- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #56.901
Bakalım hayırlısıyla öyle görünüyor inşallah![]()
Ahanzoo bi tarih daha alinmiss gozun aydinn kuzumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım hayırlısıyla öyle görünüyor inşallah![]()

Ahanzoo bi tarih daha alinmiss gozun aydinn kuzumm![]()

Hadii hakkinda en hayirlisi en sagliklisi neyse o olsun canimmPerşembe günü netleşecek inşallah kuzumşuan görünen bu
![]()
yaren92 Senin de sezaryen olacağın kesinleşti mi canim? Bi sıkıntı mi çıktı hayırdır inşallah
Hadii hakkinda en hayirlisi en sagliklisi neyse o olsun canimm![]()
Oyy cok sevindim canım hadi gözün aydın :) bekliyoruz evimizdeyiz haberlerini..Insallah canim bi problem cikmazsa yarin evimize getrcegz.
Allah kimseyi evlatlarindan ayirmasin insallah.
Perşembe günü netleşecek inşallah kuzumşuan görünen bu
![]()
@benseniyerim sana yazmıştım @nisamelek pardon canımMaşallah canım Allah analı babalı büyütsün. İsmide çok güzelmiş. Sezeryan dopummu yaptın nasıl geçti anlatsana. Geçmiş olsun sanada canım.
Ayyyyy 1 gün girmediimmm kimler doğurdu acabaa
inşallahhhh sende sağlıkla kucaklarsın bebeğiniİnşallah cnm bana nickin çok tanıdık geldi 2014 mayıs annelerindenmişsin aynı topiğe yazıyormuşuz eskiye bakınırken gördüm benimde mayıs doğumlu bir kızım varHerkese iyi geceler nasilsiniz hanimlar, biz gün boyu evde değildik, sabahtan bacim a gittim aksanda son kalan bebek alisverusimi tamamladım şükür. beşik, göğüs kremi, bebek telsizi, ateş ölçer, aldım birde ikeadan ahşap beşik almıştım ona ayrı cibinlik aldım. tek eksik bez kaldı onuda alırsam bitiyo. allahım hayirla sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşaallah
Ewet canim ben hatırlıyorum seni. aslında sende beni bilirsin, kız kardeşim hamileydi o dönem ben burda takilmayi sevdigimden sizlerle sohbet ediyordum. şimdi kendim için buradayım. Bu üçüncü bebeğim, kız kardeşim de allah izin verirse ocakta tekrar doğum yapacak, 2 ay arkadan geliyor yaniİnşallah cnm bana nickin çok tanıdık geldi 2014 mayıs annelerindenmişsin aynı topiğe yazıyormuşuz eskiye bakınırken gördüm benimde mayıs doğumlu bir kızım var
Kesinlikle hissetmedim aksine at gibi dolandim durdum hatta hastaneden ciktim logam ignesi icin rapor almaya gittim ankarada olanlar bilirler kocatepe camii taraflarina.. herseyin olmasi bitmesi yurumem ve bi daha yataga yatmamam 3 saat icinde bitti :) benim yasimda birine gore cok iyi kesinlikle tavsiye ederim.Bende spinal düşünüyorum amaMelan-kolik spinal epidural kombine yaptırmış ağrı sızı çekmemiş. Pazartesi doktora sorucam bana da öyle yapsınlar yaaaa
yaparlar mı ki
![]()
Gonulcum cok sevindim darisi benim kizimin basina insallah. Hergun yanina gidip koklayamadan opmeden gelmek derin aciymis cok sukur durumlari iyi onla avutuyoruz icimizi..Yarin 18. Gun ve insallah bi aksilik olmazsa taburcu oluyoruz.
Sende saglikla buyut kizlarini insallah.yavrucuklar azcik yorcak seni ama olsun onlarin sagligi yerinde olunca yorgunluk vs kalmiyor.
Sezeryan oldun hemde rahat rahat gezdin çok Entresan olmuş gerçekten ama çok ta iyi olmuş senin adına sevindim. Çünkü ben sonrasında ki acılardan korkuyorum ayağa ilk kalkmak karnıma bastırmaları filan ödüm kopuyor düşündükçe ama mecbur dayancam tek spinal sezeryan yapılmıştı bana ..şimdi biz kombine sezeryan mi diyecez doktoraKesinlikle hissetmedim aksine at gibi dolandim durdum hatta hastaneden ciktim logam ignesi icin rapor almaya gittim ankarada olanlar bilirler kocatepe camii taraflarina.. herseyin olmasi bitmesi yurumem ve bi daha yataga yatmamam 3 saat icinde bitti :) benim yasimda birine gore cok iyi kesinlikle tavsiye ederim.