bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ooo çok sevndm canjm her şeyin yolunda olmasına.doğru bugün gidecektin unutmuşum bn.kilosu da çok iyi maşallah 3 kilo diyelim biz ona:) doktorla konuşabildin mi spinal konusunda fln.

Maşallah süpriz yumurtana tarihte almışsın gözünaydın.

gonulll A Askina eskiya vildan_drs dogum sonrasi annem kalcak yanimda da ekstradan esimde kalabilir mi ki oda da yoksa tek kisi mi kalabilio acaba
Odalar tek kişilik yatak var Can'ım birde açılan tek koltuk bu kadar 1 kişi kalacak şekilde ama odada 5 kişide olsa uyaran yasak diyen filan yok ...bende aynını düşündüm oğlumda kalsın diye acaba 2 yataklı bir oda tutulup fiyat farkı verilse olurmu gidersem sorucam sende sorsana fıkır olur banada

Bu zamana kadar ki sezeryan yorumlarını alıcı gözüyle okumamıştım tek spinal var aklımda geçmişe dönüp bi bakayım ben

Geçmiş olsun kuzum inşallah hemen anlatırlar sarılığı kızların. Uykusuzluk ikizlerde daha çok olur kesin Allâh yardımcın olsun canım.

Kuzuuumm hadi paylaş fotoyu buradayken ben sonra sil. Bende öyle yapıcam zaten doğumdan sonra. Kızların atlatacak inşallah sarılığı bol bol emzir canım. Allah yardımcın olsun ilk 6 ay işin çok zor. İki bebek biri uyusa diğeri ağlar ötekini uyandırır:)) biri diğeri emerken beklemek istemez huysuzlanır:))) allah uzun ömürler versin ikisinide ilerde sana yardım etsinler annesi:)))

canım çok sevindim hadi gözünüz aydın.Bu arada ismide netlessin artık sürpriz yumurtanın eee evine geliyor prenses
maşallah herşeyi çok güzel gözünüz aydın

maşallah canım omru güzel olsun prensesin.Âmin inşallah
maşallah canım.kilosu çok iyi .Artik dinlenme vakti evde doğuma kadar dinlen bakalım
because of you randevun vardı nasıl geçti canım

Bu zamana kadar ki sezeryan yorumlarını alıcı gözüyle okumamıştım tek spinal var aklımda geçmişe dönüp bi bakayım ben
Bende spinal düşünüyorum ama Melan-kolik spinal epidural kombine yaptırmış ağrı sızı çekmemiş. Pazartesi doktora sorucam bana da öyle yapsınlar yaaaa yaparlar mı ki

Bende spinal düşünüyorum ama Melan-kolik spinal epidural kombine yaptırmış ağrı sızı çekmemiş. Pazartesi doktora sorucam bana da öyle yapsınlar yaaaa yaparlar mı ki

Acep o nasıl ki sen dene bi mutlaka yaz ama emi etiketlemesen de olur ben bulurum mesajını ama yaz sen.. Ben doktora anesteziye kim karar veriyor anestezi doktoru mu dedim yoo biz karar veririz didi

Oyyy maşallah hayırlı olsun bebişin

gonulll canim kizcen nasil umarim fazla kalmadan minnosun evinizde olucaksiniz saglikla kalin canim ....
Yarin 18. Gun ve insallah bi aksilik olmazsa taburcu oluyoruz.
Sende saglikla buyut kizlarini insallah.yavrucuklar azcik yorcak seni ama olsun onlarin sagligi yerinde olunca yorgunluk vs kalmiyor.

Maşallah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…