- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.841
Ooo çok sevndm canjm her şeyin yolunda olmasına.doğru bugün gidecektin unutmuşum bn.kilosu da çok iyi maşallah 3 kilo diyelim biz ona:) doktorla konuşabildin mi spinal konusunda fln.Bende geldim kontrolden. Glukoz negatif cok sukur sekerde sikinti yok. Hersey yolunda nst iyi. Bugun itibari ile calisamaz raporumu aldim 37 haftalik.aslinda daha 2 -3 gun vardi 37+0a ama doktor sagolsun 37 yazdi rapora getirtmedi pazartesi gunu yeniden. Kiloda 2991 gram. Haftaya cumartesi yine randevu
Bnm de mecburen annem ve eşim kalacak cnmgonulll A Askina eskiya vildan_drs dogum sonrasi annem kalcak yanimda da ekstradan esimde kalabilir mi ki oda da yoksa tek kisi mi kalabilio acaba
Maşallah süpriz yumurtana tarihte almışsın gözünaydın.Slm kızlar bugün muayenemiz vardı. Kızçem yine yeniden kendini göstermedi maalesef. Tam bi muamma.Kan idrar tahlili nst. Çok şükür hiç bi problem yok şu anda. Miniğim sûpriz yumurtam 3 kilo olmuş. 49 cm. Allahın izniyle doğum da 11 kasım inşallah. Daha daha güzel haberler sizlerden inşallah
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. İsmide çok güzelmiş. Sezeryan dopummu yaptın nasıl geçti anlatsana. Geçmiş olsun sanada canım.Hayırlı uğurlu olsun ismiyle yaşasın minik elif erva
:) banada gecen hafta dedi 1 kasim diye :)
Insallah canim benim demek 1 kasimda pasaya kavusuyorsun cok sukur ❤❤
Odalar tek kişilik yatak var Can'ım birde açılan tek koltuk bu kadar 1 kişi kalacak şekilde ama odada 5 kişide olsa uyaran yasak diyen filan yok ...bende aynını düşündüm oğlumda kalsın diye acaba 2 yataklı bir oda tutulup fiyat farkı verilse olurmu gidersem sorucam sende sorsana fıkır olur banadagonulll A Askina eskiya vildan_drs dogum sonrasi annem kalcak yanimda da ekstradan esimde kalabilir mi ki oda da yoksa tek kisi mi kalabilio acaba
Geçmiş olsun kuzum inşallah hemen anlatırlar sarılığı kızların. Uykusuzluk ikizlerde daha çok olur kesin Allâh yardımcın olsun canım.canim seninle ayni durumu yasamisiz :)) bende 7 ekim cuma gunu randevuma gittim 35+4 haftasinda acil doguma yatis verdi esime evde hazirladigim cantayi getirmesini soyledim :)) korkutum ama sukur kizlarim 4 gunluk kuvez sonunda evimize geldiler persembe gunu sarilik basladi kizlarimda atlatmaya calisiyoruz yorucu ve uykusuz geciyor insallah altindan kalkacagim uykusuzlugun ... rabbim adiyla yasatsin elif erva yi sansi bahti acik olsun cumlemizin minnoslarinin..
❤❤
Kuzuuumm hadi paylaş fotoyu buradayken ben sonra sil. Bende öyle yapıcam zaten doğumdan sonra. Kızların atlatacak inşallah sarılığı bol bol emzir canım. Allah yardımcın olsun ilk 6 ay işin çok zor. İki bebek biri uyusa diğeri ağlar ötekini uyandırır:)) biri diğeri emerken beklemek istemez huysuzlanır:))) allah uzun ömürler versin ikisinide ilerde sana yardım etsinler annesi:)))Canim sukur iyiyiz kizlarin sarliligi basladi persembe gunu insallah tez vakitte atlatacaklar gunluk toplasam 4 saat uyku.uyuyorum netten uzagim :)) gogus acilarim var sizlaya sizlaya emziriyorum ama onlar o kadar bal sekerki uykusuzlugumda tuzumuz olsun esim foto paylasmami istemiyor ...hee 10 dkk icinde silerim burada olursaniz gorursunuz ballarimi :)) pazartesi gunu senin mutlu gunun olucak saglikla insallah kavusursun pasacana :))
canım çok sevindim hadi gözünüz aydın.Bu arada ismide netlessin artık sürpriz yumurtanın eee evine geliyor prensesKizlar yarin doguma gircek gibi heyecanliyim suan.yarina kadar vakit nasil gecicek bilmiyorum.yarin 18.gun ve yarin kizim taburcu oluyor insallah.yarin evimize getirebilcegiz insallah.
