• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Doğru cnm da pislik falan olurda Allah korusun ileri itilir falan sıkıntı olmasın sonra.dediğin gibi sorustrp almak lazım.
Islak mendil de broşürde yoktu markette gördüm ben.silikon tabancasini görmüştüm de 40w yazio.bak bakalım güzel çıkcak mi.bende aldım geçen başka bi yerden 60 w dediler ama pek begenmedim hızlı ısıtmio :KK43: inşallah seninki iyi çıkar cnm

Şu süsleri yapacak kadar idare etsin beni yeter canım. Denerim bi bakim nasıl diye.
Islak mendil ve diğer unibaby ürünlerini artık sürekli olarak satıyor a101

Şu süsleri yapacak kadar idare etsin beni yeter canım. Denerim bi bakim nasıl diye.
Islak mendil ve diğer unibaby ürünlerini artık sürekli olarak satıyor a101

Hadi ya bilmiodm.o da güzelmiş :)

Bende süslemeler için almıştım cnm.ise yaradı yani ;) güle güle kullan :)

Ben tavsiye ederim çok rahat oluyor zaten doktorumda öyle doğum yapmış oda tavsiye etti. doğum sonrası prenses gibiydim. Tacımı taktım üzerimi giyinip bol bol foto çektim. Misafirlerle kakarakikiri çok rahattı. Eve gelince oradaki iğne ilaçlar olmadığı için 1 gün ağrı çektim ama dayanılmayacak gibi değildi.
Doktorumda öyle dedi artık bu yöntemle kimse doğumdan korkmuyor falan dedi bende idare edio beni die düşündüm.tabi canım ağrı acı illaki olacak olmaması mümkün değilde bazıları öyle bir anlatıyorki sanki kızgın demirler basıyorlar bedenlere gibi :) inşAllah herkes senin gibi atlatır :nazar::nazar::anne:

selam kızlar :anneadayı::KK200::KK200: güne yine süpersonik başladım:KK51: bu sabah dedim ki bi pankek yapıyım pankekleri pişirdim tabağa çiçek gibi dizdim ortasına muzlar kiviler üstüne çikolata sosu falan.. sonra eşim aradı canım kahvaltıya geliyorum sana bi sürprizim var dedi ben tabii sevindirik oldum aaaa naptı acaba minnak ayım diyorum.. neymiş peki sürpriz YÜREK KEBABI!!! bi de benim doldurduğum masanın üzerinde üstelik de benim amerikan mutfağından esintilerle hazırladığım pankek tabağımı şööööyylecene kenara doğru ittirerek kendi yürek kebabını masanın orta yerine koymaz mı :KK57: suratım muşmula gibi oldu tabii benim :KK12: bu ne şimdi dedim!!??? yüreeeekk dedi paşa!! adana usulü diil ha dedi bi de bu urfa usulü kavurma diil mangal diyo daha ya sanki ben hayatımda yürek ciğer yemişim de adana usulü urfa usulü eksik kalmış:KK4: zavallı pankeklerim besleme gibi kaldı bi köşede soğan kimyon kokuları eşliğinde kahvaltı yaptık :KK61: sıra gecesi havasında :işsiz: anam benim kütüğüm de manhattanda diil ama bu kadarı bana fazla :cry::cry:

Kizlar lierac çatlak kremi kullanan var mi? Benim karnim yeni çatlamaya başladı. Kremi almayi düşünüyordum ancak gebeligin son bir ayina kadar kullanılır yazıyor açıklamalarında. Kararsız kaldım o yuzden. Siz ne kullaniyorsunuz?

Canım bugün daha iyiyim ağrılar azaldı. Zatrn annem var bebek harici iş yapmıyorum. Bebek gaz sancısı var. Doyuramıyorum bi türlü çok mızmız sıpacık :))) uykusuz günlere hazır olun:)) inan yazacak fırsat vermiyor onu bırakıp yemek yemek duşa girmek lavaboya gitmek bile lüx oldu:KK19:
aaayyyyyy ne heyecanlı allahım bize de göstersin o günleri sen zor kısmını atlattın tatlım inşallah çorap söküğü gibi gelicek gerisi de.. çok sevindim ağrılarının da azalmasına :KK200::KK200:

Kizlar lierac çatlak kremi kullanan var mi? Benim karnim yeni çatlamaya başladı. Kremi almayi düşünüyordum ancak gebeligin son bir ayina kadar kullanılır yazıyor açıklamalarında. Kararsız kaldım o yuzden. Siz ne kullaniyorsunuz?

Lierac kullanıyorum hala devam ediyorum doğumdan sonra da kullanılmalı yazıyor. Bırakılmalı falan okumadım ben :KK64:

Canım bana kombine yapıldı. Epidural karakter 24 saat benimleydi. İlk ameliyattan çıkınca titreme olmuştu ilaç yaptılar hemen geçti. Sonrasında başını aşağı sakın eğme ilaç gitmesin ozaman başağrısı olmaz dediler. Yatağımın baş tarafı hep yukarda yattım kalkıncada tuvalette falan dikkat ettik kafama ağrı falan olmadı şükür. Bilgi vermek istedim:))
canım o epidural katater mi nedir o ne nerene takılıyo acep o_O

Back
X