bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Evet canim benimki de cumartesi gunu hepimizin dogumlari cok cok guzel ins canim

Canım hayırlısıyla al yavrunu kucagına rabbım sana guc kuvvet versınnn guzel haberlerini bekliyoruzz

Kizlar dogumu kolaylastirmak icin ne yapmak lazim sizce artik pozisyon almis bizim kiasaya cok bastiriyo zaten bir an evvel gelsin istiyorum suan 3 kilo artik sorun olmaz zaten dogsa da

Sicak dus kaslari gevsetir vr dogumu kolaylastirir diye biliyorum..bi yakinimz bu sekilde banyoda dogurdugunu soylemisti cok dikkat etmekte gerek...

Haydi bakalım güzel anneler bana bir yardım edin beyaz ama altın rengi detaylı mobilyam var..Chester koltuk takımım var ekru beyaz ama mor yastıklıydı .. Leke tuttuğu için kumaş kaplatıcam rengi değişecek hangi renk olur dersiniz beyaz altın barajlı mobilyaya iki renk de olur ! Bir fıkır verseniz bana

Gri mor ve mürdüm süper duruyor canım gri tonları özellikle hoş durur

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cnmcm.bebeğin de iyi kilo almistr inşallah da doğum olursa da sıkıntı olmaz inşallah.haftan iyi çünkü.Allah yardmcnz olsn cnmcm

Kızlar uyusamda uyuyamasamda yatıyorum ben:)) iyi geceler bol dua edin. Allaha emanet artık. İnşallah güzel haberler le görüşmek nasip olur.

İyi geceler canimm yarinn buyukk gunn uyu uyann ve oglusunaa kavuss kalbimiz dualarimiz seninlee bizi habersiz birakmaa Allaha emanet ol canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…