• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cikmisti yeniden girdi bugun taburcu edildi sariligi cok yukselmisti.. Rabbim sizinkilere de benimkine de saglik sihhat versin lohusaligimdan bi halt anlamadim kostur kostur 1 haftamiz gecti :KK43:
Aynen bende hicbisey anlamadim gittigim yer 1 bucuk saatlik yoldu ama bugun taburcu olduk biz Allah ima sukurler olsun..ben de kavustum ogluma ama nasil bakacagim bilemiyorum..cok kucuk bir bebek..altini bile degistirirken terlere batiyorum

Bebegin kilosi iyiyse sende kabul edersen muhtemelen alir gibime geliyor.nurettin isini sansa birakmaz.alttan muayne etcegini sanmiyorum
12den sonra da bisey yemiyim hazirlikli gideyim. Anestezici sorcak mi acaba nasil istiosun die. Bu kombine mi neydi onu sorayim mi sorarsa. Iyimidir oyle ikisi bir arada olunca
Bide su fotograf cekme isini ne zaman kime soylicem

Arkadaşlar 36.,haftada ben bebeğime kavuştum aceleci çıktı bizim kız . normal doğum yaptım ama alttan dikiş var inşallah sizde yavrularınıza sağsalim kavuşun
Tebrikler, Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

Aynen bende hicbisey anlamadim gittigim yer 1 bucuk saatlik yoldu ama bugun taburcu olduk biz Allah ima sukurler olsun..ben de kavustum ogluma ama nasil bakacagim bilemiyorum..cok kucuk bir bebek..altini bile degistirirken terlere batiyorum
Ayy ne güzel kavuştun bebişine :) darısı tüm yoğun bakım bekleyen annelere inşallah.

Oyyy minnacıktır o şimdi allah yardımcınız olsun hakkaten canım Allahtan sen önceden de deneyimlisin.. Melan-kolik Melan-kolik allah senin de yardımcın olsun canım nasıl oldu bebiş??

Oyyy minnacıktır o şimdi allah yardımcınız olsun hakkaten canım Allahtan sen önceden de deneyimlisin.. Melan-kolik Melan-kolik allah senin de yardımcın olsun canım nasıl oldu bebiş??
Deneyimliyim ama bu minnacik deneyimsiz gibi oldum...Allah butun bebekleri kuvezden saglikla cikarip anne ve babalarina bagislasin...

Peki kan hafifte olsa gelmeye devam edio mu ilk gelmeye basladigindan beri. Benim sabah bi geldi bidaha gelmedim az once nokta kadar yine gelmis kahveregi. Bir de senin sezeryan mi normal mi olcak. Benim sezeryan. Acaba doktor yarin ki kontrolde alttan bakar mi yoksa nst de ki sanciya gore mi yonlendirir
Benim normal göründüğü için açılma ve nişan çok önemli tabi.Sezeryan ise alttan bakmıyorlar bildiğim kadarı ile.

Benim.salı günü nişan gelmişti. Bugün kontrolüm vardı 1 cm açılma olmuş bakalım hayırlısı.Salı günü tekrar gideceğim doktora.kontrolleri sıklastirdi.Nst de şancim cikmiyo ama belim kasiklarım çok ağrıyordu sebebi açılma başladığı icinmiş

Salı günü kaçta gidiosn begüm.8.30 da mı yoksa ;)

gonulll gonulll üm hem taze hem deneyimli anne minnak kuzumuz nasıl büyüyo mu senin ağrın sızın var mı hala??
Benim agrim sızım yok canim.ilk 1 haftayi atlatinca geriye pek bi agrı sızı kalmiyor.
Yavrucakda buyumeye calisiyor.premature olmasi bizi zorluyor canim.diger 2 cocugumda boyle zorluklar yasamamistim.kuvezde kilo kaybi serumla beslenme derken nerdese 1 ay olcak dogum kilosu cok cok az gecti.suanda evde beslenme sureci biraz zorlu geciyor.insallah kilo alimi baslar da ben de rahatlarim
Kiyafetleirmiz kat kat buyuk geliyor mintik mintik heryeri giydirip cikartirken zorluklar oluyor ama alistim ben artik alt acmasi bile zor.kimi korkuyor ben alamzdim diyor.daha hanimin kutucugu bile gelismemis.minik hanimim insallah toparlar biran once.

Senin hamilelikle ilgili bi problemin pek olmuyor galiba daha cok dıs etkenler seni uzuyor herhalde.hakkinda hayirlisi canim onlarda gelip gececek yavrun dogunca en buyuk mutlulugu tadcaksin insallah.

Back
X