- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #60.041
canımmm sen de almışsın ya gününü ne güzel hadi hayırlısı olsun oğlun da tosun olmuş maşşşallah onaKızlar Dr ciktik 14 kasima günümüzü aldık doğum için 3112 gr olmuş 36. Haftam bugün herşey yolunda çok şükür
Çok kötü bulantı hali ishalde kötü salgın galiba geçmiş olsun sanada.Dün gece aniden kusma ve ishal başladı sabah kdr sürdü. Hiç uyuyamadim. Öğlen biraz hafifledi ama bu seferde kaşık ve bel ağrım başladı aralıksız devam ediyor.
maşallah oğluna canım.. sızıntı mı oldu acaba yoksa bu aralar sıvı alımın falan azaldı da mı suyun azaldı?? neyse inşallah olabildiğince durur annesi gerçi kilosu falan haftası çok güzel kız bişey olmaz herhalde bundan sonra gelse deSelam kızlar bugün 3 hafta aradan sonra bebişimi gördüm.
Yaklaşık 3 kilo olmuş. Nstde kasılma filan yok. Ama suyu alt sınırda maalesef.
Artık haftalık kontroller var.
ne güzel haberr hadi az kaldı sen hiç kalkma bu ara denizcik dursun accık daha annesinin korunaklı karnındaKuzum iyiyim bugun doktora gittim belli oldu sezaryen gunum alindi 14 KASIM 2016 sabahi kavusuyorum ogluma kendisi gelmeye kalkmassa diyo doktorumuz insallah 14 une kadar bekliycez
şimdi bu kadar hehehehhe bana giren çıkan olmıcakkk kiiii diye zevzek zevzek ortalarda dolanmamdan sonra bu bana reva mısezeryan da mı çözüm diil be bu da mı gol diillll
Hangisi hayırlıysa o olsun arkadaşım ...benim bakacak kimsem yok barı sonrasında rahat edeyim acım olmasın ki oğlumun gözü önünde sürünmeyim bebeğede yetebileyim bari istiyorum ..ilk doğumda annem vardı çok acı çektim 1 hafta emeklemek istedim resmen acıdan ..keşler gibi hemşirelere yalvardım ağrı kesici vurun diye :)))doğuma 1 ay kala gelip annem banada bebeğede aylarca baktı ..iyileştik gitti...şimdi gelmeyecek heralde kardeşimin dükkanına yardım ediyordu bahaneleri buydu aylardır gelemedi dükkan satıldı akrabanın düğünü var bitsin gelecem dedi geçen hafta ..ama şuan bel fıtığı nüksetmiş ayrıca diz kapağı menisküs yırtılmasımı ne olmuş ameliyat diyormuş doktorlar yanı gelemez gelsede kendine faydası yok oturacak ..belkide ameliyat olacak belli değil ..kaynanamı asla istemiyorum istesemde max 3 gün içinde katil olurum ki oda durmaz zaten anlaşamıyoruz artı kocası hasta beraber gelirler ve enfeksiyon bulaşır bana ve bebeğe korkuyorum yanı ...öğretmem arkadaş kalacak hastanede yanımda ilk gece rica ettim sonra evde napıcam fikrim yok eşimde oğlana bakar diye düşündüm hastanede perişan olmasınBn de ameliyt sirasında hissetmeyim snrasi bi şekilde geciyor o yuzden pek ısrar etmicem ama sorucam yine de sana da haber veririm
Cnm o tiroid bnm arkdsin kızında çıktı 3 yaşına geldi hala ilaç kullanıyor. Biraz gec konstu çok şükür smdi çok iyi ama doğduğu günden beri ilaç kullanıyor. Topuk kanında cikms zaten doktorlar hemen zeka geriligi olabilir fln demsler çok uzulmuslerdi.keşke size de yapilsaydi ama bazi seylerin de önüne geçilmiyor maalesef insallah Allah şifa verir de düzelir yegeninCanım troid hormonu dusukmus tabi bunu bilemedik kan testi yapılmayinca bu hormon çok önemliymiş gelişim geriliği yapıyormuş malesef benim yegenimde otizmli bu hormon eksikliğine iyce ilerledi belki bu kadar yoğun olmayacakti geriliği o test yapılsaydı
sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah.. benim bebeğimde de çok hafif var sanırım böbrek genişlemesi ama dr bize mm olarak söylemedi bile ben de hiç tınlamadım çok pimpiriğimdir ama erkek bebeklerde oluyomuş doğumdan sonra da özellikle sünnetle beraber geçiyomuş dediler.. rahatım o yüzden..allahın izniyle bi sıkıntı olmaz inşallah..Slm kizlar...Haftaya pazartesiye gün aldım sezeryan olacam...bebeğinde böbrek genişlemesi olan var mi doğumdan sonra düzeldimi..
