• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydınn kızlarrr kontrolden geldikk minnağımı gördümmm çok çok tatlıydı bakmaya doyamadımm resmen okadar güzel pozlar verdiki yavrum amaaaa cihaz çıktı vermediiii :kızgın::kızgın::skandal:küçük danam 13 günde yarım kg almış 2900 -50 cm şaşılacak bişeyki doktor uzun dedi babasıda bende kısayızz :KK48: bu hafta iyi beslenmiştim onun etkisini direk gördüm çok şükür 10 gün sonrada çatı muayenesiiii :KK47:
Masallah bebisine arkadaşım. Ne yedin ne içtin biz de yiyelim. Benim kuzum gecen hafta cok az almisti, nasıl kilo aldırdıysan formülünü istiyorum

Kızlar merhaba 35+1 deyim ben hiç hamile gibi değilim ne kasıklarımda baskı var ne midem yanıyo ne sık tuvalete çıkıyorum ne de uykusuzluk çekiyorum niye böyleki gelesi mi yok bu çocuğun?
Valla benim de hiç bir şikayetim yoktu canım taki 35. Haftaya girene dek şimdi midemde yanıyor uykuda yok vajinamda aciyor çok fenalardayim :eek:

Günaydınn kızlarrr kontrolden geldikk minnağımı gördümmm çok çok tatlıydı bakmaya doyamadımm resmen okadar güzel pozlar verdiki yavrum amaaaa cihaz çıktı vermediiii :kızgın::kızgın::skandal:küçük danam 13 günde yarım kg almış 2900 -50 cm şaşılacak bişeyki doktor uzun dedi babasıda bende kısayızz :KK48: bu hafta iyi beslenmiştim onun etkisini direk gördüm çok şükür 10 gün sonrada çatı muayenesiiii :KK47:
Maşallah kuzuya kilosu iyi boyu dahada iyi herhalde 55 56 cm doğar bu bebiş :nazar: demek çatı tarihin belli oldu o_O hayırlısı ile acısız sizisiz atlatirsin inş canım

Masallah bebisine arkadaşım. Ne yedin ne içtin biz de yiyelim. Benim kuzum gecen hafta cok az almisti, nasıl kilo aldırdıysan formülünü istiyorum
Sağol canım vallahi hep bilindik şeyler ama eskiden iş yerinde süt içmezdim artık küçük sütlerden iki tane iş yerinde içiyorum evde yine büyük bir bardak süt içiyorum muzda yiyorum hee bide cevizz çalışırken devamlı elimin altında atıştırıyorum :) Aama şimdide bukadr hızlı kilo almasından korktum normal doğuma engel olur diye :)

Maşallah kuzuya kilosu iyi boyu dahada iyi herhalde 55 56 cm doğar bu bebiş :nazar: demek çatı tarihin belli oldu o_O hayırlısı ile acısız sizisiz atlatirsin inş canım

ayy inşallahh :) nstde yanımda 38 haftalık bi kız vardı hemşire alltan muayene olacak dedi kızın hayatı karardı resmen yinemii diye nerdeyse ağlıycaktı kıyamam :( senin kontrol kaçta canım

Selam kızlar, hayırlı cumalar. Kızımın gribi iyileşmedi, aksi gibi bana da bulaştı. Dün çok şükür evimi temizlettim ama çok fenayım. Günlerdir dinlenemedim. Bu kan sulandırıcı iğne de ayrıca bi sıkıntı. Bazen unutuyorum eşime yaptırmayı, üç defa kendim vurmak zorunda kaldım göbüşüme.
Mesajların çoğunu okuyamıyorum. Doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun inşallah. Kızlar doğum yapan olursa beni de etiketleyin emi aklım hep burada. :KK43:
Kuzum geçmiş olsun ya hastalıklar pesinizi bırakmadı inş artık toparlarsiniz , hamilesin çok dikkat et kendine

ayy inşallahh :) nstde yanımda 38 haftalık bi kız vardı hemşire alltan muayene olacak dedi kızın hayatı karardı resmen yinemii diye nerdeyse ağlıycaktı kıyamam :KK43: senin kontrol kaçta canım
Demek çok acı verdi kizcagiza :63: benim randevu 3 te kuzum daha bol bol vaktim var

İlk çocuğunuz şuanda Kaç yasında peki benim daha oğlum 21 aylık 2 sene olmadı yani doğum yapalı korkuyorum biraz açıkçası ama sezeryan olmak da istemiyorum çünkü 3. Bebeğide ilerde düşünüyoruz
. Oğlum 23 aylık arası inşallah tam yıl olacak.destekleyen Dr buldunmu. Arası 13 ay olup ta ssvd yapan da var.diyelim ki nasip olmadı hiç değilse sancılarım gelsin istiyorum.aklına takılan bişey varsa özelden de cvplayabilirim çünkü sezeryan tarihi almış tatlı hamişler de var rahatsız olsunlar istemem genelde sessiz takip ediyorum ssvd isteğimden dolayı

Merhaba :) bu iyi bişey amaa ne güzel işte :) zaten daha vaktin var. ama eğer hareketsizsen yürüyüş temizlik vs öneririmm normal doğumu hızlandıran şeyleri yani öyle sancı ağrı oluyor zaten :)
Yürüyüş yapıyorum 40 dk ağır tüm temizliklerim de bitti bakalım keyfi ne istiycek hanımefendinin ağırdan alıyo epey :KK48:

İşte benim velet geç kaldı.çocuklar rahatsızlık verse ayy şuram buram diyoruz vermese de ne yapıyor içerde diyoruz. :anne:
Hareketli mi senin bebiş içerde, mesela benimki hiç tekme atmaz ayda yılda bir, sadece kımıl kımıl özellikle akşamları hareket halinde, hareketliyse hiç korkma

Kizlar durum kontrol altina alindi fakat deniz bebegin cok fazla beklemeye niyeti yok dedi tulin hoca erken alicaz ben 20 gun sonra dusunuyorum dedi yani 14 kasim gibi kesin istiratle eve cikardi yatiyorum sadece yemek yemek icin ve wc icin kalkmama musade var
20 gün sonra alırsa gayet toprlarlar tatlım dua et öncesinde gelmeye kalkmasin deniz paşa

Yürüyüş yapıyorum 40 dk ağır tüm temizliklerim de bitti bakalım keyfi ne istiycek hanımefendinin ağırdan alıyo epey :KK48:
Yani evet bukadar harekete hiç sancı yoksa dmekki gelmeye niyeti yok :)) bende de gündüz sancı olmuyor ama artık geceleri sancı başları 2 dakika fena bir ağrı geliyor gidiyor. bende de yeni yeni başladı zaten

Back
X