• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar suyum siziyo kasilmam var hastaneye yattim ben durdurmaya calisiolar dogumu hayirlisiyla gelmeyecek erken bebegim

Ayy canım gelsin gelsin derken özleme oğlunda dayanamadı anlaşılan :KK46: stres yapma kuzum hafta olarak iyisiniz ne kadar sen iyi olursan paşanda iyi olur

Bizimde kontrol vardi bugun kizlar suyumuz fln herseyimiz normal basi dogum pozisyonunda kilo fln soylemedi .ama ilgincime giden 1 ayda 1 kilo almisim o kadar da fazla yediydim bu ay .acaba bebegim kilo almadi mi hic yaa :işsiz::KK64::KK64:

O kendi hakkını almıştır yediklerinden :KK46:

İnşallah kuzum :) biraz daha beklerse bende ümitler tükenecek :KK70: herkesss soruyo dogurdun mı dogurmadın mı diye bunaldım artık:) doğurmucam len doğurmucam diye bağırıp daga kaçasım var :KK70:
Ayni canim banada soran sorana ne agri var ne sanci dua ediyorum Allah im sancim olsun dogurayim artik diye her sabah hurma yuruyus suya oturma ama tik yok yani

Larus Larus ne guzel canim acikligin artmis dogum yarin galiba hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin insallah darisi bize artik

Kizlar bebek bezi olarak hangi markayi aldiniz? Bana da öneride bulunur musunuz?
Ben canbebe aldım.oğlumda pişik yapmayan tek bezdi.çok güzel bişey çıkarmış canbebe.deneme paketi. 5.90 tl içimde 13 tane var.aldım bakalım kızıma da iyi gelirse ondan devam ederim.

@balbebis ilk cocugum da hep prima kullandim.
2.cocugumda prima aldim fakat bir kac bezden sonra poposu pisik oldu ve kanamaya basladi hemen molfix aldim daha sonra canbebe kullandim.
Suan yavrucuga molfix aldim onu kullaniyorum.

Bugün oğkumun eski bebeklik yün yorganını döktüm.hava çok güzeldi nakşnada yıkadım yünleri hemen kurudu.bşraz daha küçük bir bebek yorganı diktim kızıma.ince ve puf puf oldu.elyaf oğlumda alerji yapmıştı yüne dönmüştük hemen.kızıma da direkt yün yorgan kullanayım dedim.anneme dedim bikaç kere baktım çok ağırdan alıyor.sanki aylar varmış gibi.insanlara bir iki kere derim olmadı minnet etmem annem bile olsa.ama belim koptu küçük bebek yorganı bile olsa.eşime söylemedim.ama hala belim ağrıyor..

Bugün oğkumun eski bebeklik yün yorganını döktüm.hava çok güzeldi nakşnada yıkadım yünleri hemen kurudu.bşraz daha küçük bir bebek yorganı diktim kızıma.ince ve puf puf oldu.elyaf oğlumda alerji yapmıştı yüne dönmüştük hemen.kızıma da direkt yün yorgan kullanayım dedim.anneme dedim bikaç kere baktım çok ağırdan alıyor.sanki aylar varmış gibi.insanlara bir iki kere derim olmadı minnet etmem annem bile olsa.ama belim koptu küçük bebek yorganı bile olsa.eşime söylemedim.ama hala belim ağrıyor..
Sende bendensin.bende bir iki derim baktim tık yok kendim yaparim.bazen soylemem bile.
Gule gule kullansin bebisin

Kız ben senin takvimi gordukce kendimi takip ediyorum bi yandan yavrum normalde suan 35.6 olcakti diye.seninle ayniydi gunlerimiz.
Sabirsiz yavrularim benim.
Sende vaktinde saglicakla kucagina alirsin ins yavrunu.

Kizlar kasilmalar hafifledi sizinti azaldi fakat en cok 1 yada 2 hafta dayanabilirsin dedi tulin hoca beklemedeyiz herkeze cok tesekkur ederim

Sühü yaaaa dün dediklerin dua saatine geldi herhalde :işsiz: doğurayım artık diyordun bugün bu :eek:

Çok geçmiş olsun :( inşallah bir kaç hafta daha dayanır Deniz bey :KK200:

Kizlar kasilmalar hafifledi sizinti azaldi fakat en cok 1 yada 2 hafta dayanabilirsin dedi tulin hoca beklemedeyiz herkeze cok tesekkur ederim
Bir seyi 40 defa soylersen olurmus derler ya.
Neyse simdilik vazgecti gelmekten herhalde bi kac hafta daha sıksın disini yavrucak.
Gecmis olsun canim.karninda ne kadar durursa onun icin faydali.

Kız ben senin takvimi gordukce kendimi takip ediyorum bi yandan yavrum normalde suan 35.6 olcakti diye.seninle ayniydi gunlerimiz.
Sabirsiz yavrularim benim.
Sende vaktinde saglicakla kucagina alirsin ins yavrunu.
Gönülcüm dün doğuruyodum bende neredeyse.nst de sancı vardı düzensiz de olsa.1 cm de açıklık varmış.istirahatteyim.çok durmaz heralde.

ebyar ebyar canımcım o doğuma yakın insana gelen bir hal.doğum zamanı yaklaştıkça insana bir iyilik bi enerji bir hareketlilik gelir.doğumun yaklaşıyor hatta eli kulağında belki de.ilk doğumumda nefes alamazken bacaklarım kasılıp kalırken uykuya hasretken anam bir iyilik geldi üstüme.bi güzel uykular bi iş yapmalar sanki o bacaklar hiç kasılmıyordu.o hafta doğurdum.hatta akşam eşim halı saha maçındayken evi süpürdüm akşam 10 da.bi enerji patlaması bende.o gece 3 de suyum geldi.öğlen oğlum doğdu.

Back
X