• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Saolun kuzucuklar yalnız uygun an kolluyorum şu an avı için pusuya yatmış yırtıcı gibi :)) yok anam yok benim bu kadının durumunu eşime söylemem lazım daha ortada bebek falan yokken bu kadar kalan kadın bebek olunca en aşağı 2hafta tepemde demektir.. Şuraya bak ya güya ben kaynanasavardım yazıklar olsun bana :cry:

Benim bu işi eşim halletti canım aynen ona söyle gelirsin karışmassın biseye annesi ilgilenir sende ev işlerine yardım edersin demiş bende hayret etim ama biliyor beni karışırsa ortalık fena olur çünkü cekemem annesini biliyor bunu :)

Kızlar bu aksam karnım sürekli sertlesiyor. Bebek bir iki hareket ediyor sonra tekrar sertlesiyor. 5 dk araliklarla falan bu sekilde devam ediyor. Agrim sancim falan yok ama bu sertlesmeler normal mi acaba?
O sertleşmeler en az 2haftadır var ve hiç sancım yok :/ bence sadece yalancı kasılmalar bunlar

:KK76::KK76: Hehe baba neki çocuk farklı olsun :halay: bizimki de öyle :KK53: benimkide bu akşam bendemi hamileyim acaba çok gazım var diyoo :silah: sanki önceden farklıydın dicektimde neyse dedim:ıslık:
Oh en azından kabul ediyor bizim ki hep inkar eder ama öyle bir koku başkasından çıkmaz anlarım hemen araba hemen yok dışarıdan geliyor yok efendim oğlan yapmıştır başlar bizim oğlanda inkara hayır ben yapmadım yapsam söylerim ben öyle yapmam gelince dışarıya çıkarım diye bağırtır çoçuğumu... şimdi ben gazlarınıyorum diye tefe koyacak nerdeyse hamileyim ben diyorum herşey mübah

Benim bu işi eşim halletti canım aynen ona söyle gelirsin karışmassın biseye annesi ilgilenir sende ev işlerine yardım edersin demiş bende hayret etim ama biliyor beni karışırsa ortalık fena olur çünkü cekemem annesini biliyor bunu :)
Sen postanı koymuşsun demek ki kuzucum Ahh ben çok yumuşak girdim olaya :( bak adama da konuyu açamadan uyudu sonunda horul horul iyi mi :(

Hadi hayırlısı canım biz de yarın gün alıcaz inşallah sezeryan için.. Senin kaçta randevu bizim öğleden sonra.. O kadar erken almaz galiba ya senin daha baya var.. Bu arada eşin iyi bişey dememiş benim annem böyle bişey söylese oooo oooo olaylar olaylar :)) tabi ilk bebişte neler yaşadın kimbilir ki annene bunu söylettiler?? :/

Etiketle beni :KK48:

ıyi geceler canlar yine midem yanio cayir cayir yarin iş var uyumam lazm of :bicak:
Of o yanma nasıl bir işkence İnan bulantıdan daha zor bana Soğuk süt biraz iyi geliyor birde gaviskon şurup ama bazen de hiçbirşey bir işenyaramıyor sanırım birazda yediklerimizle alakalı çünkü dün salçalı bir sos yemiştim mahvetti beni ne yaptıysam geçmedi bu gün daha iyiyim şükür.. canım rabbim kolaylık versin bu halde çalışmak çok zordur eminim

Sen postanı koymuşsun demek ki kuzucum Ahh ben çok yumuşak girdim olaya :KK43: bak adama da konuyu açamadan uyudu sonunda horul horul iyi mi :KK43:
Canım bizde çok sıkıntı yaşadık önceleri bizimki tam bi anneci hala öylede bizim aramizin samimi olamiycanı anlamış zorlamiycam artık dedi defalarca ara vss vs dedi dedi ben bildiğimi okudum

Aynı şeyi bende düşündüm çünkü en don aldığım organik takım diğer hastane çıkışlarından daha da minnak bide bebeğe küçük gelirmiş.,. Gerçi benim ilk oğlan 3500 gr doğdu ama herşey çok büyük geliyordu iki üç hafta sonra olmaya başlamıştı tam olarak
Aman yavrum öyle tosuncuk olsun da ilk kıyafetleri vücut çalışanlar gibi olsun napalım fotolarını çeker dalga geçeriz ilerde :)) ama dün de konuşulmuştu ya canım her markanın bedeni aynı diil kesinlikle

