• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar dün akşam misafir vardi herhalde çok oturdum diyemi sol bacagimdan karnıma doğru bir ağrı girdiki beynimden vurulmuş a döndüm 2 kere girdi 5 10 sn sürdü neydiki bu Allahtan geçti bitti valla korktum doğum sancisimi diye

Kızlar nasılsınız:anneadayı::KK200: internetim yoktu uzun süre yazamadım, Doğum yapıp bebişini kucağına alanlara hayırlı olsun diyorumm :super:
2 gündür benim aşağıdaki hanım kızaa :süslü: 1-2 saniyelik acı, ağrı giriyo fena acıyo yanıyo ve bugün daha bi fazla oluyo sankii. Bu sancı mı oluyoki acep? Doktorumuz salı günü 10 gün içerisinde gelebilir oğlun demişti iyice korkmaya başladım :KK57::KK57:

Arkadaslar kafama bişi takıldı dün bi arkadaşımın eşi doğum. Yaptı akşam 6 da ziyarete gittik bebis 3500 gr doğmuş ve yeni doğan seti olmamış bebise mecbur gidip 3 aylık şey almışlar ve yıkamada giydirmek zorunda kalmışlar . Şimdi kafama takıldı 3500 gr bana göre normal bir kilo olmasi gerekmezmiydi. Bizim de olmazsa diye korkuyorum
Çok saçma olmuş bence prematüre filan mı aldı ki ? Benim oğlum 4.200 doğdu yeni doğan seti giydi hata ilk 1 ayda oğlum 5 kilo olmuştu kontrolde fotoları var o Zaman'da giymiş

ayşeeeemmmm ben bi kaç gün önce ne öğrendim bu ineklerin 4 memesi varmış ya :skandal:yani neden bana bunu kimse söylemedi ki daha önce :eek: sütüm gelir mi gelmez mi göğüs ucu var mı yok mu yok efendim göğsün birinden süt gelip birinden gelmemesi gibi falan son derece memeli bi muhabbetin içindeydik annem kayınvalideciğim ve ben.. sonra annem dedi ki bazı ineklerin de iki göğsünden gelir iki göğsünden gelmez :KK58:ayyy şok oldum resmen iki iki derken anne dedim matematiğimi sorguladım:oha: işte öğrenme hiç bitmiyo gördüğünüz gibi :KK51:
Senin kütük Manhattan mi kizzz hiç inek görmedin mi:):):)

Bu kaynanaları ne yapmalı yahu :KK62: Ben aradım siz doğumdan sonra gelin dedim tamam he hi dedi şimdi eşime biz illaki doğuma geleceğiz demiş. Eşimde biz doğumdan sonra ebyarin annesi nde kalacağız demiş tamam hep beraber gider kalırız demiş annemi de aramış biz de gelip sizde kalacağız diye. Kv ve kayinpeder hep beraber doğumdan sonra annemlerde kalacağız :kızgın: başımı böyle duvarlara vurasim var. Off off
Aha yeni okudum yuh yani bu topik neler gördü ama bu :sampiyon: liste başı gelir yani. Allah sabır versin canım. kvnede akıl fikir versin.

Geçenlerde kütüğüm de Manhattan değil ki fln demsti ona nispet yazdm canm:):) yani yine espri because of you because of you ya ait:)
Ben okumamıştım onu bu aralar sık giremiyorum sadece etiketleyenleri zor okuyorum. Şimdi uyurken göz gezdirmeye çalışcam ama bebek düzene girince because of you because of you gibi okumadığım her sayfayı okuyup bitircem merak ediyorum ben yokken neler kaynattınız:KK70:

Ayy kızlar süper bi topiksiniz çok guldum ben sözde aralık annesiyim ama inanıyorum kasımda gelecek kızım kasım doğumlu bende e bu kıza da kasımda gelmek yakışır

Ben okumamıştım onu bu aralar sık giremiyorum sadece etiketleyenleri zor okuyorum. Şimdi uyurken göz gezdirmeye çalışcam ama bebek düzene girince because of you because of you gibi okumadığım her sayfayı okuyup bitircem merak ediyorum ben yokken neler kaynattınız:KK70:
Bn de smdiden onu dusunuyorm bebis olunca ne ara okucam diye:) siz nasilsnz paşa nasıl

