bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet cnm bi boşluğa düşeceğimi smdiden hssediyrm.hrks karnimda ki hareketleri ozledm diyor.ama kndisi de bambaşka olacak inşallah güzel geçer her şey. disikartal87 da sen de güzel anlattnz sevgideki dogumu.korkmuyrm artık ameliyat anindan sayenizde:)

Kızlar 38.haftama girdim ayaklarım çok şişti iki katına çıktı neredeyse çok tuzluda yemıyorum dikkat edıyorum neden olabılır baska bukadar aşırı olması normalmi sizinde şişiyormu

Kızlar 38.haftama girdim ayaklarım çok şişti iki katına çıktı neredeyse çok tuzluda yemıyorum dikkat edıyorum neden olabılır baska bukadar aşırı olması normalmi sizinde şişiyormu
Bnm de 3 gündür daha fazla şişti cnm 37 numara giyiyordum hala da oluyor ama bugun çok sıktı ayagimi

Kizlar masallah ne cok dogum oldu, nasil kasim anneleri topigi bu :))) Bebislerine kavusanlarin gozu aydin. Dogum yapanlari gordukce heyecanlaniyorum, gideyim de hastane cantamdaki eksikleri tamamlayim:) Yarin dr randevum var, ne olur ne olmaz :)

Kızlar doğum yapanların her birine ayrı ayrı hayırlı olsun ben bişey soracaktım çatı muayenesi yaptıranlar biraz detay verebilir mi dr a gittiğimde bi bayan çatı muayenesi oluyordu ve çığlık çığlığaydı etkisinde çok kaldım çarşamba ben de muayene olacağım ve çok korkuyorm çatı muayenesi ile açılma kontrolü aynı şey mi

Ay abartmış o kadın.bazılarının da canı aşırı tatlı oluyor.hiç mi acı çekmemişler hiç mi bi yerleri acımamış anlamadım.korkma canım.tabiki çok hoş değil irrite edici evet ama çığlık çığlığa bağırmak nedir yaa.sakin ol canım.ufak bi rahatsızlık duyarsın o kadar

Çok teşeklür ederim inş dediğiniz gibi olur hepimizin muayeneleri doğumları kolayca oluverir

Bencede o kadar abartmaya gerek yok rahat olmak en onemlisi ben iki randevudur altan elle bakiliyo aciklik olup olmadigina normal bisey geliyo bana artik relax olun bence gozunuzde buyutmeyin

arkadaşa katılıyorum canim bana 2 kere bakıldı hafif aciyor ama korkulacak birşey yok kasma kendini o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…