• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin amin cümlemize :dua: doğumu hiç düşünmemiştim ama sezeryan olayı daha net olunca biraz değişik hissettim :KK22: gece beni kesecekler mi dedim eşime uyku arası :sus: kesecekler didi :KK56: ne kadar rahatsın dedim :süslü: adam beni mi kesecekler seni kesecekler dedi :KK20: işte o an boğazına sarılmak istedim :KK67:
Boğazına sarılmak istedim ne dimek :KK20: o dakika sarılcaktın:KK67: anlayışsızlar işte nolcek:63:

Boğazına sarılmak istedim ne dimek :KK20: o dakika sarılcaktın:KK67: anlayışsızlar işte nolcek:63: geçen çarşamba eşim doktor kontorolüne gelemicem izin alamam dedi. Tmm ozaman bugün yeni bir tarih alırım sanada söylemem gider doğururum el gibi akşam gel dedim:mapus: baktım çarşamba günü işe gitmedi benle geldi:KK48: hakkaten o gün pzt gel dedi Dr da. :KK45:

Habersiz doğurma hee iyiymiş :super: güzel tehdit :KK48: sabah anlattım hiç bişi hatırlamıyor :lülülü:

Merhaba kızlar... uzuuuuuuuuun zaman oldu görüşmek kısmet olmadı. Unutmussunuzdur belki beni :)
Haberlerimizi @Ada ve deniz ile yollamistim size :)
34+4te doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım kızlar. Adını da Elif Erva koyduk. Bugün tam iki haftalık oldu küçük kuzum :)
Hastane çantam bile hazır değildi, eşim eline ne geldiyse getirdi artık hastaneye :KK70: her şey çok ani oldu, Cuma izne ayrıldım ve o gün hastaneye yatıp ertesi gün de doğum yaptım :KK70:
bir haftalik olunca sarılık olduk ama iyileşiyor şükür.
Allah hepinize vaktinde doğumlar nasip etsin kizlar...
Kuzumm niye ynutalım seni deli misin:) tüm haberlerini aldık kısçemi sevdik. Hayırlı ugurlu olsun minnakimiz. Allah analı babalı büyütsün, bahtını acık etsin inşallah.. Darısı bizim başımıza. Bu yeni doğanlarda malesef sarılık büyük dert :( ama hemencik atlatırsınız hiçç merak etme :KK68:

Canim ben 7 ekim cuma dogum yaptim cok sukur iyiyiz kizlar persembe gunu sarilik oldular onuda atlatacagiz tez zamanda insallah sen nasilsin prenses nasil cnm
Ayy çok sevindim canım maşallah Yenidoğan bebeklerin çoğu sarılık oluyor çok geçmiş olsun onu da atlatırsınız inşallah canım sezaryen nasıl geçti bende korkuyorum ya bebeğim ve ben sağlıklı olayım da psikolojikman nasıl olcak doğum anı bilmiyorum kızım iyi çok şükür inşallah vakitli gelsin diye dua ediyorum bende

Kızlar ya çok heyecanlı :KK17:
Tahmini doğumu 10 Kasım olanlra doktorlar doğum tarihi verio.ben gidince bana da bişey söyler mi.çok heycanlanyrm ya.Daha dün dü sanki çift çizgi inanamamak.hadi ultrasonda görelim Hadi kalp atışı diodk.Bazen kendimi hamile bile hissetmiyrm inanamyrm.Sanki kilo almsm göbeğim çıkmış.Bazen kendimi çok enerjik hissediyrm göbeğimi bile unutuyrm aynanın önünden geçerken aklıma gelio.
Yani öyle böyle derken doğacak yaa :cry: inşallah.
Bu arada suyu azalanlarn acaba bebeğin harektlrnde değişiklik oluo mu.ben şuan hiçbişey hissetmyrm.Herşey yolunda gibi ama bişey çıkar da erkenden doğuma alma durumu olur mu acaba die aklima gelio:KK43: uff bi hemen doğsun istyrm bi de son güne kadar beklesin diyrm:işsiz:

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. İsmide çok güzelmiş. Sezeryan dopummu yaptın nasıl geçti anlatsana. Geçmiş olsun sanada canım.
Canım yanlış alıntı yaptın galiba :)) ben doğum yapmadım arkadaş için yazdım onu :)) bana daha çok var herhangi bir sorun çıkmazsa :kahve:

Merhaba kızlar... uzuuuuuuuuun zaman oldu görüşmek kısmet olmadı. Unutmussunuzdur belki beni :)
Haberlerimizi @Ada ve deniz ile yollamistim size :)
34+4te doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım kızlar. Adını da Elif Erva koyduk. Bugün tam iki haftalık oldu küçük kuzum :)
Hastane çantam bile hazır değildi, eşim eline ne geldiyse getirdi artık hastaneye :KK70: her şey çok ani oldu, Cuma izne ayrıldım ve o gün hastaneye yatıp ertesi gün de doğum yaptım :KK70:
bir haftalik olunca sarılık olduk ama iyileşiyor şükür.
Allah hepinize vaktinde doğumlar nasip etsin kizlar...
Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inş ☺ minik elif erva adıyla sağlıkla yaşasın inş

Kılar dün geceden beri sağ kasigim da ağrı var ve sık sık Karnimda bebis toplanıp sertlesiyor. Bunlar normal mi?

benseniyerim benseniyerim Canım gözün aydın Rabbim yavruna hayırlı uzun ömür versin. Bak kız mi erkek mi kız mi erkek mi derken doğdu bile maşallah :KK66: darısı bizlerin başına :KK76:

Ikra meyra Ikra meyra kuzum geçmiş olsun. İnşallah minik kızlar tez zamanda atlattılar Allah sana da güç kuvvet versin. 2 minnosla uğraşmak kolay değil tabi

gonulll gonulll şimdi okudum çok sevindim yarın eve çıkıyorsunuz demek ne güzel eviniz mis gibi bebiş kokacak kavusuyorsunuz çok şükür. Rabbim bi daha ayrılık vermesin inşallah

gonulll gonulll şimdi okudum çok sevindim yarın eve çıkıyorsunuz demek ne güzel eviniz mis gibi bebiş kokacak kavusuyorsunuz çok şükür. Rabbim bi daha ayrılık vermesin inşallah
Insallah canim bi problem cikmazsa yarin evimize getrcegz.
Allah kimseyi evlatlarindan ayirmasin insallah.

My moonlight My moonlight besiginiz çok güzel 2 gün sonra paşa mehmet giray sağlıkla yatar inşallah annesi. Ne güzel senin kavusmana az kaldı. Bizim yerimize de kokulu kokulu opersin pasayi artık :KK60:

Back
X