- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #59.381
Ben de bunu merak ediyodum, hastane cantasina koyacaktim ama önce kaynatmak lazim, gotururken ne sekilde muhafaza edicez?Kızlar bebişin emzik ve bıberonunu ilk kullanmadan once nasıl temızlıcez kaynatıpmı
because of you gözün aydın canım enkaz çabuk kalkar merak etme artık doğum telaşıyla unutursun geçer gider inşallah:)
Saolun kuzucuklar yalnız uygun an kolluyorum şu an avı için pusuya yatmış yırtıcı gibi :)) yok anam yok benim bu kadının durumunu eşime söylemem lazım daha ortada bebek falan yokken bu kadar kalan kadın bebek olunca en aşağı 2hafta tepemde demektir.. Şuraya bak ya güya ben kaynanasavardım yazıklar olsun banaCanım gözün aydın
Kilitli buzdolabı poşetine koydum benBen de bunu merak ediyodum, hastane cantasina koyacaktim ama önce kaynatmak lazim, gotururken ne sekilde muhafaza edicez?
Amin canim cok sagol eminim olursun canim kiyamio insan cani yanmasin istio insallahda cok gazli olmaz bebisimizCanım ne güzel çok sevindim Rabbim yüzünü hep güldürsün evladından yana.. Bi msjda demişsin ya o ağladıkça benim de gözlerim doluyo diye çok dokundu o msjın kesin ben de öyle bişey olucam :)
Devam ediyo mu kuzum sancınKizlar biraz sancim var ya
Ayyy ben şu an acayip gazlıyım altlı üstlü :)) babasını hiç söylemiyorum gazman mübarek bizim oğlan gaz bombası gibi olucak kesin :))Amin canim cok sagol eminim olursun canim kiyamio insan cani yanmasin istio insallahda cok gazli olmaz bebisimiz
Dogum yaptim canlarr.Cuma gunu saat 11 de yaltim cok sukur kurtuldum sikintilarimdan bel agrisi kusma hepsi gecti tabi dert bitmez illaki halimize cok sukur
Saolun kuzucuklar yalnız uygun an kolluyorum şu an avı için pusuya yatmış yırtıcı gibi :)) yok anam yok benim bu kadının durumunu eşime söylemem lazım daha ortada bebek falan yokken bu kadar kalan kadın bebek olunca en aşağı 2hafta tepemde demektir.. Şuraya bak ya güya ben kaynanasavardım yazıklar olsun bana
because of you Sakin ol canım neyse ki gitmiş bak doğuma kadar kalmamış
Ayyy bacılar ruhumu teslim ediyodum az kalsın kadın sabrımı denedi :)) sağolun canlar desteğiniz için allahım hiçbirimize yaşatmasınGözün aydın canım kurtuldun
because of you Sakin ol canım neyse ki gitmiş bak doğuma kadar kalmamış
Ayyy bacılar ruhumu teslim ediyodum az kalsın kadın sabrımı denedi :)) sağolun canlar desteğiniz için allahım hiçbirimize yaşatmasınGözün aydın canım kurtuldun
Ayva çekirdeğini biraz suda bekletip sürsen bende o işe yaramıştıDaha iki gun emzirmeyle gogus uclarim yara gbi acio cok canim yanio ya doya doya emzirmek istiorum
Doğru söylüyosun kuzu.. Bi yarım saate taktiği uygulayıp sonucu yazıcam buraya gazam mübarek olsunGözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım :)
Eşinle uygun bir şekilde konuşup anlatman lazım canım şikayet eder gibi değil ama kendini kötü hissettiğini açıklaman lazım bir şekilde. Yoksa seni daha çoook strese sokar bu kadın
Doğru söylüyosun kuzu.. Bi yarım saate taktiği uygulayıp sonucu yazıcam buraya gazam mübarek olsun
Ben senin çantaları görünce kendimden utandım benimki çekçekli valiz Kocaman sadece kıyafetler sığdı +2 çanta da kapı süsü çikolata lokum bardaklar falan sığarHastane cantasi olayini abarttim mi acaba, sanki hastaneye yerlesiyorum, ustelik henuz atirtirmalik biseyler koymadim, o da ayri bi canta olacak heralde
Yok canım çatlamıyo korkma ben kaynamış suyun içine koydum orta ateşte 5dk kaynadı aldım içindenyaren92 because of you 5 dk kaynatın dıyor arkasında. cam oldugu için catlar fln dıye cesaret edemedim kaynat derken soguk suya koyup ocakta bırlıktemi kaynıcaklar
:) :) valla canim hamileyken yediklerimize dikkat edioduk simdi daha cok onu yeme bunu yeme her evresi zor bu isin :)Ayyy ben şu an acayip gazlıyım altlı üstlü :)) babasını hiç söylemiyorum gazman mübarek bizim oğlan gaz bombası gibi olucak kesin :))
Dogum ici hastaneye gittigimde ordaki ebe canimi hic acitmadi muaynede anlamadim bile.sonra baska hastaneye gittim ordaki cok cok canimi yakti.sonra yine baska hastanede eh iste derler ya biraz canim yandi.bu ebelerin eliyle alakali galiba.kasma kendini sadece rahat olKızlar doğum yapanların her birine ayrı ayrı hayırlı olsun ben bişey soracaktım çatı muayenesi yaptıranlar biraz detay verebilir mi dr a gittiğimde bi bayan çatı muayenesi oluyordu ve çığlık çığlığaydı etkisinde çok kaldım çarşamba ben de muayene olacağım ve çok korkuyorm çatı muayenesi ile açılma kontrolü aynı şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?