- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #59.401
Nslsnz doğum oldumu
Yok tatlım beklemedeyiz hala :) belirti falan yok şimdilik yarın kontrolümüz var bakalım ne diycek.
Sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nslsnz doğum oldumu
Ben de aynı şeyi düşünüyorum biliyo musun ben mi çok incelik bekliyorum acaba diyorum?? Ama şimdi şu anlattığım olay garip diil mi 9aylık gelinin evine dinlenmeye mi gelir insan!! Bu arada seninki yanında mı yavrucum?? ayyy ayyy gulyabani bunlar bebislerin keyfini de Çıkaramıyoruz bunlar yüzünden :))bizdede var bazı tuhaf anlayamadığım davranışlar. İnsanlar mı düşüncesiz ben mi çok ince düşünüyorum acaba
allah sabır versin hepimize lohusalığıda sağ salim atlatsaydık
![]()
Ilk defa duyuyorum canim deneyim bakim bnde lansinoh un kremini aldim bide komsum e vitaminli bisey verdi onuda kullaniorum ama cocuk emdigi icin iyilesemio oy oyAyva çekirdeğini biraz suda bekletip sürsen bende o işe yaramıştı
Bende lansinoh işe yaramamıştı inşallah sende işe yarar ama olmazsa mutlaka dene bence canımIlk defa duyuyorum canim deneyim bakim bnde lansinoh un kremini aldim bide komsum e vitaminli bisey verdi onuda kullaniorum ama cocuk emdigi icin iyilesemio oy oy
Gozun aydin canim.Daha iki gun emzirmeyle gogus uclarim yara gbi acio cok canim yanio ya doya doya emzirmek istiorum
Yok tatlim ya ne abartisi az bile...ver coskuyu anayiz biz dogurcaz beaaHastane cantasi olayini abarttim mi acaba, sanki hastaneye yerlesiyorum, ustelik henuz atirtirmalik biseyler koymadim, o da ayri bi canta olacak heralde![]()
sanatcilarda neyimiz eksikcanim bebegine kavuşmuşsun Allah sizlere bagslasın neguzel sütünde gelmis masallah :) yazmadysan musait zamaninda dogum hikayeni bekliyoruz :))Ilk defa duyuyorum canim deneyim bakim bnde lansinoh un kremini aldim bide komsum e vitaminli bisey verdi onuda kullaniorum ama cocuk emdigi icin iyilesemio oy oy
Kızlar hastaneye atıştırmalık bişiler koyuyosunuz ya ne onlar ?üff cahillikten ölücem..
yaren92
because of you 5 dk kaynatın dıyor arkasında. cam oldugu için catlar fln dıye cesaret edemedim kaynat derken soguk suya koyup ocakta bırlıktemi kaynıcaklar
![]()
Maşallah canımmm tosunumuzu şimdilik öp kokla biraz daha büyüdü mü mıncıklarsın :)) ya bişey sorucam götürdüğün yenidoğan takımları oldu mu datlım naptınız baksana senin çocuğun son usg kilosuyla arasında 1kilo çıkmış Ayy bizimki de öyle çıkarsa benim aldığım minnak minnak hastane çıkışıyla halterci gibi çıkar çocuk ayol :)))Kizlar bebis 4 bucuk itibari ile dogdu cok sukur. 4 kilo 90 gram kendileri :) hastanedetyiz. Cok guzeldi ...
bizimki de öyle
sanki önceden farklıydın dicektimde neyse dedim
Aynı şeyi bende düşündüm çünkü en don aldığım organik takım diğer hastane çıkışlarından daha da minnak bide bebeğe küçük gelirmiş.,. Gerçi benim ilk oğlan 3500 gr doğdu ama herşey çok büyük geliyordu iki üç hafta sonra olmaya başlamıştı tam olarakMaşallah canımmm tosunumuzu şimdilik öp kokla biraz daha büyüdü mü mıncıklarsın :)) ya bişey sorucam götürdüğün yenidoğan takımları oldu mu datlım naptınız baksana senin çocuğun son usg kilosuyla arasında 1kilo çıkmış Ayy bizimki de öyle çıkarsa benim aldığım minnak minnak hastane çıkışıyla halterci gibi çıkar çocuk ayol :)))
maşallah canim 5 kg nerdyseKizlar bebis 4 bucuk itibari ile dogdu cok sukur. 4 kilo 90 gram kendileri :) hastanedetyiz. Cok guzeldi ...
Hadi hayırlısı canım biz de yarın gün alıcaz inşallah sezeryan için.. Senin kaçta randevu bizim öğleden sonra.. O kadar erken almaz galiba ya senin daha baya var.. Bu arada eşin iyi bişey dememiş benim annem böyle bişey söylese oooo oooo olaylar olaylar :)) tabi ilk bebişte neler yaşadın kimbilir ki annene bunu söylettiler?? :/Kızlar yarın Benim de kontrolüm var inşaallah bebiş büyümüştür ve herşey yolundadır ben daha çantaya eşyaları bile yerleştirmedim erken alalım demez umarım çok herçycanlıyımmbu gün uyku tutmaz tutsa da rüyama girer kesin bu arada annem bu gün eşime dedi ki annen gelecek mi Doğuma o gün gelirim demişti annemin yanında eşimde yok sen merak etme ben gelme derim dedim bir hafta sonra falan gelsin dedi annem de bilmem artık geçen sefer ki gibi olmasın dedi