• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
:KK43: bizdede var bazı tuhaf anlayamadığım davranışlar. İnsanlar mı düşüncesiz ben mi çok ince düşünüyorum acaba:KK43: allah sabır versin hepimize lohusalığıda sağ salim atlatsaydık:işsiz:
Ben de aynı şeyi düşünüyorum biliyo musun ben mi çok incelik bekliyorum acaba diyorum?? Ama şimdi şu anlattığım olay garip diil mi 9aylık gelinin evine dinlenmeye mi gelir insan!! Bu arada seninki yanında mı yavrucum?? ayyy ayyy gulyabani bunlar bebislerin keyfini de Çıkaramıyoruz bunlar yüzünden :))

Daha iki gun emzirmeyle gogus uclarim yara gbi acio cok canim yanio ya doya doya emzirmek istiorum
Gozun aydin canim.
Emzirirken bebegin sadece ucunu tutmasina izin verme komple ucu agzina alcak kahverengi kisimdanda agzina girmis olmasi lazim.yoksa yara olur.krem sur ve gogus kalkani al istersen daha fazla yara olmamasi icin.birde suan agiz sutu geliyor daha bebegin emdikten sonra sutten gogsune sur.bu arada bebeginin yuzunede sur canim sutunden

Ilk defa duyuyorum canim deneyim bakim bnde lansinoh un kremini aldim bide komsum e vitaminli bisey verdi onuda kullaniorum ama cocuk emdigi icin iyilesemio oy oy
canim bebegine kavuşmuşsun Allah sizlere bagslasın neguzel sütünde gelmis masallah :) yazmadysan musait zamaninda dogum hikayeni bekliyoruz :))

yaren92 yaren92 because of you because of you 5 dk kaynatın dıyor arkasında. cam oldugu için catlar fln dıye cesaret edemedim kaynat derken soguk suya koyup ocakta bırlıktemi kaynıcaklar:işsiz:

Yok canım kaynamış suyun içine koy kaynat biz öyle yaptık bişi olmadı. Cam ısıya dayanıklı oluyor. Mesela camı buzdolabına koyup sıcağa koyarsan çatlar

Kızlar yarın Benim de kontrolüm var inşaallah bebiş büyümüştür ve herşey yolundadır ben daha çantaya eşyaları bile yerleştirmedim erken alalım demez umarım çok herçycanlıyımmbu gün uyku tutmaz tutsa da rüyama girer kesin bu arada annem bu gün eşime dedi ki annen gelecek mi Doğuma o gün gelirim demişti annemin yanında eşimde yok sen merak etme ben gelme derim dedim bir hafta sonra falan gelsin dedi annem de bilmem artık geçen sefer ki gibi olmasın dedi

Kizlar bebis 4 bucuk itibari ile dogdu cok sukur. 4 kilo 90 gram kendileri :) hastanedetyiz. Cok guzeldi ...
Maşallah canımmm tosunumuzu şimdilik öp kokla biraz daha büyüdü mü mıncıklarsın :)) ya bişey sorucam götürdüğün yenidoğan takımları oldu mu datlım naptınız baksana senin çocuğun son usg kilosuyla arasında 1kilo çıkmış Ayy bizimki de öyle çıkarsa benim aldığım minnak minnak hastane çıkışıyla halterci gibi çıkar çocuk ayol :)))

Kızlar bu aksam karnım sürekli sertlesiyor. Bebek bir iki hareket ediyor sonra tekrar sertlesiyor. 5 dk araliklarla falan bu sekilde devam ediyor. Agrim sancim falan yok ama bu sertlesmeler normal mi acaba?

Boşverin kızlar ben eşimin zortlatmasıyla sıçradığımı çok bilirim ben de onu sonsuz uykuya yatırmaya çabalıyorum :)) bu kadar gazla az kaldı :)) The_new The_new g_mutlu g_mutlu
:KK76::KK76: Hehe baba neki çocuk farklı olsun :halay: bizimki de öyle :KK53: benimkide bu akşam bendemi hamileyim acaba çok gazım var diyoo :silah: sanki önceden farklıydın dicektimde neyse dedim:ıslık:

Maşallah canımmm tosunumuzu şimdilik öp kokla biraz daha büyüdü mü mıncıklarsın :)) ya bişey sorucam götürdüğün yenidoğan takımları oldu mu datlım naptınız baksana senin çocuğun son usg kilosuyla arasında 1kilo çıkmış Ayy bizimki de öyle çıkarsa benim aldığım minnak minnak hastane çıkışıyla halterci gibi çıkar çocuk ayol :)))
Aynı şeyi bende düşündüm çünkü en don aldığım organik takım diğer hastane çıkışlarından daha da minnak bide bebeğe küçük gelirmiş.,. Gerçi benim ilk oğlan 3500 gr doğdu ama herşey çok büyük geliyordu iki üç hafta sonra olmaya başlamıştı tam olarak

Kızlar yarın Benim de kontrolüm var inşaallah bebiş büyümüştür ve herşey yolundadır ben daha çantaya eşyaları bile yerleştirmedim erken alalım demez umarım çok herçycanlıyımmbu gün uyku tutmaz tutsa da rüyama girer kesin bu arada annem bu gün eşime dedi ki annen gelecek mi Doğuma o gün gelirim demişti annemin yanında eşimde yok sen merak etme ben gelme derim dedim bir hafta sonra falan gelsin dedi annem de bilmem artık geçen sefer ki gibi olmasın dedi
Hadi hayırlısı canım biz de yarın gün alıcaz inşallah sezeryan için.. Senin kaçta randevu bizim öğleden sonra.. O kadar erken almaz galiba ya senin daha baya var.. Bu arada eşin iyi bişey dememiş benim annem böyle bişey söylese oooo oooo olaylar olaylar :)) tabi ilk bebişte neler yaşadın kimbilir ki annene bunu söylettiler?? :/

Back
X