• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
disikartal87 disikartal87 beni nurettin bugun cok sassirtti zaten adam degismis ben seni sezeryana alir sansa birakmaz o isini derken eve gondermis.gercekten degismis adam benim dogum zamanida beni cok sasirtti.

Hastaneye gidiorum kizlar yoldayiz. Hastaneyi aradim gelin dediler 7-8 dk da bir kasiklara agri girmeye baslasi cok fazla

Hastanedeyim kizlar alttan muayene etti cok kolaymis panil yapilcak bisey degilmis. Ebe cok tatlii. 2 cm acilma var su gelmis. Nst deyim suanda ama alincak muhtemelen. Ebe oyle dedi yani ama sanahi bulur herhalde

Cnm gözün aydın hadi sagsaglim kavusun inşallah bebisinle.
Komsumunda senin gibi olmuştu.kontrolden gelmiş 4 5 saat sonra suyu gelip acil doğuma gitmişti.
Hayırlı mübarek olsn inşallah cnmcm.

Günaydın kızlar
Size bişey sorcam.
Gaz muhabbetinz nasıl acaba.ben çok fazla alttan gaz cikariyrm.En az 3 haftadr falan.ve bebeğimde çok hareketli maşallah.acaba benm.bu gazım bebeğimi etkiler mi ve bebeğim de doğunca gazlı bi bebek mi olcak acaba :KK43:
Ne dersnz

Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum ama takipteyim hep doğum yapan anneler hayırlı ugurlu olsun hayirlisiyla sağlıklı bi şekilde büyütelim bebisleri inşallah doğum yapacak olan arkadaslarda rabbim kolaylik versin bir avazda kavustursun yavrularına
Bizde gün sayıyoruz artık Kasım 1de doğum görünüyor hayırlısı bakalım bugün doktor kontrolm vardı usg de bebek kanala yerleşmiş bi muayene edelim açıklık varmı dedi dr baktı açıklık yoktu dr çıktıktan sonra 2 saat falan yürüdüm gezdim eve geldim lavaboya girdim kan gelmiş çok panikledim birden görünce dr aradım muayeneden dolayi olabilir biraz sıkımistim da kendimi devam ederse gel dedi etmedi azar azar bitti aksama ama ben heran doguracakmisim gibi korkuyorum hayırlısı ne diyelim benden böyle ins hayirlsiiyla hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucaklari miza alırız

Inşallah cnm.bende 7 yıl bekledim bebegmi.eşim istemedi hemen.Bundan önce de bi kimyasal geçirdim.üzüldüm yani.inşallah bende dediğin gibi hayiflanmam diyrm.büyük konuşmak da istemiyrm ama biraz yapiyla da alakalı.Allah m güç kuvvet versin inşallah da Herşey Çok güzel olcak inaniyrm :)
Yok güzelim hayıflanmazsın inşaallah onun o sevgisi İnan herşeye değer keşke diyorsun bu güzellik başıma daha önce gelseydi...
Aman canim sende zaman o eski zaman degil babaannem on annemde onucunde evlenmis simdi oylemi hala bir cok yasitimiz bekar takma bebisine yazik
Aynen bende öyle düşünüyorum bende aslında 24 yaşında evlendim iki sene çocuk düşünmedim 26 da anne oldum sonra kayıplar derken bu yaşı bulduk ama allah nasip ederse üçüncüyü bile düşünüyorum napalım yaşlandım diye çocuk yapmayayım mı

:KK70::KK70::KK70: kıyamam cnm benm ya.Kadın ama haklı.eskiden 35 de yaslanilioms.bu zamanda 45 de bile genç kız gibi oluosn.çamaşır bulaşık Herşey makinede.hersey hazır.keyfimiz gani bizim.Sende haklsn Anne de eskiden erken yaslanilioms.şimdi 45 de bile taş gibi oluo kadınlar de senin içine oturan ona geçsin iadeli taahhutlu :KK70::KK70::KK70:
Öyle gerçekten çoğu arkadaşım yeni evlendi ve oda bunun farkında ama işte laf olsun diye konuşuyor ben daha kendimde üçüncüyü yapacak potansiyeli görüyorum..

Bence bi taraftan doğru ama karnına değil kalbine sokmak istiyorsun :KK73:. Diyen desin dursun. Herkes baktığı pencereden yaşıyor hayatını. :cool:
Kayılıyorum oğluma bakarken hep düşünüyorum nasıl sevsem nasıl öpsem şaşırıyorum sarıp sarmalarken içime sokasım geliyor
Dediğin gibi baktığımız pencere farklı
Ha bi de kan sulandiri i ignemi keski kafam.cok bulanik bisi olur mi die korkuyorum. Yuzduk yuzduk kuyruguna gekdik. Kan sulandirixi kullanan arkadaslar kacinci haftada kesecek doktor ya da kesecek mi
Canım bende kullanıyorum ama kesmedi doktor kesmeyecekte zaten etkisi 24 saatmiş Doğumdan önce bir gün yapmayacağım sezeryan sonrası yine devam sen yinede bol bol limonlu su falan iç ki kanın sulansın

Ayy canım hiç takma yaa konuşsun dursun eskiden mis o 30 lu yaşlar artik genç hem ne varmış 34 yaşında bende 34 um hemde ilk çocuk
Aslında bana görede bişey Yok ama yüzüme bakarak yaşlılık dönemi demesi çok dokundu hayır o zaman yaşlıydın da şimdi ne oluyorsun diyecem olmayacak laf sokmak moral bozmak için fırsat kolluyorlar resmen

Günaydın disikartal87 disikartal87 canım nasılsın son durumlardan haberdar et bizi sanırım bu hastanelerde düzen böyle benim komşumunda sezeryan beklerken suyu gelmişti ben götürdüm hatta eşi maçtaymış ulaşamadı sabaha kadar beklettiler sonra doktor geldi gayet rahat sezeryana aldı bende acil bşr durum sanıyordum neyse sen ve bevek iyi olun da gerisi önemli değil haberlerini bekliyoruz

Spinal sezerysn oldu cok guzeldi coookkk
Güle güle büyüt canım ..iri Bebek iyidir kolay büyütürsün inşallah ...ayrıntılı yazını bekliyorum inşallah şuanda iyisindir ...gerçi senin acil oldu ama kombine sezeryan yapmak istemediler mi ? ...şuan nasılsın

Kizlar bebis 4 bucuk itibari ile dogdu cok sukur. 4 kilo 90 gram kendileri :) hastanedetyiz. Cok guzeldi ...

Gözün aydın canım geçmiş olsun.. Maşallah bebişine olmuş o zaten daha bekleyecek bir şey kalmamış içerde :)) Çok güzel, sağlıklı, uzun bir ömrü olsun inşallah. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Back
X