• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kociş ev süpürür ben son kez bavulu kontrol ettim birazdan yemeğe çıkıcaz. Doktorla konuştuk az önce solunum yolu enfeksiyonun geçtiyse aç gel sabahtan alırız dedi. Şaşkın heyecanlıyım korkumun yerini heyecan kapladı bi cesaretli gibiyim inşallah yarın sönmezzzz:KK70:

Adamimsin idolumsun :KK70: ayy yarin sabah doguma girmedenn kesinnn yaziyorsunnn dogumdan ciktiginda da yaziyorsunn seni ve oglusu coook merak ederizzz :anne: oglus simdi karninda yarin kucaginndaaa :KK49:

My moonlight My moonlight canim yarin sabah senin icin ozel dua edecegim.sen de bizleri unutma insallah.... Son gunun cok guzel gecsin guzel bir uykun da olsun dinc sekilde git hastaneye ve mutlu sonnnn... Minicik bebis kucuk abla taze anne ve baba olarak hayatiniza devam edeceksini ne guzel.darisi bizlerin basina hayırlısıyla
Sağol canım Allah razı olsun duanıza ihtiyacım olacak gerçekten. İnşallah sizde aynı duyguları yaşıcaksınız yakın zamanda. Hepimiz hayatı bir günde değişecek işte. Mutlu günlerimiz hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.

Adamimsin idolumsun :KK70: ayy yarin sabah doguma girmedenn kesinnn yaziyorsunnn dogumdan ciktiginda da yaziyorsunn seni ve oglusu coook merak ederizzz :anne: oglus simdi karninda yarin kucaginndaaa :KK49:
İnşallah yazabilirim canım. Doğuma alırken hemşireler kaplıyor her yanını hızlıca hazırlayıp indiriyorlar ameliyathanede ama çıkınca yazıcam inşallah. Çıktık iyiyiz teyzeleri selamlar dicez. Yeter dimi:KK70:

Kuzumm niye ynutalım seni deli misin:) tüm haberlerini aldık kısçemi sevdik. Hayırlı ugurlu olsun minnakimiz. Allah analı babalı büyütsün, bahtını acık etsin inşallah.. Darısı bizim başımıza. Bu yeni doğanlarda malesef sarılık büyük dert :KK43: ama hemencik atlatırsınız hiçç merak etme :KK68:
Canim benim cok sagol :)
Evet darisi basiniza insallah. Kolayca ve vaktinde doguruverin :)

benseniyerim benseniyerim Canım gözün aydın Rabbim yavruna hayırlı uzun ömür versin. Bak kız mi erkek mi kız mi erkek mi derken doğdu bile maşallah :KK66: darısı bizlerin başına :KK76:

Ikra meyra Ikra meyra kuzum geçmiş olsun. İnşallah minik kızlar tez zamanda atlattılar Allah sana da güç kuvvet versin. 2 minnosla uğraşmak kolay değil tabi
Evet canim daha dun gibi cinsiyetini bi turlu ogrenemeyip durmadan hastaneye gittigim gunler :D
Allah sizlere de kolay, hayirli dogumlar nasip etsin. :)

Yatamıyorum kiiiii:KK70: kurt var vıngır vıngır oturtmuyor:KK70: heyecan başladı hemde nasıl:rolleyes: herşeye rağmen uyumam lazım yoksa yarın çok güçsüz düşerim. İlkinde yaşadım biliyorum:cry: inşallah bu sefer çok dinamik kolay mutlu enerjik güzel geçecek:KK37:
İnşallah herşey istediğin gibi olur. Allah yardımcın olsun :dua:

Cok sagol canim. Hemen anlatayim :)
O gun saglik ocagina gittim. Tansiyonumu olctu hemsire, yuksek cikti. 2.kez olctu yine yuksek. Bebegin kalp atisina bakti o da cok hizlanmis. Hemen hastaneye git, ultrasonla bebege bakilsin dediler. Gittim. Tansiyonum dustu yavas yavas ama idrar tahlilimde sikinti cikti. Gebelik zehirlenmesi baslangici dedi doktor, hemen yatis verdi :KK43: Gece 2-3 saatte bir nstye bagladilar. Bebegin kalp atislari hep sikintiliydi. Yani cok duraganmis, ne hizlaniyo ne yavasliyo kalp atislari. Bu da bebegin bi sikintisi oldugunu gosterirmis icerde, baygin olabilirmis mesela :KK43:
Sabah olunca dogumhaneye alip suni sanci vermeye basladilar bana, bu sirada da doktor basimda durup nstyi izliyordu. Kalp atislari dusmeye baslarsa acil sezaryen dedi. Dusmeye basladi. Senin sancilarinda da sikinti var. Bu senin rahmine zarar veriyo buyuk ihtimal dedi. Bi anda kendimi ameliyat elbiselerinin icinde buldum. Soktaydim resmen. Bu kadar cabuk beklemiyordum.
Ama oldu :)
1 Ekim Cumartesi saat 16.15'te 2.460gr agirliginda minik kizim dogdu :)
Doktor iyi ki almisiz, rahminde de yirtilma baslamis dedi.

Bayaga uzun oldu kizlar kusura bakmayin ama napayim erkekleein askerlik, bayanlarin dogum hikayeleri bitmezmis :KK70:

Kız ne uzunu şuan biz hamileler için her kelimesi ayrı merak konusu.. Çok şükür sağlıkla gelmiş bebeğin :KK200: hızlandırılmış doğum olmuş bi an da gelişmiş biz ne kadar plan yapsak boş onlar gelecekleri zaman geliyor anlaşılan :anne:

Kizlar baby 2 go lavida bebek arabasi ve puset 959 tl ye aldik, sizce nasil iyi mi? Memnun kalir miyim sizce, cok bilgim yok aslinda, biraz saticinin yonlendirmesiyle aldik.

Kızlar bu sarılık için hergün azcık minnak minnak şekerli su verin diyorlar.doktorlar kesinlikle verdirmiyormuş.ama sarılık olmasını engelliyormuş.doğum yapan arkadaşlarımada sordum ,artık herks veriyormuş.annemler eskiden hep böle yaparlarmış.zaten verilen miktar bebeğe zarar vercek miktar değil,damla şeklindeymiş.doktorlarda zaten bu konuda bilgisiz olanlar fazla verirler diye komple herkese ,kesinlikle verilmemeli diyorlarmış.siz napcaksınız vermeyi düşünen varmı.annem kesinlikle vericem diyo bende biçok kişiye sordum hepsi vermiş

Kızlar bu sarılık için hergün azcık minnak minnak şekerli su verin diyorlar.doktorlar kesinlikle verdirmiyormuş.ama sarılık olmasını engelliyormuş.doğum yapan arkadaşlarımada sordum ,artık herks veriyormuş.annemler eskiden hep böle yaparlarmış.zaten verilen miktar bebeğe zarar vercek miktar değil,damla şeklindeymiş.doktorlarda zaten bu konuda bilgisiz olanlar fazla verirler diye komple herkese ,kesinlikle verilmemeli diyorlarmış.siz napcaksınız vermeyi düşünen varmı.annem kesinlikle vericem diyo bende biçok kişiye sordum hepsi vermiş
Canım benim annem ebe hemşire ilk oğlum da hafiften bi sarılık oldu verdik şekerli su ama dediğin gibi çok az. Birde yüzünü hep sarı tülbentle orttuk çabucak atlattı çok şükür. Bunda da aynini yapicam inşallah bunuda sorunsuz atlatiriz Allah in izniyle.

onun yerine bol bol emzirme öneriliyor.

Back
X