• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oğlunun ihtiyaçları konusunda haklısın canım ama atlet külot hasta bezi sütyen hepsini ben internetten aldım Bebek bezini ve ıslak mendili bile :) daha kolayıma geldi hem tek siteden almak sonucta onlar da dükkanlardakinin aynısını satıyor ,eşler bu donemde sanırım çok ilgilenemediğimizden ve ilgimiz başka yöne kaydığından bi bunalıma giriyorlar bizden daha çok nazlı oluyorlar geçici bir durum olduğunu düşünüp içini ferahlatmaya çalış.Ama dediğim gibi bahsettiğin Bebek ve anne ürünlerini de internetten alıp en azından o konuda rahatla hepsi var İnan bir tanesini dışardan almadım ben de
Sütyen falan alamam canım.brnim göğüslerime cup ölçülü almam lazoiım sütyen.80-90 alıp takamıyorum ben.85c 90 b 80d kalıp kalıp değişiyor.denemeden alamam.vücudumuz değişti zaten şimdi kaç acaba sütyen ölçüm onu bile bilmiyorum.eskiler olmuyor.amann yine benim elimden öpecek herşey

Benimde oyle canim hayaller suya gomuldu.saglikli olsun gerisi onemli degil.insallah kuvezde cok fazla kalmaz bbisin.bizim bugun 15 gun oldu kizimdan ayri kalali.
Simdi yavruna antibiyotik baslarla hemen toparlar insallah.nefes almasinda problem yok degilmi.
Malesef var tatlim antibiyotik uygulanmaya basladi dogum itibariyle kaka degilmis yuttugu gebeligin basinda 2 kere pespese gecirdigim agir atakli gribal enfeksiyon amniosivisinin kalitesini dusurecek nitelikte bi bakteri olusturmus o zamandan bu yana cocugum sabirla 8 ayina atmak icin direndi.. inan cektigimiz acilarin hic onemi yoktu zaten acida hissetmedim benim spinal+epidural kombi yapildi 0 agri operasyon sonrasi bacaklarim acildigi an gezinmeye hastaneden kacmaya bile baslamistim icim daraliyor hastane uzerime yikiliyor saniyordum.

Bende 37 ye kadar calisacaktim baktim olmuyo iki hafta da yillik iznim var yillik izni aldim ciktim. Simdi 37 bitiyo yarindan itibaren dogum iznindeyim
Canım doğum iznine hak kazandığın Zaman yani 32 haftadan sonra yıllık izin ya da raporun anlamı olmuyor ki, doğum izninden sayıyorlar her türlü.
Sen Nasıl yıllık izin aldın?

Malesef var tatlim antibiyotik uygulanmaya basladi dogum itibariyle kaka degilmis yuttugu gebeligin basinda 2 kere pespese gecirdigim agir atakli gribal enfeksiyon amniosivisinin kalitesini dusurecek nitelikte bi bakteri olusturmus o zamandan bu yana cocugum sabirla 8 ayina atmak icin direndi.. inan cektigimiz acilarin hic onemi yoktu zaten acida hissetmedim benim spinal+epidural kombi yapildi 0 agri operasyon sonrasi bacaklarim acildigi an gezinmeye hastaneden kacmaya bile baslamistim icim daraliyor hastane uzerime yikiliyor saniyordum.
Canım gözün aydın Allah bebisine sağlık sıhhat versin inşaallah

Anladım canım bazen yapıya göre de değişiyor bazı eşler çok heyecanlı oluyor benim eşim ilk kızımızda da hiç heyecanı yoktu varsa bile belli etmiyor bunda da öyle:sus:
İlk zamanlar hiç hevesli gibi değildi acaba üçüncü De kız olunca kıza doydu diye mi boyle oldu diye düşünüp cok üzüldüm bebeği o cok istedi hep oğlan hissediyorum Dedi kız olunca Biraz sok oldu ama şimdi attı o hissi üzerinden Allahtan seviyor konuşuyor bebeğiyle çok şükür

Arkadaşlar merhaba 34+3 bebeğin kilosu bana yüksek geldi 2.500 normal mi sizin nasıl önden gidenler var mı aranızda haftasına göre
Aynıydı Can'ım 36.haftada da 3300 olduk doktor 3800-3900 doğar gibi Dedi gelişimi de önceden 2 hafta ondeydi şimdi 10 gün bir hafta sadece 30 gr aldı değişiyor yani bebişlerde

Sütyen falan alamam canım.brnim göğüslerime cup ölçülü almam lazoiım sütyen.80-90 alıp takamıyorum ben.85c 90 b 80d kalıp kalıp değişiyor.denemeden alamam.vücudumuz değişti zaten şimdi kaç acaba sütyen ölçüm onu bile bilmiyorum.eskiler olmuyor.amann yine benim elimden öpecek herşey
Doğru söylüyorsun iyice ağırlaşmadan halledersin işlerini Can'ım inşallah

İlk zamanlar hiç hevesli gibi değildi acaba üçüncü De kız olunca kıza doydu diye mi boyle oldu diye düşünüp cok üzüldüm bebeği o cok istedi hep oğlan hissediyorum Dedi kız olunca Biraz sok oldu ama şimdi attı o hissi üzerinden Allahtan seviyor konuşuyor bebeğiyle çok şükür
Zamanla eşler de alışıyorlar benim cinsiyet belli olmadan eşim dedi dua ettim inşallah bu seferde erkek olur diye.içimizden geçen erkekti ama yaşları yakın iki kız çocuğu da farklı güzel oluyor sağlıklı olsunlar herşeyden önemlisi o..hem birçok hadis var
Kim, 3 tane kız çocuğunu yetiştirir, güzelce terbiyesini verir, evlendirir ve onlara iyilikte de bulunursa, onun için cennet vardır." Rabbim nasip etsin cennetini

Zamanla eşler de alışıyorlar benim cinsiyet belli olmadan eşim dedi dua ettim inşallah bu seferde erkek olur diye.içimizden geçen erkekti ama yaşları yakın iki kız çocuğu da farklı güzel oluyor sağlıklı olsunlar herşeyden önemlisi o..hem birçok hadis var
Kim, 3 tane kız çocuğunu yetiştirir, güzelce terbiyesini verir, evlendirir ve onlara iyilikte de bulunursa, onun için cennet vardır." Rabbim nasip etsin cennetini
Amin inşallah ben diğeri erkek olur dedim ama bir tane daha çocuk olmasın artık diye Yok kız istiyorum artık erkek istemiyorum deyip Yeni cocuk konusunu kapattı :) Allah sağlık versin bebeklerimize hangi çocuğun hayırlı olacağını Allah bilir,sadece insan değişiklik olsun istiyor tabi :) çok güzel yazmışsın Can'ım eşime de okuyacağım bu yazdığın hadisi

Amin inşallah ben diğeri erkek olur dedim ama bir tane daha çocuk olmasın artık diye Yok kız istiyorum artık erkek istemiyorum deyip Yeni cocuk konusunu kapattı :) Allah sağlık versin bebeklerimize hangi çocuğun hayırlı olacağını Allah bilir,sadece insan değişiklik olsun istiyor tabi :) çok güzel yazmışsın Can'ım eşime de okuyacağım bu yazdığın hadisi
Kesinlikle öyle canım önce hayırlı evlat istemek önemli..oku canım ben arada okuyorum da gülüyor eşim tabi ben bir 4-5çocuk düşündüğüm için inşallah erkek de olur diyorum..

Back
X