• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
A Askina eskiya bi de yaniniza fazladan bebek bezi alin dedi. Hasta bezi fln istemiomus hemsireler. Bebek bezi istiolarmis bizim altimiza koymak icin. Onunla kanamayi olcuolarmis. O 10 tane almis toplam. Yettide artti die. Onun icin 2 tanesini kullanmislar. Sen 13-14 tane al nolur nolmaz dedi. Bi su rahim kucultulmesi icin takilan serum can acitiomus bi de hemsire karnina bastiriomus o zaman aciomus. O da kisa sureli dio. Cok rahat paniklemeyin dedi :)

Instagramda sevgide dogum yapan bi bayan var ona sordum cnm. Ayni fiyatmis ama onceden hasta kayittan ayirtman gerekiomus. Onlar 1 gun onceden gitmisler ama doluymus. Ayrica sondayi da nurettin bey bel uyustuktan sonra ameliyathanede taktiriomus. Onceden taktirmiomus. Ameliyahthanedr muzik calisio dedi ekip cok iyiydi dedi. Igneyi hic hissetmemis. 10 dk icinde benegi dogmus 20 dk sonra da kendisi cikmis. Toplam yarim saar yani. Hastane kendo battaniye hediye ediomus ona sariolarmis cikarken. Ayrica ertesi gunde yada ayni gun buyuksehir belediyesi hediye yenidogan kutusu yolluomus.onjn icinde de canta havlu emzik onluk fln varmis.
Ayyy ne güzel haberler gayet rahat gecms yanj o da spinal mi oldu acaba:) bn de salı günü ayirtayim odayı bakalım ne dicekler

A Askina eskiya bi de yaniniza fazladan bebek bezi alin dedi. Hasta bezi fln istemiomus hemsireler. Bebek bezi istiolarmis bizim altimiza koymak icin. Onunla kanamayi olcuolarmis. O 10 tane almis toplam. Yettide artti die. Onun icin 2 tanesini kullanmislar. Sen 13-14 tane al nolur nolmaz dedi. Bi su rahim kucultulmesi icin takilan serum can acitiomus bi de hemsire karnina bastiriomus o zaman aciomus. O da kisa sureli dio. Cok rahat paniklemeyin dedi :)
Tamam cnm bn çok koydum bez zaten.ay insallah içim ferahladı valla.inşallah bnm miyomlarımi da çabuk alır doktor da bn de çabuk çıkarım ameliythaneden:)

Instagramda sevgide dogum yapan bi bayan var ona sordum cnm. Ayni fiyatmis ama onceden hasta kayittan ayirtman gerekiomus. Onlar 1 gun onceden gitmisler ama doluymus. Ayrica sondayi da nurettin bey bel uyustuktan sonra ameliyathanede taktiriomus. Onceden taktirmiomus. Ameliyahthanedr muzik calisio dedi ekip cok iyiydi dedi. Igneyi hic hissetmemis. 10 dk icinde benegi dogmus 20 dk sonra da kendisi cikmis. Toplam yarim saar yani. Hastane kendo battaniye hediye ediomus ona sariolarmis cikarken. Ayrica ertesi gunde yada ayni gun buyuksehir belediyesi hediye yenidogan kutusu yolluomus.onjn icinde de canta havlu emzik onluk fln varmis.
Zeynep te bana da canta gelmisti.simdi gelmedi.belediye gonderiyordu o donem butun il genelindeydi simdi yok galiba.ekip muhtesem gercekten.manisada oyle bi ekip yoktu beni rahatlatcak.

dün kızımla buluştuk falan deyince ayyy doğurdu bu kesin dedim neyse ki doğurmamışsın henüz :KK48: o bunalım hepimizde var galiba canım biz de gece kavga ederek yatıyoruz hatta ben tek taraflı boşanma dilekçesi falan hazırlamaya kalkıyorum sabah hadi maraşa kahvaltıya gidelim diyoruz valla bi hunim eksik tepemde :KK53::deli:
Supersin tek kelimeyleeeeeeee

Zeynep te bana da canta gelmisti.simdi gelmedi.belediye gonderiyordu o donem butun il genelindeydi simdi yok galiba.ekip muhtesem gercekten.manisada oyle bi ekip yoktu beni rahatlatcak.
Gecen gun nst ye gittigimde bende gordum cnm hastanede boyle kutu kutu. Meger belediyenin hediyesiymis. Devam ediomus balikesirde