Canım bizde çok sıkıntı yaşadık önceleri bizimki tam bi anneci hala öylede bizim aramizin samimi olamiycanı anlamış zorlamiycam artık dedi defalarca ara vss vs dedi dedi ben bildiğimi okudum
Gerçi bak benimki de ilginç bi laf etti bu akşam özge bilemedim ciddi mi?? Dedi ki eğer huzursuz oluyorsan ailemle ben görüşürüm ama seni hiç muhatap etmem!! Ben de pek bi tepki vermedim ne şimdi bu

Hadi hayırlısı canım biz de yarın gün alıcaz inşallah sezeryan için.. Senin kaçta randevu bizim öğleden sonra.. O kadar erken almaz galiba ya senin daha baya var.. Bu arada eşin iyi bişey dememiş benim annem böyle bişey söylese oooo oooo olaylar olaylar :)) tabi ilk bebişte neler yaşadın kimbilir ki annene bunu söylettiler?? :/
Ben de yarın gün alıcam canım doktorum öyle söyledi sabah 10 da randevum...bakalım ne zaman Doğum.. kaynana sorup duruyordu eşime dicem söyleme diye.. canım şöyle izah edeyim oğlum 7,5 yaşında ve ben bunca yıldır her kavgamızda doğum olduğunda yaşadığım olumsuzlukları ve bu olumsuzluklarda annesinin ve kendisinin payını anlatır dururum eeee öğretmen de olunca bende bir çene var maşallah susmak yorulmak bilmem.. ben neyse annem sürekli hatırla kaynanan şöyle yaptıydı böyle yaptıydı diye... eşimde şükür farkına vardı hele ki bu hafta ki annesinin ziyaretinde kesinlikle Doğumda gelmesini istemez... eğer isterse önümüzde ki bir 10 yıl çekeceği var... sana tavsiyem kimse kırılacak üzülecek diye susma sonra lohusa halinle kırılan dökülen sen oluyorsun onlar hiç birşey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar... düşün ben bu kadar yaşadığımı sanki tek başıma yaşadım ki kadının umurunda değil ikinci çocukta tekrar hiç birşey yok gibi gelmeyi planlıyor

Oh en azından kabul ediyor bizim ki hep inkar eder ama öyle bir koku başkasından çıkmaz anlarım hemen araba hemen yok dışarıdan geliyor yok efendim oğlan yapmıştır başlar bizim oğlanda inkara hayır ben yapmadım yapsam söylerim ben öyle yapmam gelince dışarıya çıkarım diye bağırtır çoçuğumu... şimdi ben gazlarınıyorum diye tefe koyacak nerdeyse hamileyim ben diyorum herşey mübah
Vaaayy erkeğimi kokusundan tanırım diyenlerdensin :KK76:

Gerçi bak benimki de ilginç bi laf etti bu akşam özge bilemedim ciddi mi?? Dedi ki eğer huzursuz oluyorsan ailemle ben görüşürüm ama seni hiç muhatap etmem!! Ben de pek bi tepki vermedim ne şimdi bu

Ayy canım esin süper bi şey söylemiş bunu mutlaka değerlendir bende eşime dedim bak ben gelinim ne söylersem batar yanlış anlaşılır ondan çok uzun kalmasın lohusayim zaten dedim

Ben de yarın gün alıcam canım doktorum öyle söyledi sabah 10 da randevum...bakalım ne zaman Doğum.. kaynana sorup duruyordu eşime dicem söyleme diye.. canım şöyle izah edeyim oğlum 7,5 yaşında ve ben bunca yıldır her kavgamızda doğum olduğunda yaşadığım olumsuzlukları ve bu olumsuzluklarda annesinin ve kendisinin payını anlatır dururum eeee öğretmen de olunca bende bir çene var maşallah susmak yorulmak bilmem.. ben neyse annem sürekli hatırla kaynanan şöyle yaptıydı böyle yaptıydı diye... eşimde şükür farkına vardı hele ki bu hafta ki annesinin ziyaretinde kesinlikle Doğumda gelmesini istemez... eğer isterse önümüzde ki bir 10 yıl çekeceği var... sana tavsiyem kimse kırılacak üzülecek diye susma sonra lohusa halinle kırılan dökülen sen oluyorsun onlar hiç birşey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar... düşün ben bu kadar yaşadığımı sanki tek başıma yaşadım ki kadının umurunda değil ikinci çocukta tekrar hiç birşey yok gibi gelmeyi planlıyor
Oyyy deme be :( çeneye ben de güveniyorum zaten meslektaşız kaldı ki savunma avukatı olsam bu kadar konuşurdum :)) inşallah yüzümü serleştiricem canım kararlıyım yoksa Bebeğimin en güzel anları yerine bu salak şeyler dolacak beynime

Back
X