- 7 Mayıs 2016
- 534
- 1.273
- 33
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #58.621
Haydeeeee.... kuzummmmm noluyor yaaaaKizlar suyum siziyo kasilmam var hastaneye yattim ben durdurmaya calisiolar dogumu hayirlisiyla gelmeyecek erken bebegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydeeeee.... kuzummmmm noluyor yaaaaKizlar suyum siziyo kasilmam var hastaneye yattim ben durdurmaya calisiolar dogumu hayirlisiyla gelmeyecek erken bebegim
Tatlım senin baya az kaldı ama bebiş keyfi yerinde sanırım. Eninde sonunda doğacak Allahın izni ile.Sağlıkla gelsin inşallah.Helecanla beklemedeyiz:) umarım sıra bana da gelir bi gün![]()
![]()
Bir sorun çıkmazsa ben ssvd yapacağım inşallah.benim de salı günü kontrolüm vardı nst ve alttan muayene etti yumuşama var dedi.Sezeryan sonrası normal doğum yapan yada yapacak olan var mı ?
Bugünde kontrole gittim
sadece Nts baktı doktor muayene etmedi 1 hafta sonra Gel dedi herşey yolunda bizde nedense Bugün hiç ağrım sızım yok hayret
Kizllaaaaaarrrrrrr, Masal ima kavustumm, sezeryan oldum14.45te dogdu kizim
Inanilmaz duygular yasadim, yasiyorum
Sutum geldi ama ucu cikmadi, gogus ucu aldik.
cikiyoruz yola yine kontrolumuz icin konyaya.bana iyi yolculuklar size de iyi uykular simdilikBende cvp yazayim.bende bel agrisi hep var ama fıtık mi baska bisey mi bilmiyorum bazen bacagimi bile kastiriyor yururken.Ikra meyra canım sende bel fıtığı varmıydı? Birde varsa eğer spinal sezeryan olmana bir etkisi oldumu ? Yoğunsun biliyorum ama cevaplarsan sevinirim pamuk kızlarımızıda öpüyorum
Kızlar oğluşumu aldım hayırlısıyla kucağıma
Kızlar ben de bi ilginçlik var. Hiç bir yerim ağrimıyor. Önceden daha çok belim agriyordu. 1 saate yakın hızlı denecek tempoda yürüyorum evde her işimi kendim yapıyorum ama hiç bir yerimde ağrı sizi yok. Bu kadar iyi olmamam gerekiyor koca karinla en azından belimde kasiklarimda ağrı olması lazım değil midoğurayim dedikçe bir iyilik geliyor sanki bana
![]()
Kizlar suyum siziyo kasilmam var hastaneye yattim ben durdurmaya calisiolar dogumu hayirlisiyla gelmeyecek erken bebegim
Canım hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydınnnn.gece 3 yatis ve 7gibi kalkis buna da şükür allah bereket versin uykumacikiyoruz yola yine kontrolumuz icin konyaya.bana iyi yolculuklar size de iyi uykular simdilik
İlk çocuğunuz şuanda Kaç yasında peki benim daha oğlum 21 aylık 2 sene olmadı yani doğum yapalı korkuyorum biraz açıkçası ama sezeryan olmak da istemiyorum çünkü 3. Bebeğide ilerde düşünüyoruzBir sorun çıkmazsa ben ssvd yapacağım inşallah.benim de salı günü kontrolüm vardı nst ve alttan muayene etti yumuşama var dedi.
Dogum gunun kutlu olsun cnm bugünün hatrina tatlı yüzünü gösterir bebs insallahGünaydın hayırlı cumalar kızlar, bugün benim doğum günüm ve doğum günümde minigimi görmeye gidicez bugün bundan daha güzel hediye olabilir mi bana![]()
dogum gunun kutlu olsun tatlim yavruşun sana bugune özel pozlar versn insallah.biz de gdıoruz kontrole :)Günaydın hayırlı cumalar kızlar, bugün benim doğum günüm ve doğum günümde minigimi görmeye gidicez bugün bundan daha güzel hediye olabilir mi bana![]()