- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #56.881
Refakatçi eşim kalacak. Doğumda herkes olur galiba benimkiler eşiminkiler cümbür cemaat![]()
Benim annem kalır galiba eşim anlamaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Refakatçi eşim kalacak. Doğumda herkes olur galiba benimkiler eşiminkiler cümbür cemaat![]()
Boğazına sarılmak istedim ne dimekAmin amin cümlemizedoğumu hiç düşünmemiştim ama sezeryan olayı daha net olunca biraz değişik hissettim
gece beni kesecekler mi dedim eşime uyku arası
kesecekler didi
ne kadar rahatsın dedim
adam beni mi kesecekler seni kesecekler dedi
işte o an boğazına sarılmak istedim
![]()
Boğazına sarılmak istedim ne dimeko dakika sarılcaktın
anlayışsızlar işte nolcek
geçen çarşamba eşim doktor kontorolüne gelemicem izin alamam dedi. Tmm ozaman bugün yeni bir tarih alırım sanada söylemem gider doğururum el gibi akşam gel dedim
baktım çarşamba günü işe gitmedi benle geldi
hakkaten o gün pzt gel dedi Dr da.
![]()
güzel tehdit 
Uykulu konuşmuş ozaman teeeeHabersiz doğurma hee iyiymişgüzel tehdit
sabah anlattım hiç bişi hatırlamıyor
![]()

Uykulu konuşmuş ozaman teeee
Neyse kuzum benim yapılcak işler vardı dinlenme molası vermiştim. Sonra devam ederiz![]()
Kuzumm niye ynutalım seni deli misin:) tüm haberlerini aldık kısçemi sevdik. Hayırlı ugurlu olsun minnakimiz. Allah analı babalı büyütsün, bahtını acık etsin inşallah.. Darısı bizim başımıza. Bu yeni doğanlarda malesef sarılık büyük dertMerhaba kızlar... uzuuuuuuuuun zaman oldu görüşmek kısmet olmadı. Unutmussunuzdur belki beni :)
Haberlerimizi @Ada ve deniz ile yollamistim size :)
34+4te doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım kızlar. Adını da Elif Erva koyduk. Bugün tam iki haftalık oldu küçük kuzum :)
Hastane çantam bile hazır değildi, eşim eline ne geldiyse getirdi artık hastaneyeher şey çok ani oldu, Cuma izne ayrıldım ve o gün hastaneye yatıp ertesi gün de doğum yaptım
bir haftalik olunca sarılık olduk ama iyileşiyor şükür.
Allah hepinize vaktinde doğumlar nasip etsin kizlar...
Amin cnm evet en onemlisi oAllah razı olsun canım çok şükür. Darısı başına ama canım kilodan daha önemli olan sağlıklı olsunlarda inşallahhhh
Ayy çok sevindim canım maşallah Yenidoğan bebeklerin çoğu sarılık oluyor çok geçmiş olsun onu da atlatırsınız inşallah canım sezaryen nasıl geçti bende korkuyorum ya bebeğim ve ben sağlıklı olayım da psikolojikman nasıl olcak doğum anı bilmiyorum kızım iyi çok şükür inşallah vakitli gelsin diye dua ediyorum bendeCanim ben 7 ekim cuma dogum yaptim cok sukur iyiyiz kizlar persembe gunu sarilik oldular onuda atlatacagiz tez zamanda insallah sen nasilsin prenses nasil cnm

Canım yanlış alıntı yaptın galiba :)) ben doğum yapmadım arkadaş için yazdım onu :)) bana daha çok var herhangi bir sorun çıkmazsaMaşallah canım Allah analı babalı büyütsün. İsmide çok güzelmiş. Sezeryan dopummu yaptın nasıl geçti anlatsana. Geçmiş olsun sanada canım.

Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inş ☺ minik elif erva adıyla sağlıkla yaşasın inşMerhaba kızlar... uzuuuuuuuuun zaman oldu görüşmek kısmet olmadı. Unutmussunuzdur belki beni :)
Haberlerimizi @Ada ve deniz ile yollamistim size :)
34+4te doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım kızlar. Adını da Elif Erva koyduk. Bugün tam iki haftalık oldu küçük kuzum :)
Hastane çantam bile hazır değildi, eşim eline ne geldiyse getirdi artık hastaneyeher şey çok ani oldu, Cuma izne ayrıldım ve o gün hastaneye yatıp ertesi gün de doğum yaptım
bir haftalik olunca sarılık olduk ama iyileşiyor şükür.
Allah hepinize vaktinde doğumlar nasip etsin kizlar...
Yok sormadim cnm hic bisey bidaha gittigimde artik insallah konusuruz :)Ooo çok sevndm canjm her şeyin yolunda olmasına.doğru bugün gidecektin unutmuşum bn.kilosu da çok iyi maşallah 3 kilo diyelim biz ona:) doktorla konuşabildin mi spinal konusunda fln.
Insallah canim bi problem cikmazsa yarin evimize getrcegz.gonulll şimdi okudum çok sevindim yarın eve çıkıyorsunuz demek ne güzel eviniz mis gibi bebiş kokacak kavusuyorsunuz çok şükür. Rabbim bi daha ayrılık vermesin inşallah
Ya evet konuşalım sakinlestirici fln vursunlar ya:)çok heyecanlı bsy Allahim bi bitse kucagımıza alsak sağ salimYok sormadim cnm hic bisey bidaha gittigimde artik insallah konusuruz :)
Amin inşallah kuzum.Insallah canim bi problem cikmazsa yarin evimize getrcegz.
Allah kimseyi evlatlarindan ayirmasin insallah.