- 14 Mart 2016
- 27
- 61
- 18
- 37
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #58.881
Arkadaşlar 36.,haftada ben bebeğime kavuştum aceleci çıktı bizim kız . normal doğum yaptım ama alttan dikiş var inşallah sizde yavrularınıza sağsalim kavuşun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende hicbisey anlamadim gittigim yer 1 bucuk saatlik yoldu ama bugun taburcu olduk biz Allah ima sukurler olsun..ben de kavustum ogluma ama nasil bakacagim bilemiyorum..cok kucuk bir bebek..altini bile degistirirken terlere batiyorumCikmisti yeniden girdi bugun taburcu edildi sariligi cok yukselmisti.. Rabbim sizinkilere de benimkine de saglik sihhat versin lohusaligimdan bi halt anlamadim kostur kostur 1 haftamiz gecti![]()
Allah uzun omur versin yavruna cnmArkadaşlar 36.,haftada ben bebeğime kavuştum aceleci çıktı bizim kız . normal doğum yaptım ama alttan dikiş var inşallah sizde yavrularınıza sağsalim kavuşun
Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu bahtı güzel hayırlı bi evlat olsun inşallah..Arkadaşlar 36.,haftada ben bebeğime kavuştum aceleci çıktı bizim kız . normal doğum yaptım ama alttan dikiş var inşallah sizde yavrularınıza sağsalim kavuşun
Sen de normal bekliyorsun di mi :)Hmm hazır dönmüş yavruyu tersine çevirmeyelim madem :)) ben daha doğum pozisyonunu almadıysa diye şeetmiştim :)
12den sonra da bisey yemiyim hazirlikli gideyim. Anestezici sorcak mi acaba nasil istiosun die. Bu kombine mi neydi onu sorayim mi sorarsa. Iyimidir oyle ikisi bir arada oluncaBebegin kilosi iyiyse sende kabul edersen muhtemelen alir gibime geliyor.nurettin isini sansa birakmaz.alttan muayne etcegini sanmiyorum
Tebrikler, Allah analı babalı büyütsün inşallah :)Arkadaşlar 36.,haftada ben bebeğime kavuştum aceleci çıktı bizim kız . normal doğum yaptım ama alttan dikiş var inşallah sizde yavrularınıza sağsalim kavuşun
Ayy ne güzel kavuştun bebişine :) darısı tüm yoğun bakım bekleyen annelere inşallah.Aynen bende hicbisey anlamadim gittigim yer 1 bucuk saatlik yoldu ama bugun taburcu olduk biz Allah ima sukurler olsun..ben de kavustum ogluma ama nasil bakacagim bilemiyorum..cok kucuk bir bebek..altini bile degistirirken terlere batiyorum
Oyyy minnacıktır o şimdi allah yardımcınız olsun hakkaten canım Allahtan sen önceden de deneyimlisin..Aynen bende hicbisey anlamadim gittigim yer 1 bucuk saatlik yoldu ama bugun taburcu olduk biz Allah ima sukurler olsun..ben de kavustum ogluma ama nasil bakacagim bilemiyorum..cok kucuk bir bebek..altini bile degistirirken terlere batiyorum
Bi de simdi yarin cumartesi ya normalde 1 gun yatiriolar. Ben pazar mi cikarim pazartesi mi :) ay ne cok soru sordum yahuuBebegin kilosi iyiyse sende kabul edersen muhtemelen alir gibime geliyor.nurettin isini sansa birakmaz.alttan muayne etcegini sanmiyorum
Deneyimliyim ama bu minnacik deneyimsiz gibi oldum...Allah butun bebekleri kuvezden saglikla cikarip anne ve babalarina bagislasin...Oyyy minnacıktır o şimdi allah yardımcınız olsun hakkaten canım Allahtan sen önceden de deneyimlisin..Melan-kolik allah senin de yardımcın olsun canım nasıl oldu bebiş??
Benim normal göründüğü için açılma ve nişan çok önemli tabi.Sezeryan ise alttan bakmıyorlar bildiğim kadarı ile.Peki kan hafifte olsa gelmeye devam edio mu ilk gelmeye basladigindan beri. Benim sabah bi geldi bidaha gelmedim az once nokta kadar yine gelmis kahveregi. Bir de senin sezeryan mi normal mi olcak. Benim sezeryan. Acaba doktor yarin ki kontrolde alttan bakar mi yoksa nst de ki sanciya gore mi yonlendirir
Amin cnm insallahBende ayni durumdayim canim insallah acilmamiz hizli ilerler
Amin canım aminDeneyimliyim ama bu minnacik deneyimsiz gibi oldum...Allah butun bebekleri kuvezden saglikla cikarip anne ve babalarina bagislasin...
Benim.salı günü nişan gelmişti. Bugün kontrolüm vardı 1 cm açılma olmuş bakalım hayırlısı.Salı günü tekrar gideceğim doktora.kontrolleri sıklastirdi.Nst de şancim cikmiyo ama belim kasiklarım çok ağrıyordu sebebi açılma başladığı icinmiş
Evet olabiliyor hersey fizyolojik ve tabi herkesin ağrı eşiği aynı değil. Ben sancıları anlamamış.da.olabilirim.Nst de ise sancı çıkmayıp eve gidip suyu gelenler duydum.aaaa sancı olmadan açılma oluyomuş yani öyle mi çok ilginç ya
Yok canım ben ısrarla sezeryan bekliyorum ama benim oğlan döndü vajinal varis olmasına rağmen Dr um inatla yaparık hacı normal doğum sıkıntı yok havalarında :)) en sonunda söyledim ben sezeryan istiyorum dedimSen de normal bekliyorsun di mi :)
Benim agrim sızım yok canim.ilk 1 haftayi atlatinca geriye pek bi agrı sızı kalmiyor.gonulll üm hem taze hem deneyimli anne minnak kuzumuz nasıl büyüyo mu senin ağrın sızın var mı hala??
Evet tatlım 8.30.Salı günü kaçta gidiosn begüm.8.30 da mı yoksa![]()
Amin canım hepimizin yavrusuna inşallahAllah uzun omur versin yavruna cnm