- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #58.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. Şuan nasıl bebiş iyimi?Meraba kizlar.benim bebiste gelisme geriligi vardi belki hatirlarsiniz.bu gun sezaryan oldum kuzum kakasini yapmisti..
Doğru cnm da pislik falan olurda Allah korusun ileri itilir falan sıkıntı olmasın sonra.dediğin gibi sorustrp almak lazım.
Islak mendil de broşürde yoktu markette gördüm ben.silikon tabancasini görmüştüm de 40w yazio.bak bakalım güzel çıkcak mi.bende aldım geçen başka bi yerden 60 w dediler ama pek begenmedim hızlı ısıtmioinşallah seninki iyi çıkar cnm
Şu süsleri yapacak kadar idare etsin beni yeter canım. Denerim bi bakim nasıl diye.
Islak mendil ve diğer unibaby ürünlerini artık sürekli olarak satıyor a101
yaren92 bugün kontrolün var diye hatırlıyorum cnm ne yaptın
saat 16:15 te o yüzden hâlâ evde yatıyorum 
Epidural olcak canim spinal degil 14 yada 19 ptesi kesinlescekCanım sen spınal olacaktın dıye hatırlıyorum? Ne zmna
Canim ne güzel kavusacaksin yavruna sağ salim ağrısız sizisiz insallahKızlar bugün yada yarin sezeryana giriyorum. Tahliller falan yapıldı herşey hazırlaniyor hayırlısıyla inşallah bebeğim kucağımda olacak 2400 gr olmuş minik yavrum.
Kız hayırlısı inşallah böyle diye diye bi gün doğurdum kızlar yazacaksın. İnanki ben şaşırıyorum hamilelik nasıl geçti nasıl doğum yaptım rüya gibiYok yavrum ya hiç bi belirti yok :) bekliyoruz öylece![]()

Hadi ya bilmiodm.o da güzelmiş :)
Bende süslemeler için almıştım cnm.ise yaradı yanigüle güle kullan :)
Doktorumda öyle dedi artık bu yöntemle kimse doğumdan korkmuyor falan dedi bende idare edio beni die düşündüm.tabi canım ağrı acı illaki olacak olmaması mümkün değilde bazıları öyle bir anlatıyorki sanki kızgın demirler basıyorlar bedenlere gibi :) inşAllah herkes senin gibi atlatırBen tavsiye ederim çok rahat oluyor zaten doktorumda öyle doğum yapmış oda tavsiye etti. doğum sonrası prenses gibiydim. Tacımı taktım üzerimi giyinip bol bol foto çektim. Misafirlerle kakarakikiri çok rahattı. Eve gelince oradaki iğne ilaçlar olmadığı için 1 gün ağrı çektim ama dayanılmayacak gibi değildi.

Ayy bize de aski lazm.akşam cikarz ancak imsallah btmez o zmnaaskı da aldım çok uygundu.binde unibaby yenidogan ıslak mendili aldım.kulak çöpü lazım olur mu ilk dönemler bilemedm.sağlıklı mi acaba
anam benim kütüğüm de manhattanda diil ama bu kadarı bana fazla aaayyyyyy ne heyecanlı allahım bize de göstersin o günleri sen zor kısmını atlattın tatlım inşallah çorap söküğü gibi gelicek gerisi de.. çok sevindim ağrılarının da azalmasınaCanım bugün daha iyiyim ağrılar azaldı. Zatrn annem var bebek harici iş yapmıyorum. Bebek gaz sancısı var. Doyuramıyorum bi türlü çok mızmız sıpacık :))) uykusuz günlere hazır olun:)) inan yazacak fırsat vermiyor onu bırakıp yemek yemek duşa girmek lavaboya gitmek bile lüx oldu![]()
Kizlar lierac çatlak kremi kullanan var mi? Benim karnim yeni çatlamaya başladı. Kremi almayi düşünüyordum ancak gebeligin son bir ayina kadar kullanılır yazıyor açıklamalarında. Kararsız kaldım o yuzden. Siz ne kullaniyorsunuz?
canım o epidural katater mi nedir o ne nerene takılıyo acepCanım bana kombine yapıldı. Epidural karakter 24 saat benimleydi. İlk ameliyattan çıkınca titreme olmuştu ilaç yaptılar hemen geçti. Sonrasında başını aşağı sakın eğme ilaç gitmesin ozaman başağrısı olmaz dediler. Yatağımın baş tarafı hep yukarda yattım kalkıncada tuvalette falan dikkat ettik kafama ağrı falan olmadı şükür. Bilgi vermek istedim:))
hadi bakim hayırlısı haberdar et beni de merak ederim şimdi ne yaptı bu kızz dieEvvvet doğru hatırlıyorsunsaat 16:15 te o yüzden hâlâ evde yatıyorum
![]()
Lierac'in sitesinde okudum az önce. Çatlağın oldu mu peki?Lierac kullanıyorum hala devam ediyorum doğumdan sonra da kullanılmalı yazıyor. Bırakılmalı falan okumadım ben![]()