canım benim allah gerçekten yardımcın olsun :/Hangisi hayırlıysa o olsun arkadaşım ...benim bakacak kimsem yok barı sonrasında rahat edeyim acım olmasın ki oğlumun gözü önünde sürünmeyim bebeğede yetebileyim bari istiyorum ..ilk doğumda annem vardı çok acı çektim 1 hafta emeklemek istedim resmen acıdan ..keşler gibi hemşirelere yalvardım ağrı kesici vurun diye :)))doğuma 1 ay kala gelip annem banada bebeğede aylarca baktı ..iyileştik gitti...şimdi gelmeyecek heralde kardeşimin dükkanına yardım ediyordu bahaneleri buydu aylardır gelemedi dükkan satıldı akrabanın düğünü var bitsin gelecem dedi geçen hafta ..ama şuan bel fıtığı nüksetmiş ayrıca diz kapağı menisküs yırtılmasımı ne olmuş ameliyat diyormuş doktorlar yanı gelemez gelsede kendine faydası yok oturacak ..belkide ameliyat olacak belli değil ..kaynanamı asla istemiyorum istesemde max 3 gün içinde katil olurum ki oda durmaz zaten anlaşamıyoruz artı kocası hasta beraber gelirler ve enfeksiyon bulaşır bana ve bebeğe korkuyorum yanı ...öğretmem arkadaş kalacak hastanede yanımda ilk gece rica ettim sonra evde napıcam fikrim yok eşimde oğlana bakar diye düşündüm hastanede perişan olmasınçok zoruma gidiyor 2 hafta kaldı hala elimi tutan olmadı Allah'a sığındım artık .. ( bu yıl hayatımın en zor yılıydı dahada zor olacak gibi o yüzden güçlü olmam lazım alternatif arıyorum bende napiim :)
Hangisi hayırlıysa o olsun arkadaşım ...benim bakacak kimsem yok barı sonrasında rahat edeyim acım olmasın ki oğlumun gözü önünde sürünmeyim bebeğede yetebileyim bari istiyorum ..ilk doğumda annem vardı çok acı çektim 1 hafta emeklemek istedim resmen acıdan ..keşler gibi hemşirelere yalvardım ağrı kesici vurun diye :)))doğuma 1 ay kala gelip annem banada bebeğede aylarca baktı ..iyileştik gitti...şimdi gelmeyecek heralde kardeşimin dükkanına yardım ediyordu bahaneleri buydu aylardır gelemedi dükkan satıldı akrabanın düğünü var bitsin gelecem dedi geçen hafta ..ama şuan bel fıtığı nüksetmiş ayrıca diz kapağı menisküs yırtılmasımı ne olmuş ameliyat diyormuş doktorlar yanı gelemez gelsede kendine faydası yok oturacak ..belkide ameliyat olacak belli değil ..kaynanamı asla istemiyorum istesemde max 3 gün içinde katil olurum ki oda durmaz zaten anlaşamıyoruz artı kocası hasta beraber gelirler ve enfeksiyon bulaşır bana ve bebeğe korkuyorum yanı ...öğretmem arkadaş kalacak hastanede yanımda ilk gece rica ettim sonra evde napıcam fikrim yok eşimde oğlana bakar diye düşündüm hastanede perişan olmasınçok zoruma gidiyor 2 hafta kaldı hala elimi tutan olmadı Allah'a sığındım artık .. ( bu yıl hayatımın en zor yılıydı dahada zor olacak gibi o yüzden güçlü olmam lazım alternatif arıyorum bende napiim :)
aydedem sen hangi yastıktan aldın ya ben o reflü yastığından almadım da lazım mı ne diyosun alsam mı ki??Benimki de her emdiğini olmasa da kusuyor dik ve destekli yan yatırıyorum reflü olmasın diye. Günde iki kaka ile başladık 4 kere yapıyor şimdi. Rengi siyahtı şimdi sarı yapıyor.