Ayy cnm Allah yardmcn olsun.Bizim.kv yle annemler görüşmüo.Şuan seni görünce iyiki gorusmuolar diyrm.Yoksa naapardm yani.annemi bile dusunuyrm Bazen çok alıngan olur azıcık sesimi yukseltsem küser.inşallah şimdi anlayışlı gelir yani.kv de sağolsun işine gelince çok anlayışlı olabilio.anneni istersen yanında ben gelmeyym istersen ben geleyim doğuma dedi.annenle daha rahat edersin diye düşündüm dedi.aynen Sağol anne dedim bende.mesele uzamadı.baştan annen gelmesin ben geleyim diodu.Kız annelerine zor oluo.İşte kızını acı çekerken görmek falan diodu.bişey diyememstm o zaman.Nasıl annem gelsin daha iyi derim Die düşünürken sağolsun kendi dedi.herzaman olan şey zaten iş ciddiye bindi mi Yan cizerler :) hamileligmde de Kaç kere yardıma gelcekti.ramazanda özellikle eşim çağırdı gel die.hep geliodu da gelemedi.Ama biz hariç her şehre her yere gitti.bende canıma minnet zaten :)
Oh iyiymiş İnan benim ki iş de yapmaz yapacağından değilherşeye karışır yorum yapar bir hal aldı kadını daha önce böyle değildi sürekli yorum yapıyor sanırım artık iyice ysşlandı... eşim dedi sen demi geleceksin ama yok anlamıyor illa direk söyleyeceksin gelme diye Of ya çok mu takıyorum ama son günler ya artık çok sıkılıyorum bide diyor ki Doğunca karnımda dursaydı diyeceksin diyor benim ikinci çocuğum hiç öyle bişey demedim dememde birde onu hamileliği zor geçenler söylemez dedim.. sustu kaldı

işte bunlar hep bizim fesatlığımız yoksa onlar hep düşünceli kayınvalideler tütütütütü maşşşallah :nazar::nazar: benimki doğuma gelse ahdım vardı bi kere diycektim gel anne oğlun sen ben yatalım diye:deli:
Hiç teşebbüs etme öyle bir lafa çünkü ben bizzat ağzımın payını aldım ilk Doğumda ben tabi ki annemi istiyorum yatak odasında yatmak istemedim annem başım da Dursun çocuğu kaldırır verir diye ilgilenir diye anne sen nerde yatacaksın dedi oğlu sen bana bakma ben oğlumla bile yatarım demez mi ben annem şoktayız tabi.. nolcak oğlum değil mi yatarız diyor ya bide benim yatağımda

valla kuzum bilmem ki sen tecrübelisin.. ben o doğumhane çantasını hemşirenin kucağına bırakıp kaçmayı düşünüyorum artık içinden ne gelirse :KK48:
Ya İnan çok net hatırlamıyorum fotoğraflardan anlamaya çalışıyorum ama çocuğu sarıp sarmalamışız battaniyeyle bilemedim işte ama senin fikirde iyiymiş çantayı koy hadi ben kaçtıııım derim artık

ayşeeeemmmm ben bi kaç gün önce ne öğrendim bu ineklerin 4 memesi varmış ya :skandal:yani neden bana bunu kimse söylemedi ki daha önce :eek: sütüm gelir mi gelmez mi göğüs ucu var mı yok mu yok efendim göğsün birinden süt gelip birinden gelmemesi gibi falan son derece memeli bi muhabbetin içindeydik annem kayınvalideciğim ve ben.. sonra annem dedi ki bazı ineklerin de iki göğsünden gelir iki göğsünden gelmez :KK58:ayyy şok oldum resmen iki iki derken anne dedim matematiğimi sorguladım:oha: işte öğrenme hiç bitmiyo gördüğünüz gibi :KK51:
Canım benim ilk çocuğum da dediğin gibi bir göğsümden çok süt gelirdi diğerinden az gelirdi gerçekten çok ilginç... bu arada bişey daha ben emzirmeye çalışırken eşime görev verdik git göğüs kalkanı al dedik adam gitmiş iki göğsüm var diye iki tane almış dedim benim iki göğsüm bvar tamam da oğlunun bir ağzı var

Insallah canim.zeynep bana bebek gibi geliyordu ama suprizim dogduktan sonra anladimki cocukluga gecis yapmis o artik zeynep in eli yuzu herseyi minik gelirdi suprizimi suan gordukten sonra zeynep benim koca danam olmus meger.tabi zeynep de bi zamanlar kardesi gibiydi parmaklari kibrit copu gibi incecik her yeri narin ince zayifti noldu simdi koca dana oldu.Allah saglik verdikten sonra toparlar elbet unutulur sonra hersey ama suan bi kac ay zor bi surec bizi bekliyor.

Allah hepimizin evlatlarina hayirli saglikli uzun omurler versin insallah.

Amin kuzum. Rabbim dermansız dert vermesin biz ne kadar anlamaya çalışsak da senin için zordur. 3 çocuğa annelik hepsi sana muhtaç biri tamamen minnak hepten muhtaç.. Gelicek gelicek inşallah daha güzel günler gelicek o incecik eller el ele tutuşup okula gidicek :KK200:

Bi yanım düzelse bi yanım ayar tutmuyor.dişim ağrıyor şimdimde .hayret bişey yaa

Back
X