@meleksrMelan-kolik insallah sizde yavrularina en kisa surede kavusursunuz.bugun dr ile gorsmussunuzdur nasil durumlari.
maşallah herşeyi çok güzel gözünüz aydınSlm kızlar bugün muayenemiz vardı. Kızçem yine yeniden kendini göstermedi maalesef. Tam bi muamma.Kan idrar tahlili nst. Çok şükür hiç bi problem yok şu anda. Miniğim sûpriz yumurtam 3 kilo olmuş. 49 cm. Allahın izniyle doğum da 11 kasım inşallah. Daha daha güzel haberler sizlerden inşallah
maşallah canım omru güzel olsun prensesin.Âmin inşallahMerhaba kızlar... uzuuuuuuuuun zaman oldu görüşmek kısmet olmadı. Unutmussunuzdur belki beni :)
Haberlerimizi @Ada ve deniz ile yollamistim size :)
34+4te doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım kızlar. Adını da Elif Erva koyduk. Bugün tam iki haftalık oldu küçük kuzum :)
Hastane çantam bile hazır değildi, eşim eline ne geldiyse getirdi artık hastaneyeher şey çok ani oldu, Cuma izne ayrıldım ve o gün hastaneye yatıp ertesi gün de doğum yaptım
bir haftalik olunca sarılık olduk ama iyileşiyor şükür.
Allah hepinize vaktinde doğumlar nasip etsin kizlar...
maşallah canım.kilosu çok iyi .Artik dinlenme vakti evde doğuma kadar dinlen bakalımBende geldim kontrolden. Glukoz negatif cok sukur sekerde sikinti yok. Hersey yolunda nst iyi. Bugun itibari ile calisamaz raporumu aldim 37 haftalik.aslinda daha 2 -3 gun vardi 37+0a ama doktor sagolsun 37 yazdi rapora getirtmedi pazartesi gunu yeniden. Kiloda 2991 gram. Haftaya cumartesi yine randevu
Bende spinal düşünüyorum amaBu zamana kadar ki sezeryan yorumlarını alıcı gözüyle okumamıştım tek spinal var aklımda geçmişe dönüp bi bakayım ben
Olmamıııı
Bende spinal düşünüyorum amaMelan-kolik spinal epidural kombine yaptırmış ağrı sızı çekmemiş. Pazartesi doktora sorucam bana da öyle yapsınlar yaaaa yaparlar mı ki
Oyyy maşallah hayırlı olsun bebişinMerhaba kızlar... uzuuuuuuuuun zaman oldu görüşmek kısmet olmadı. Unutmussunuzdur belki beni :)
Haberlerimizi @Ada ve deniz ile yollamistim size :)
34+4te doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım kızlar. Adını da Elif Erva koyduk. Bugün tam iki haftalık oldu küçük kuzum :)
Hastane çantam bile hazır değildi, eşim eline ne geldiyse getirdi artık hastaneyeher şey çok ani oldu, Cuma izne ayrıldım ve o gün hastaneye yatıp ertesi gün de doğum yaptım
bir haftalik olunca sarılık olduk ama iyileşiyor şükür.
Allah hepinize vaktinde doğumlar nasip etsin kizlar...
Yarin 18. Gun ve insallah bi aksilik olmazsa taburcu oluyoruz.gonulll canim kizcen nasil umarim fazla kalmadan minnosun evinizde olucaksiniz saglikla kalin canim ....
Maşallah tatlımBende geldim kontrolden. Glukoz negatif cok sukur sekerde sikinti yok. Hersey yolunda nst iyi. Bugun itibari ile calisamaz raporumu aldim 37 haftalik.aslinda daha 2 -3 gun vardi 37+0a ama doktor sagolsun 37 yazdi rapora getirtmedi pazartesi gunu yeniden. Kiloda 2991 gram. Haftaya cumartesi yine randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?