bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dün gece aniden kusma ve ishal başladı sabah kdr sürdü. Hiç uyuyamadim. Öğlen biraz hafifledi ama bu seferde kaşık ve bel ağrım başladı aralıksız devam ediyor.
Çok kötü bulantı hali ishalde kötü salgın galiba geçmiş olsun sanada.
Senin agrin da başlamış bebis gelecekmi yoksa.

Selam kızlar bugün 3 hafta aradan sonra bebişimi gördüm.
Yaklaşık 3 kilo olmuş. Nstde kasılma filan yok. Ama suyu alt sınırda maalesef.
Artık haftalık kontroller var.
maşallah oğluna canım.. sızıntı mı oldu acaba yoksa bu aralar sıvı alımın falan azaldı da mı suyun azaldı?? neyse inşallah olabildiğince durur annesi gerçi kilosu falan haftası çok güzel kız bişey olmaz herhalde bundan sonra gelse de

şimdi bu kadar hehehehhe bana giren çıkan olmıcakkk kiiii diye zevzek zevzek ortalarda dolanmamdan sonra bu bana reva mı sezeryan da mı çözüm diil be bu da mı gol diillll

Asıl sezeryanda yapılmalı bence ki dogum sonrası seni zorlamasın. Bırak minicik bi giren olsun ki yeni dikişle çıkanı çıkarmada zorlanma pırt için demiyorum ama kakişko için hiç değilse rahatlatır seni..

Bn de ameliyt sirasında hissetmeyim snrasi bi şekilde geciyor o yuzden pek ısrar etmicem ama sorucam yine de sana da haber veririm
Hangisi hayırlıysa o olsun arkadaşım ...benim bakacak kimsem yok barı sonrasında rahat edeyim acım olmasın ki oğlumun gözü önünde sürünmeyim bebeğede yetebileyim bari istiyorum ..ilk doğumda annem vardı çok acı çektim 1 hafta emeklemek istedim resmen acıdan ..keşler gibi hemşirelere yalvardım ağrı kesici vurun diye :)))doğuma 1 ay kala gelip annem banada bebeğede aylarca baktı ..iyileştik gitti...şimdi gelmeyecek heralde kardeşimin dükkanına yardım ediyordu bahaneleri buydu aylardır gelemedi dükkan satıldı akrabanın düğünü var bitsin gelecem dedi geçen hafta ..ama şuan bel fıtığı nüksetmiş ayrıca diz kapağı menisküs yırtılmasımı ne olmuş ameliyat diyormuş doktorlar yanı gelemez gelsede kendine faydası yok oturacak ..belkide ameliyat olacak belli değil ..kaynanamı asla istemiyorum istesemde max 3 gün içinde katil olurum ki oda durmaz zaten anlaşamıyoruz artı kocası hasta beraber gelirler ve enfeksiyon bulaşır bana ve bebeğe korkuyorum yanı ...öğretmem arkadaş kalacak hastanede yanımda ilk gece rica ettim sonra evde napıcam fikrim yok eşimde oğlana bakar diye düşündüm hastanede perişan olmasın çok zoruma gidiyor 2 hafta kaldı hala elimi tutan olmadı Allah'a sığındım artık ..( bu yıl hayatımın en zor yılıydı dahada zor olacak gibi o yüzden güçlü olmam lazım alternatif arıyorum bende napiim :)

Cnm o tiroid bnm arkdsin kızında çıktı 3 yaşına geldi hala ilaç kullanıyor. Biraz gec konstu çok şükür smdi çok iyi ama doğduğu günden beri ilaç kullanıyor. Topuk kanında cikms zaten doktorlar hemen zeka geriligi olabilir fln demsler çok uzulmuslerdi.keşke size de yapilsaydi ama bazi seylerin de önüne geçilmiyor maalesef insallah Allah şifa verir de düzelir yegenin

Slm kizlar...Haftaya pazartesiye gün aldım sezeryan olacam...bebeğinde böbrek genişlemesi olan var mi doğumdan sonra düzeldimi..
sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah.. benim bebeğimde de çok hafif var sanırım böbrek genişlemesi ama dr bize mm olarak söylemedi bile ben de hiç tınlamadım çok pimpiriğimdir ama erkek bebeklerde oluyomuş doğumdan sonra da özellikle sünnetle beraber geçiyomuş dediler.. rahatım o yüzden..allahın izniyle bi sıkıntı olmaz inşallah..

canım benim allah gerçekten yardımcın olsun :/

Oy canım benim:/ merak etme Allah büyük yardım eder. Hiç ağrı sancı çekmeden hemen ayaklanırsın inşallah..

Benimki de her emdiğini olmasa da kusuyor dik ve destekli yan yatırıyorum reflü olmasın diye. Günde iki kaka ile başladık 4 kere yapıyor şimdi. Rengi siyahtı şimdi sarı yapıyor.
aydedem sen hangi yastıktan aldın ya ben o reflü yastığından almadım da lazım mı ne diyosun alsam mı ki??

ne güzel kurtulmuşsun canım.. rabbim yüzünü hep güldürsün evladından yana..

Cnm o zamn çok haklısın aynen senin için daha iyi olur ameliyt sonrası ağrı olmaması. Ama hastaneden çıkarken sonuçta epidural de çıkacak çok fark eder mi bilmyrm.bi gece yatiriyolarms.miyom ameliyati da olabilirim bn doğumda ona rağmen 1 gece yatacaksin dediler.2.gün de ağrı olur öyle öyle eve çıkmak zor olacak keşke gelebilşeydi annen kmse anne gibi olamıyor maalesef.insallah Allah sana yardim eder kolaylıgini verir inşallah cnm

goncaaaa kendimden korkuyorum o önü kapalı sırt dekolteli seda sayan ameliyat önlüğüyle hastaneden kaçabilirim bile arkamda da elinde lavman hortumuyla adamlar

Amin canım o.ilacı ömür boyu kullaniyorlar cnm benim yeğenim büyüdü 16 yaşında
Keşke cnm işte bir hata nelere maloldu onun için çok dikkat etmek lazım o zamanlar bilmiyorduk bile böyle bişey olduğunu

Kızlar arada bi iğne batması oluyordu ama bugun biraz yürüdum ondan midir nedir bi ağrım yok ama durmadan bsyler batıyor sanki acitiyor da bebek hareket ettikçe daha çok oluyor
canım düzenli girip çıkmıyo dimi batmalar sancılar?? sen de benim gibi ilçedesin ya inşallah planlandığı tarihte atraksiyon yaşamadan alırız yavruları kucağımıza

canım benim allah gerçekten yardımcın olsun :/
Oy canım benim:/ merak etme Allah büyük yardım eder. Hiç ağrı sancı çekmeden hemen ayaklanırsın inşallah..
Kul kulu sıkarda ,Allah kulu sıkmazmış diyip kendimi teselli ediyorum ..inşallah sıkmaz son demlerim çünkü güçlü olcam diye yoruldum :) çok da kızgınım zaten hepsine iyi olsalardı bile bu saatten sonra hiç önemi yoktu yardımlarının çok gönlüm kırıldı bu kez biliyorsunuz aylardır bayağı doldurdum kendimi herkese karşı :))) sağ salim doğurup çocuklarımı büyüteyim inşallah ...Allah razı olsun

Canlarim nasilsiniz biz bugun hastanedeydik kanim dusuk diye 2 unite kan takildi sali gunune hazirlik sezeryan icin :) ama sinir oldum hastaneler soygun yeri 500 tl para aldilar 2 unite kana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…