bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar bebişin emzik ve bıberonunu ilk kullanmadan once nasıl temızlıcez kaynatıpmı
Ben de bunu merak ediyodum, hastane cantasina koyacaktim ama önce kaynatmak lazim, gotururken ne sekilde muhafaza edicez?

because of you gözün aydın canım enkaz çabuk kalkar merak etme artık doğum telaşıyla unutursun geçer gider inşallah:)

Canım gözün aydın
Saolun kuzucuklar yalnız uygun an kolluyorum şu an avı için pusuya yatmış yırtıcı gibi :)) yok anam yok benim bu kadının durumunu eşime söylemem lazım daha ortada bebek falan yokken bu kadar kalan kadın bebek olunca en aşağı 2hafta tepemde demektir.. Şuraya bak ya güya ben kaynanasavardım yazıklar olsun bana

Hastane cantasi olayini abarttim mi acaba, sanki hastaneye yerlesiyorum, ustelik henuz atirtirmalik biseyler koymadim, o da ayri bi canta olacak heralde

Eklentiler

• 20161023_221633.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 81
Canım ne güzel çok sevindim Rabbim yüzünü hep güldürsün evladından yana.. Bi msjda demişsin ya o ağladıkça benim de gözlerim doluyo diye çok dokundu o msjın kesin ben de öyle bişey olucam :)
Amin canim cok sagol eminim olursun canim kiyamio insan cani yanmasin istio insallahda cok gazli olmaz bebisimiz

Dogum yaptim canlarr.Cuma gunu saat 11 de yaltim cok sukur kurtuldum sikintilarimdan bel agrisi kusma hepsi gecti tabi dert bitmez illaki halimize cok sukur

Gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım :)

Eşinle uygun bir şekilde konuşup anlatman lazım canım şikayet eder gibi değil ama kendini kötü hissettiğini açıklaman lazım bir şekilde. Yoksa seni daha çoook strese sokar bu kadın

Doğru söylüyosun kuzu.. Bi yarım saate taktiği uygulayıp sonucu yazıcam buraya gazam mübarek olsun

Hastane cantasi olayini abarttim mi acaba, sanki hastaneye yerlesiyorum, ustelik henuz atirtirmalik biseyler koymadim, o da ayri bi canta olacak heralde
Ben senin çantaları görünce kendimden utandım benimki çekçekli valiz Kocaman sadece kıyafetler sığdı +2 çanta da kapı süsü çikolata lokum bardaklar falan sığar

Dogum ici hastaneye gittigimde ordaki ebe canimi hic acitmadi muaynede anlamadim bile.sonra baska hastaneye gittim ordaki cok cok canimi yakti.sonra yine baska hastanede eh iste derler ya biraz canim yandi.bu ebelerin eliyle alakali galiba.kasma kendini sadece rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…