Hadı bakalım hayırlısı olsun canım haber bekliyoruz :)

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle dön bekliyoruz seni :))

Günaydın cnm hayrli haberlerle gel insallah

disikartal87 disikartal87 naptın kuzu meraktayız?? ayyy doğurdun mu yoksa :KK200::KK200:
Kizlar eve yeni geldim doktor hersey normal dedi. Su normal nst normal dopler mi ne bisey dedi o da normalmis. Sikinti yok dedi. Kanin gelmesinden de devam etmedigi surece ve sanci agri olmadigi surece bisey olmaz dedi. Haftaya yeniden kontrole gel dedi. Haftaya cumartesi yine kontrole gitcem tabi o zamana kadar benis durursa :)

A Askina eskiya kiz sali gunu kontrole gittiginde nst den sonra veya once.o kattaki hemsirelere sorsana o buyuk odayla kucuk odalar arasinda fark varmiymis fark varsa ne kadarmis kucuk odada tek koltuk var cunku buyuk odalarda 2-3 koltuk var merak ettim vildan_drs vildan_drs gonulll gonulll kizlar siz bilio musunuz peki odalari

Canim sizin bebek kac kilo..bugun daha iyiyim en azindan kolayca kucagima alip gazini cikarabiliyorum...ama altini degistirirken cok agliyor neyse gececek inaniyorum bugunler..zaten 2 cekiyor memeyi hemen uyuyor aradan yarim saat geciyor tekrar araniyor yine iki cekip uyuyor
2300 suan.dogum kilomuzla pek bi fark yok hala.kuvezde surekli serumla beslendigi icin.kuvezde birde biberona alismis.anne memesine hala alismadi.ilk once beni emzirmeye calisiyorum sonra sutumu sagip biberondan iciriyorum.biberondan 30 ml sutu bile yarim saatte iciyor.en az 1 saatimiz beslenmeyle geciyor.evde artik yalnizimda cok zor geciyor beslenme saatlerimiz.seninki cabuk cikti kuvezden daha cabuk toparlanir ins.diger cocuklarim ilk ay 1 bucuk kiloya yakin kilo almisti ama bizim dogali bugun 24 gun ama 100 gr anca aldi.zorlu bir surec bizi bekliyor ins kilo alimi olurda bi problem yasamayiz.
Gecip gidecek ins bu gunler azcik kilo alimi oldumu toparlanir gider ins o zmn hersey unutulur.
Kuvezden ciktigi ilk gun hep uyudu zor besledik yavruyu giyinince eve gelince cocuk bi rahatladi bi guven duygusu geldi sanki seninkide oyle oldumu.gobegimiz bile eve gelince dustu 18.gunde.

2300 suan.dogum kilomuzla pek bi fark yok hala.kuvezde surekli serumla beslendigi icin.kuvezde birde biberona alismis.anne memesine hala alismadi.ilk once beni emzirmeye calisiyorum sonra sutumu sagip biberondan iciriyorum.biberondan 30 ml sutu bile yarim saatte iciyor.en az 1 saatimiz beslenmeyle geciyor.evde artik yalnizimda cok zor geciyor beslenme saatlerimiz.seninki cabuk cikti kuvezden daha cabuk toparlanir ins.diger cocuklarim ilk ay 1 bucuk kiloya yakin kilo almisti ama bizim dogali bugun 24 gun ama 100 gr anca aldi.zorlu bir surec bizi bekliyor ins kilo alimi olurda bi problem yasamayiz.
Gecip gidecek ins bu gunler azcik kilo alimi oldumu toparlanir gider ins o zmn hersey unutulur.
Kuvezden ciktigi ilk gun hep uyudu zor besledik yavruyu giyinince eve gelince cocuk bi rahatladi bi guven duygusu geldi sanki seninkide oyle oldumu.gobegimiz bile eve gelince dustu 18.gunde.

İnşallah daha da güzel günler gelecek. Zaman zor geçiyor bi bakmışsın o da abisi ablası gibi büyüyüp kocaman olmuş :KK200:

Back
X