- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.821
Merhaba kızlar... uzuuuuuuuuun zaman oldu görüşmek kısmet olmadı. Unutmussunuzdur belki beni :)
HaberlerimiziMcada ile yollamistim size :)
34+4te doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım kızlar. Adını da Elif Erva koyduk. Bugün tam iki haftalık oldu küçük kuzum :)
Hastane çantam bile hazır değildi, eşim eline ne geldiyse getirdi artık hastaneyeher şey çok ani oldu, Cuma izne ayrıldım ve o gün hastaneye yatıp ertesi gün de doğum yaptım
bir haftalik olunca sarılık olduk ama iyileşiyor şükür.
Allah hepinize vaktinde doğumlar nasip etsin kizlar...
canim seninle ayni durumu yasamisiz :)) bende 7 ekim cuma gunu randevuma gittim 35+4 haftasinda acil doguma yatis verdi esime evde hazirladigim cantayi getirmesini soyledim :)) korkutum ama sukur kizlarim 4 gunluk kuvez sonunda evimize geldiler persembe gunu sarilik basladi kizlarimda atlatmaya calisiyoruz yorucu ve uykusuz geciyor insallah altindan kalkacagim uykusuzlugun ... rabbim adiyla yasatsin elif erva yi sansi bahti acik olsun cumlemizin minnoslarinin..Merhaba kızlar... uzuuuuuuuuun zaman oldu görüşmek kısmet olmadı. Unutmussunuzdur belki beni :)
HaberlerimiziMcada ile yollamistim size :)
34+4te doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım kızlar. Adını da Elif Erva koyduk. Bugün tam iki haftalık oldu küçük kuzum :)
Hastane çantam bile hazır değildi, eşim eline ne geldiyse getirdi artık hastaneyeher şey çok ani oldu, Cuma izne ayrıldım ve o gün hastaneye yatıp ertesi gün de doğum yaptım
bir haftalik olunca sarılık olduk ama iyileşiyor şükür.
Allah hepinize vaktinde doğumlar nasip etsin kizlar...
Bende geldim kontrolden. Glukoz negatif cok sukur sekerde sikinti yok. Hersey yolunda nst iyi. Bugun itibari ile calisamaz raporumu aldim 37 haftalik.aslinda daha 2 -3 gun vardi 37+0a ama doktor sagolsun 37 yazdi rapora getirtmedi pazartesi gunu yeniden. Kiloda 2991 gram. Haftaya cumartesi yine randevuHadi bakalım güzel haberlerle gel balığın da 3 kilo olmstr insallah:)
Seninde 1 kasim mi dogum. Banada 1 kasim verdi :)Günaydın canım güzel haberlerle gel1 kasımda o günün gündemi ben olmak istiyorum o yüzden o güne alma emi gün
Canim ben 7 ekim cuma dogum yaptim cok sukur iyiyiz kizlar persembe gunu sarilik oldular onuda atlatacagiz tez zamanda insallah sen nasilsin prenses nasil cnmIkra meyra canım nasılsın az kaldı doğuma bende heyecanlanmaya başladım zaman geçiyor korku da cabası nasıl olcak diye ...
Ne guzel cnm darisi basima benim kizcem biraz zayif karnimda kucuk bazilari hamile oldugumu anlamiyo bile bol giyinceSlm kızlar bugün muayenemiz vardı. Kızçem yine yeniden kendini göstermedi maalesef. Tam bi muamma.Kan idrar tahlili nst. Çok şükür hiç bi problem yok şu anda. Miniğim sûpriz yumurtam 3 kilo olmuş. 49 cm. Allahın izniyle doğum da 11 kasım inşallah. Daha daha güzel haberler sizlerden inşallah
Canim sukur iyiyiz kizlarin sarliligi basladi persembe gunu insallah tez vakitte atlatacaklar gunluk toplasam 4 saat uyku.uyuyorum netten uzagim :)) gogus acilarim var sizlaya sizlaya emziriyorum ama onlar o kadar bal sekerki uykusuzlugumda tuzumuz olsun esim foto paylasmami istemiyor ...hee 10 dkk icinde silerim burada olursaniz gorursunuz ballarimi :)) pazartesi gunu senin mutlu gunun olucak saglikla insallah kavusursun pasacana :))Ikra meyra canım nasılsın bugün sancıların azalmıştır daha iyisindir umarım bi haber etsen bize merak ediyorum seni ve kızlarını. İyi olduğunuza eminim ama bide sen anlatsan:))
@equite canım Topigimizin abisi nasıl hiç haber vermiyorsun sen bi cvb yaz lütfen.
@Nilke canım sen nasılsın bebiş hala göbüşte umarım senide düşünüyoruz.
@gonulll canım sende kızına en yakın zamanda kavuşacaksın inşallah.
Darısı bize hayırlısı ile rabbim bugünün bereketi ve hürmetine biz de yavrularımıza sağ salim kavuştur hayırlı sağlıklı uslu evlatlar nasip eyle bizede kolay ve ağrısız doğumlar nasip eyle. Bütün korktuğumuz üzüldüğümüz şeylerden uzak eyle. Bizi üzenleride bizden uzak eyle. Evlerimizden huzuru mutluluğu eksik etme eşlerimiz ve çocuklarımızla muhabbetimizi daim eyle. Bizim bilmediğimiz senin bildiğin güzellikleri iyilikleri bize ver kötülükleri defeyle. Amin
Seninde 1 kasim mi dogum. Banada 1 kasim verdi :)
Canim ben 7 ekim cuma dogum yaptim cok sukur iyiyiz kizlar persembe gunu sarilik oldular onuda atlatacagiz tez zamanda insallah sen nasilsin prenses nasil cnm
:) banada gecen hafta dedi 1 kasim diye :)Anammmm ortak çıktıtarih olarak netlik kazanmadı perşembe sezeryan netleşirse 1 Kasım da alırız didi bem doktora topikte 1 Kasım dolu 2 Kasım yapalım diyim
Insallah canim benim demek 1 kasimda pasaya kavusuyorsun cok sukur ❤❤Güzel kızların onu da atlatacak inşallah canım
Kuzum Allah yardımcın olsun, senin işinde kolaymi inş bebislerin sarılığı atlatır huzurla uyuyup büyürler annesi sende bol bol dinlenirsin inşallahSevgili annelerimiz ve minnoslarimiz sizlerden uzak kaldim ama dualarim sizinle inaninki vakit zaman ayiramiyorum buraya rabbim saglikla nasip etsin minnoslarinizi hepinizi seviyorum allahim sizi ve bebislerinizi korusun ... ecmain
Kalir canimgonulll @ayseankara vildan_drs dogum sonrasi annem kalcak yanimda da ekstradan esimde kalabilir mi ki oda da yoksa tek kisi mi kalabilio acaba
Banada gecmiyo suanGecmiyo zaman yaaa valla gecmio
Maşallah canım gözün aydın çok sevindim.Kizlar yarin doguma gircek gibi heyecanliyim suan.yarina kadar vakit nasil gecicek bilmiyorum.yarin 18.gun ve yarin kizim taburcu oluyor insallah.yarin evimize getirebilcegiz insallah.
@meleksr @Melan-kolik insallah sizde yavrularina en kisa surede kavusursunuz.bugun dr ile gorsmussunuzdur nasil durumlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?