bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kuzumm gözün aydın çok sevindim

Rossella hayırlı olsun yavrun canım sana da geçmiş olsun agrın tez zamanda gecer inşallah.sızı boyle gorunce heyecan basıyor yaaa.Allah hepımıze saglıklı kolay dogumlar nasıp etsın inşallah

İnşallah yoktur cnm bakalim salı gunu ogrenicez.randevuya deyip doğuma girmeyiz insaallah.eşime diyrm bavullar arabada mi dursa 1 saat uzaklıkta hastane:)surprz dogumlar cogaliyor:)

Sorma canim bizim topicte erken dogum cok oldu Allahtan annelerimizde bebislerimizde saglikli sukur. Hastane uzaktaysa canta cidden arabada durabilir canim nolur nolmaz

Sorma canim bizim topicte erken dogum cok oldu Allahtan annelerimizde bebislerimizde saglikli sukur. Hastane uzaktaysa canta cidden arabada durabilir canim nolur nolmaz
Bn de 3 miyom var içerde kanama fln vardi 3.kesi olacak bn kndinden bekliyrdum erken doğum ama Çok sukur bu zamana geldik:) aynen çok şükür hepsi sağlıklı bz de bi atlatsaydik 15 günüm kaldı. Senin daha da az dimi canım haftaya mi:)

Cok farkli duygular icine giriyor insan.karnindayken harektleri hissetmen cok farkli doguncada onu emzirmen cok guzel bir duygu.bazen insan o karnimizdaki hareketlerini bile ozluyor.
Saglikla kucagina alirsin insallah.

Bizde evdeyiz ilk gecemiz biraz geceyle gunduzu karistirmis gibi duruyor.ve 18gundur biberonla beslendigi icin biberona alismis az once artik memeyi pek kabul etmeyince sutumu sagip biberonla vermek zorunda kaldim.insallah cok cabuk memeye alisirda beni emer yavrucak.

Cok sasirdim canim ya.
Bebisin nasil.Allah anali babali buyutsun insallah.

Canım gözünüz aydın Allâh analı babalı büyütsün ayy suyu mu diye gidip doğurdun he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…