• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
yaren92 yaren92 Senin de sezaryen olacağın kesinleşti mi canim? Bi sıkıntı mi çıktı hayırdır inşallah

Perşembe günü tam netleşecek canım.. Şimdi şöyle bi durum var benim oğlanın kafa haftasından önde gidiyor. Benim çatı buna pek uygun değil.. Zaten bekliyordum böyle bi durum.. Bi ara araştırma hastanesinde gebelik tedavisi görürken doktor demişti ileride sana sezeryan derlerse aklında olsun boyun küçük çatın dar olur demişti.. Doktorum yine de tam kararı perşembe veririz gelişim durumuna göre dedi

Herkese iyi geceler nasilsiniz hanimlar, biz gün boyu evde değildik, sabahtan bacim a gittim aksanda son kalan bebek alisverusimi tamamladım şükür. beşik, göğüs kremi, bebek telsizi, ateş ölçer, aldım birde ikeadan ahşap beşik almıştım ona ayrı cibinlik aldım. tek eksik bez kaldı onuda alırsam bitiyo. allahım hayirla sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşaallah

gonulll gonulll çok sevindim senin adına rabbim bir daha ayrılık vermesin ...@because of you nerelerdesin tatlım habersiz kaldık ....

My moonlight My moonlight Can'ım güle güle kullansın oğluş...kombine anestezi fikri sorgulamak lazım Aslı'nda acısız sa yaptırabilsek keşke ..olurda sana yapılırsa yaz görüşlerini benim en büyük korkum ameliyat sonrası yaşanacaklar şeyler :bicak: inşallahhhh sende sağlıkla kucaklarsın bebeğini

Herkese iyi geceler nasilsiniz hanimlar, biz gün boyu evde değildik, sabahtan bacim a gittim aksanda son kalan bebek alisverusimi tamamladım şükür. beşik, göğüs kremi, bebek telsizi, ateş ölçer, aldım birde ikeadan ahşap beşik almıştım ona ayrı cibinlik aldım. tek eksik bez kaldı onuda alırsam bitiyo. allahım hayirla sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşaallah
İnşallah cnm bana nickin çok tanıdık geldi 2014 mayıs annelerindenmişsin aynı topiğe yazıyormuşuz eskiye bakınırken gördüm benimde mayıs doğumlu bir kızım var

İnşallah cnm bana nickin çok tanıdık geldi 2014 mayıs annelerindenmişsin aynı topiğe yazıyormuşuz eskiye bakınırken gördüm benimde mayıs doğumlu bir kızım var
Ewet canim ben hatırlıyorum seni. aslında sende beni bilirsin, kız kardeşim hamileydi o dönem ben burda takilmayi sevdigimden sizlerle sohbet ediyordum. şimdi kendim için buradayım. Bu üçüncü bebeğim, kız kardeşim de allah izin verirse ocakta tekrar doğum yapacak, 2 ay arkadan geliyor yani :KK66:

Bende spinal düşünüyorum ama Melan-kolik Melan-kolik spinal epidural kombine yaptırmış ağrı sızı çekmemiş. Pazartesi doktora sorucam bana da öyle yapsınlar yaaaa:mad: yaparlar mı ki:KK57:
Kesinlikle hissetmedim aksine at gibi dolandim durdum hatta hastaneden ciktim logam ignesi icin rapor almaya gittim ankarada olanlar bilirler kocatepe camii taraflarina.. herseyin olmasi bitmesi yurumem ve bi daha yataga yatmamam 3 saat icinde bitti :) benim yasimda birine gore cok iyi kesinlikle tavsiye ederim.

Yarin 18. Gun ve insallah bi aksilik olmazsa taburcu oluyoruz.
Sende saglikla buyut kizlarini insallah.yavrucuklar azcik yorcak seni ama olsun onlarin sagligi yerinde olunca yorgunluk vs kalmiyor.
Gonulcum cok sevindim darisi benim kizimin basina insallah. Hergun yanina gidip koklayamadan opmeden gelmek derin aciymis cok sukur durumlari iyi onla avutuyoruz icimizi..

Kesinlikle hissetmedim aksine at gibi dolandim durdum hatta hastaneden ciktim logam ignesi icin rapor almaya gittim ankarada olanlar bilirler kocatepe camii taraflarina.. herseyin olmasi bitmesi yurumem ve bi daha yataga yatmamam 3 saat icinde bitti :) benim yasimda birine gore cok iyi kesinlikle tavsiye ederim.
Sezeryan oldun hemde rahat rahat gezdin çok Entresan olmuş gerçekten ama çok ta iyi olmuş senin adına sevindim. Çünkü ben sonrasında ki acılardan korkuyorum ayağa ilk kalkmak karnıma bastırmaları filan ödüm kopuyor düşündükçe ama mecbur dayancam tek spinal sezeryan yapılmıştı bana ..şimdi biz kombine sezeryan mi diyecez doktora

Back
X