• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hastanedeyim kizlar alttan muayene etti cok kolaymis panil yapilcak bisey degilmis. Ebe cok tatlii. 2 cm acilma var su gelmis. Nst deyim suanda ama alincak muhtemelen. Ebe oyle dedi yani ama sanahi bulur herhalde
Saglikla kavus yavruna ins cnm iyi hberlerini bekliyoruz

Ha bi de kan sulandiri i ignemi keski kafam.cok bulanik bisi olur mi die korkuyorum. Yuzduk yuzduk kuyruguna gekdik. Kan sulandirixi kullanan arkadaslar kacinci haftada kesecek doktor ya da kesecek mi
Canım benim coraspini kesti salı günü doltor iğneye başladık ama bunu kardiyoloji doktorum istedi. Senin durumun benden farklıdır. Ben belki de ömür boyu kullanabilirim :(

Yok güzelim hayıflanmazsın inşaallah onun o sevgisi İnan herşeye değer keşke diyorsun bu güzellik başıma daha önce gelseydi...

Aynen bende öyle düşünüyorum bende aslında 24 yaşında evlendim iki sene çocuk düşünmedim 26 da anne oldum sonra kayıplar derken bu yaşı bulduk ama allah nasip ederse üçüncüyü bile düşünüyorum napalım yaşlandım diye çocuk yapmayayım mı

Öyle gerçekten çoğu arkadaşım yeni evlendi ve oda bunun farkında ama işte laf olsun diye konuşuyor ben daha kendimde üçüncüyü yapacak potansiyeli görüyorum..

Kayılıyorum oğluma bakarken hep düşünüyorum nasıl sevsem nasıl öpsem şaşırıyorum sarıp sarmalarken içime sokasım geliyor
Dediğin gibi baktığımız pencere farklı

Canım bende kullanıyorum ama kesmedi doktor kesmeyecekte zaten etkisi 24 saatmiş Doğumdan önce bir gün yapmayacağım sezeryan sonrası yine devam sen yinede bol bol limonlu su falan iç ki kanın sulansın

Aslında bana görede bişey Yok ama yüzüme bakarak yaşlılık dönemi demesi çok dokundu hayır o zaman yaşlıydın da şimdi ne oluyorsun diyecem olmayacak laf sokmak moral bozmak için fırsat kolluyorlar resmen

aynen cnm.bende 29 a gırcm aralkta.daha yeni basisdk yanı kalaabalık aile sevıyrm ıstyrm en az 3 dıyrm yanı ama hayalim 5 :) 40 ı bulur hayalim :) ınsallah gucumuz de olur. kv n gıbı yaslışıgmda dogurdum sonuncuyu 45 dim falan derim herhalde :KK70:

Günaydın kızlar
Size bişey sorcam.
Gaz muhabbetinz nasıl acaba.ben çok fazla alttan gaz cikariyrm.En az 3 haftadr falan.ve bebeğimde çok hareketli maşallah.acaba benm.bu gazım bebeğimi etkiler mi ve bebeğim de doğunca gazlı bi bebek mi olcak acaba :KK43:
Ne dersnz
:KK71: Günaydın canım
:rolleyes: Aynı sorular benim kafamda dönüp dolaşıyo, çok gaz çıkarmaya başladım bende hatta geçen sabah saat 4 gibi uyandığımda bi çıkardım bebeğim uyuyodu sanırım resmen sıçradı :KK70: bebeğimde benim gibi gazlımı olucak acaba diye etrafa sormaya başlamıştım. İnşallah olmaz yaa. Ayy birde sadece ben değilmişim bu durumda olan :KK68:

:rolleyes: Aynı sorular benim kafamda dönüp dolaşıyo, çok gaz çıkarmaya başladım bende hatta geçen sabah saat 4 gibi uyandığımda bi çıkardım bebeğim uyuyodu sanırım resmen sıçradı :KK70: bebeğimde benim gibi gazlımı olucak acaba diye etrafa sormaya başlamıştım. İnşallah olmaz yaa. Ayy birde sadece ben değilmişim bu durumda olan :KK68:
Kızlar ben de cok gazlıydım bu hafta ıyıyım çaresi cok sıcak bassa da kalın corap gıymek terlık de unutmayın

Kizlar az once tubalete kalktim. Afedersiniz cisimi yaptim gittim yattim. Yatmamla birlikte esofmanima.kasar islancak sekilde su geldi. Tutmaya calistim tutamadim. Hemen tuvalete gittim gunluk ped vardi islanmis tabi. Orkid koydum sonra onada geldi simdi durdu ama suyum geldi galiba yine gelcekmis gibi his var
Canim yarına kadar bi daha gelmez inşallah yarın sabahtan gidersin

aynen cnm benımde bazen sıcrıo bebek :KK48: kedım de bı bakış atıo :olamaz:

Kızlar ben de cok gazlıydım bu hafta ıyıyım çaresi cok sıcak bassa da kalın corap gıymek terlık de unutmayın

dedıgın de aklıma gelio cnm.ihtiyc duymasam da corap gıyıyrm.terliksiz zaten gezmem.havalar serinledi ya atlette mi giymeye baslasam dıyrm.bılemyrm ya benm icin peoblem degıl de bebeğime gecmesın yeter :(

Gunaydin kizlar bugun ankara cok soguk kapali disari cikmamda yasak icim karara karara oturcam yarin 2 de tekrar dr randevum var keske hersey yoluna girmis olsa tehlike bitti dese son 15 gunumde bari ciksam bi nefes alsam

gunaydın cnm.az kaldı insallah az daha sabır ;) hersey bebıslrmz daha saglıklı olsun dıe :)

Back
X