ne güzel kurtulmuşsun canım.. rabbim yüzünü hep güldürsün evladından yana..Merhaba kizlar gecen sali dogum yapmistim size yasadiklarimdan az cok bahsetmek istiyorum insallah sizede faydasi olur. Sali muayeneye gittim doguda oldugumuzu daha once yazmistim o gun karar verecektim muayeneye gore, doktor beni muayene etti ve nst ye yolladi ve oradan sonra isler degistidoktor beni ambulansla merkeze gonderecegini söyledi 3 cm acilmam olmus ve sancilarimin varligindan bahsetti ben hissetmiyordum sadece alt kismimda basinc hissediyordum ve yururken asagi cekiyordu sanki. Merkeze hastaneye gittim ve iki gece orada bekledim sancim cikiyor acilma olmuyordu dotor kalmam gerektigini soyledi kaldik sonuc olarak persembe gecesi sanci belimden girdi o an kasiklara sariyor acilmam 6 cm ulasti ve 10 cm ile doguma girdim normal dogum yapacaklara tavsiyem burundan nefes alip agizdan vermek gercekten cok onemli ebe bana sakin ciglikmatma nefes almazsann bebegin tehlikeye girer dedi ben yap dediklerinin hepsini yaptim inan Allah isini bilenlerle karsilastirsin cok guzel yonlendirdiler beni dogumum. Bir saatte oldu dikisim olmasa gercekten cok rahat gecti sanci gelip gectiginde bol dua edin benim onemli seyim o anlarda bile kendimi salmadim ebe agri esigimin yuksek oldugumu soyledi her sey bebegimiz icin sanki o dogdugu an insana bir anda annelik yukleniyor insallah allahim sizlerede guzelce kavusmayi nasip eder ve saglicakla vatana millete hayirli evlatlar yetistiririz
Cnm o zamn çok haklısın aynen senin için daha iyi olur ameliyt sonrası ağrı olmaması. Ama hastaneden çıkarken sonuçta epidural de çıkacak çok fark eder mi bilmyrm.bi gece yatiriyolarms.miyom ameliyati da olabilirim bn doğumda ona rağmen 1 gece yatacaksin dediler.2.gün de ağrı olur öyle öyle eve çıkmak zor olacak keşke gelebilşeydi annen kmse anne gibi olamıyor maalesef.insallah Allah sana yardim eder kolaylıgini verir inşallah cnmHangisi hayırlıysa o olsun arkadaşım ...benim bakacak kimsem yok barı sonrasında rahat edeyim acım olmasın ki oğlumun gözü önünde sürünmeyim bebeğede yetebileyim bari istiyorum ..ilk doğumda annem vardı çok acı çektim 1 hafta emeklemek istedim resmen acıdan ..keşler gibi hemşirelere yalvardım ağrı kesici vurun diye :)))doğuma 1 ay kala gelip annem banada bebeğede aylarca baktı ..iyileştik gitti...şimdi gelmeyecek heralde kardeşimin dükkanına yardım ediyordu bahaneleri buydu aylardır gelemedi dükkan satıldı akrabanın düğünü var bitsin gelecem dedi geçen hafta ..ama şuan bel fıtığı nüksetmiş ayrıca diz kapağı menisküs yırtılmasımı ne olmuş ameliyat diyormuş doktorlar yanı gelemez gelsede kendine faydası yok oturacak ..belkide ameliyat olacak belli değil ..kaynanamı asla istemiyorum istesemde max 3 gün içinde katil olurum ki oda durmaz zaten anlaşamıyoruz artı kocası hasta beraber gelirler ve enfeksiyon bulaşır bana ve bebeğe korkuyorum yanı ...öğretmem arkadaş kalacak hastanede yanımda ilk gece rica ettim sonra evde napıcam fikrim yok eşimde oğlana bakar diye düşündüm hastanede perişan olmasınçok zoruma gidiyor 2 hafta kaldı hala elimi tutan olmadı Allah'a sığındım artık .. ( bu yıl hayatımın en zor yılıydı dahada zor olacak gibi o yüzden güçlü olmam lazım alternatif arıyorum bende napiim :)
Çok tskler canım aldık bakalım hayırlısı son üç haftam kaç kilo doğacak bakalım tontisimcanımmm sen de almışsın ya gününü ne güzel hadi hayırlısı olsun oğlun da tosun olmuş maşşşallah ona
goncaaaa kendimden korkuyorum o önü kapalı sırt dekolteli seda sayan ameliyat önlüğüyle hastaneden kaçabilirim bileAsıl sezeryanda yapılmalı bence ki dogum sonrası seni zorlamasın. Bırak minicik bi giren olsun ki yeni dikişle çıkanı çıkarmada zorlanma pırt için demiyorum ama kakişko için hiç değilse rahatlatır seni..
Amin canım o.ilacı ömür boyu kullaniyorlar cnm benim yeğenim büyüdü 16 yaşındaCnm o tiroid bnm arkdsin kızında çıktı 3 yaşına geldi hala ilaç kullanıyor. Biraz gec konstu çok şükür smdi çok iyi ama doğduğu günden beri ilaç kullanıyor. Topuk kanında cikms zaten doktorlar hemen zeka geriligi olabilir fln demsler çok uzulmuslerdi.keşke size de yapilsaydi ama bazi seylerin de önüne geçilmiyor maalesef insallah Allah şifa verir de düzelir yegenin
canım düzenli girip çıkmıyo dimi batmalar sancılar?? sen de benim gibi ilçedesin ya inşallah planlandığı tarihte atraksiyon yaşamadan alırız yavruları kucağımızaKızlar arada bi iğne batması oluyordu ama bugun biraz yürüdum ondan midir nedir bi ağrım yok ama durmadan bsyler batıyor sanki acitiyor dabebek hareket ettikçe daha çok oluyor
canım benim allah gerçekten yardımcın olsun :/
Kul kulu sıkarda ,Allah kulu sıkmazmış diyip kendimi teselli ediyorum ..inşallah sıkmaz son demlerim çünkü güçlü olcam diye yoruldum :) çok da kızgınım zaten hepsine iyi olsalardı bile bu saatten sonra hiç önemi yoktu yardımlarının çok gönlüm kırıldı bu kez biliyorsunuz aylardır bayağı doldurdum kendimi herkese karşı :))) sağ salim doğurup çocuklarımı büyüteyim inşallah ...Allah razı olsunOy canım benim:/ merak etme Allah büyük yardım eder. Hiç ağrı sancı çekmeden hemen ayaklanırsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?