sorun var diye dusunme canım 36dan sonra hatta bazı doktorlar 34ten sonra 2 haftada bir çağırmaya baslar 27den sonra da dogum yaklaştıgı ıcın haftada bır cagırırlar

İnşallah bebişin kilo almıstır

Üzme kendini ama kafein tüketimin varsa azalt canım kahve, kola, aşırı çikolata düşük kilolu bebeğe sebebp olabiliyor mesela tabi bazı bunyelerde değişik etkisi olabiliyor. Bebişine kilo aldırmak istiyorsan canım haftada en az 300 gr somon, her gun en az bir porsiyon et (tavuk kırmızı et) ve bir porsiyon da baklıyat ye canım barbunya kurufasulye mercimek nohut bunlar hep bebişe kilo yapıcı besinler tabi her gun 3 kase yogurt tüketmeyi de unutma kaseden kastım 1 kaseyi 3 4 kasık olarak dusun.. kalsiyum tuketımı de muhim cunku. Ama atıyorum sut de içiyorsun diyelim ozaman 2 kase yogurt 2 bardak sut ıcebilirsin. günde 1500mg kalsiyum almamız ideal
Yemek yapmak içimden gelmiyor demişsin. Benim de içimden pek gelen birşey değil canım oyuzden haftada bir gun mutfaga gırıyorum 1 haftalık yemek yapıorum ben de 4 tencere atıorum en az 4 gün yetecek kadar mercimek yine en az 4 gun yetecek kadar etli bezelye,koyu yesıl yapraklı sebze bir tencere bir de yanına eşim için pilav ya da makarna yapıorum (kendim en fazla 1 ogunde 1 yemek kasıgı tuketıyorum bazan hiç tuketmıyorum)2 saat bilemedin haftada en fazla 3 saat harcamıs oluyorum canım bide dondurulmus sogan tuketmeye basladım gebelık boyunca pratık oluyor kokmadan pişiyor diye