• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bu kaynanaları ne yapmalı yahu :KK62: Ben aradım siz doğumdan sonra gelin dedim tamam he hi dedi şimdi eşime biz illaki doğuma geleceğiz demiş. Eşimde biz doğumdan sonra ebyarin annesi nde kalacağız demiş tamam hep beraber gider kalırız demiş annemi de aramış biz de gelip sizde kalacağız diye. Kv ve kayinpeder hep beraber doğumdan sonra annemlerde kalacağız :kızgın: başımı böyle duvarlara vurasim var. Off off
En Büyük KK:eek::duduk::kusmuk::oha::skandal::KK57: canım ohadaranza müsaadenle senin bu kvni kendime teselli malzemesi yapıcam çüşünüz ya bu nedir vallahi koy tepkini ay bişey yapsın eşin manyak mı onlar bu ne yüzsüzlük yaaa

ne yani 4 ün üstü de mi var :eek: o nedir arkadaş!!belgesel de hep izlerim işte aslında ama inekleri hiç göstermiyolar ki belgeselde varsa yoksa aslan kaplan fil penguen... :ukala::ukala::ukala:

İnek çok bilindik bi hayvan ya her insan bilir diye gerek görmüyorlar sanırsam ama buradan belgesel çekenlere sesleniyorum bakın bilgi eksikliği var lütfen eşit şekilde gösterin hayvanları :işsiz:

En Büyük KK:eek::duduk::kusmuk::oha::skandal::KK57: canım ohadaranza müsaadenle senin bu kvni kendime teselli malzemesi yapıcam çüşünüz ya bu nedir vallahi koy tepkini ay bişey yapsın eşin manyak mı onlar bu ne yüzsüzlük yaaa
Eşim bi şey yapiyor canım ama bana yapiyor. Araycakmışım çok iyi olur anne gelin hep beraber kalırız niye ben.onu dusunemedim diyecekmisim :KK11: bu adami nda anasininda kafasını ki rasim var

İnek çok bilindik bi hayvan ya her insan bilir diye gerek görmüyorlar sanırsam ama buradan belgesel çekenlere sesleniyorum bakın bilgi eksikliği var lütfen eşit şekilde gösterin hayvanları :işsiz:
ben bi köye bağa bostana bi yerlere gidiyim en iyisi belgeselle falan olmıcak bu iş:KK49: lütfen ilköğretim matematik kitaplarına da problem olarak girsin bunlar bi öğretmen olarak haykırıyorum burdan tavuğun bacağını soruyosunuz da ineğin memesi nerde :KK48:

ben bi köye bağa bostana bi yerlere gidiyim en iyisi belgeselle falan olmıcak bu iş:KK49: lütfen ilköğretim matematik kitaplarına da problem olarak girsin bunlar bi öğretmen olarak haykırıyorum burdan tavuğun bacağını soruyosunuz da ineğin memesi nerde :KK48:

Bir ineğin memesinin birinden 1 saatte 250 mm süt geliyorsa 3 memesinden 2 saatte kaç mm süt gelir :KK70: sen bunu çöz :rolleyes:

Eşim bi şey yapiyor canım ama bana yapiyor. Araycakmışım çok iyi olur anne gelin hep beraber kalırız niye ben.onu dusunemedim diyecekmisim :KK11: bu adami nda anasininda kafasını ki rasim var

No no no yok artık :KK57: oldu olacak ara hatta annemler varken siz rahat edemezsiniz annemlere söylerim bi kaç gün evde olmazlar rahat rahat otururuz sizinle de :skandal:
Gerçi benim koca da :sinirli:

inşallah canım.. sen hangi hastanede olucaksın dr un kimdi bu arada
Medical parkta sedat baylara gidiyorum son bir aydır, şehir değişikliği yaptık.kurumumun da medical park hastanesiyle anlaşması olduğu için burda sezeryan olacağım.inşallah memnun kalırım normal şartlarda seçimim konukoğlu olurdu,

dün kızımla buluştuk falan deyince ayyy doğurdu bu kesin dedim neyse ki doğurmamışsın henüz :KK48: o bunalım hepimizde var galiba canım biz de gece kavga ederek yatıyoruz hatta ben tek taraflı boşanma dilekçesi falan hazırlamaya kalkıyorum sabah hadi maraşa kahvaltıya gidelim diyoruz valla bi hunim eksik tepemde :KK53::deli:
haha dur canım var daha vaktimiz.Aynen ya bende de hi huni eksik valla kendi kendime kulp buluyorum eşimin bisey yaptığı da yok galiba hamilelik sendromu bu olsa gerek :deli::skandal:

Aayy insallah cabuk gecer sarilik canim 2 ayi atlattikmi birazda olsa gaz sanci sorunu azaliyor ..benimkilerde iyi sukur canim mevhibe sariligi atlatti meyrada sanki biraz var cok az ama iyiler biraz yorucu geciyor iki bebek cok zormus canim uykusuz kaliyorum gunluk 4 -5 saat uyku ile dolasiyorum yorgunlukta var tabi biri uyusa digeri ayakta biri uyansa 10 dkk sonra digeri uyaniyor biraz ugrasacagiz galiba :)) bizden bu kadar cnm
Allah kolaylık versin canım senin işin daha zor. Sarılığınız da hemen geçer inşallah. Bi anda iki bebek büyütüyorsun biraz sabır gerektirir. Sonu muhteşem ama 2 prenses annesisin:)))

Geçmiş sayfaları ancak okudum ebyar ebyar
Vallahi okurken sinir oldum oha cuss yani esinde iki laf söyle ne bide aramakmi iyi fikir diye. Gerçi ben hiç bilmiyorum başıma ne gelecek dogumda gelecekmiş sonramı gelecek hiç bilmiyorum tek bildiğim neyseki kb sonra gelcek ben hiç aramıyorum oda arada arıyor da doğum için hiç konuşmuyor benimle bende hiç sormuyorum annem var nasılsa şükür

Tecrübe konuştu :KK48: benim perşembe günü kasığıma ani saplandı belime ve bacağıma yayıldı 3-4 dakika sürdü eşimde üstü açık yatmışsın ondandır o dedi :sinirli: ilk sancımdı o ben onu öyle kabullenmiştim :110: sancı dimi o sancı de o_O
Benimde oyle oldu sonra iki cm acilma oldugunu ogrendim

Back
X