bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım bugün yazdın mı kontrolün nasıl geçti?? yolundadır inşallah herşey..
Allaha şükür canım iyi geçti. 2800 gr olmuş bebeğim. 36. Haftadayım bu hafta kendisi gelsin diye beklicez gelmezse salı günü yine kontrol dedi. Salıdan sonra alabilirim gibi konuştu. Beklemedeyim halaaaa

canısı 1 sa açıkta memişler femen kızları gibi napıcaz öyle eyleme meyleme katılak bari de boşa gitmesin

Allaha şükür canım iyi geçti. 2800 gr olmuş bebeğim. 36. Haftadayım bu hafta kendisi gelsin diye beklicez gelmezse salı günü yine kontrol dedi. Salıdan sonra alabilirim gibi konuştu. Beklemedeyim halaaaa
maşallah kuzuya.. plasenta yaşlanması var diyodun dimi o yüzden daha erken alınıyo?? gerçi maşallah haftası erken sayılmaz artık inşallah sağlıkla kavuş bebişine..

Sezeryan olan anneler gazınızı nasıl çıkardınız genelde problem oluyormus özel olarak yiyip içtiğiniz bişey oldumu?
Gaz cikartana kadar sadec sıvı tuketiyorsun.ilk defa ben cok zorlandim.sezeryanin ertesi gunu cikarttim 2 defa lavman yapildi ondan sonra azcik rahatladim.kayisi suyu hosaf vs ictim yuruyus yaptim karnima saat yonunde masaj yaptim baskada birssy yapmadim galiba

nasıl yani tüm ömrünü etkilediler tatlım noluyo ki alınmayınca
Canım troid hormonu dusukmus tabi bunu bilemedik kan testi yapılmayinca bu hormon çok önemliymiş gelişim geriliği yapıyormuş malesef benim yegenimde otizmli bu hormon eksikliğine iyce ilerledi belki bu kadar yoğun olmayacakti geriliği o test yapılsaydı

hadi ya çok üzüldüm.. aslında tabii ki olucağın önüne geçilmiyo ama biz yine de dikkat edelim canım iyi oldu uyardığın

kuzu moral vermek gibi olmasın da sizin o evden 3 sezonluk dizi çıkar
Kesinlikle çıkar dizi çıkmadan ana haber bültenlerindende izleyebilirsiniz Cani gelin kayınvalidesi ve kayınvalidesininde kayınvalidesini bebek bezleriyle dolu kutularla çöp torbasına koyarak ortalıktan kaldırdı

lavman mıııııııııııııııııııııııııııı lanet olsun ddostum kurtuluş yok mu ya bu lavmandan

Ohh miss agzına saglık bidenemm
Bekliyoruk bakalım :)) balıktan önce mi gelicek sonra mı

hmmmm bayılırım orijinal fikirlere bunu ben de bi düşünem

lavman mıııııııııııııııııııııııııııı lanet olsun ddostum kurtuluş yok mu ya bu lavmandan

Yok yavru kuş ama lavman korkulacak bişi diilmiş bugün cok realistik bi ablmla konustum ne olsa pat pat söyler :) hissetmiyosun bilem didi :)

maşallah kuzuya.. plasenta yaşlanması var diyodun dimi o yüzden daha erken alınıyo?? gerçi maşallah haftası erken sayılmaz artık inşallah sağlıkla kavuş bebişine..
Evet canım plesanta yaşlanması var geçen hafta baya ilerlemiş demişti. Sağolsun annem eşim babam hiç bir iş yaptırmadılar. Bugün dahada ilerleme yok dedi ama haftaya kadar hareketlerine dikkat etçem yine.

Ohh miss agzına saglık bidenemm
Bekliyoruk bakalım :)) balıktan önce mi gelicek sonra mı
hemşire bi arkadaşım sata göre 10gün öncesi 10 gün sonrası tamamen normal kabul ediliyo demişti.. kaldı ki ateş bey adı gibi ani alevlenicek bence.. sana bir gece ansızın gelebilirim isimli parçayı armağan edicek

Yok yavru kuş ama lavman korkulacak bişi diilmiş bugün cok realistik bi ablmla konustum ne olsa pat pat söyler :) hissetmiyosun bilem didi :)
şimdi bu kadar hehehehhe bana giren çıkan olmıcakkk kiiii diye zevzek zevzek ortalarda dolanmamdan sonra bu bana reva mı sezeryan da mı çözüm diil be bu da mı gol diillll

Bn de ameliyt sirasında hissetmeyim snrasi bi şekilde geciyor o yuzden pek ısrar etmicem ama sorucam yine de sana da haber veririm

Kızlar arada bi iğne batması oluyordu ama bugun biraz yürüdum ondan midir nedir bi ağrım yok ama durmadan bsyler batıyor sanki acitiyor da bebek hareket ettikçe daha çok oluyor

canım maşallah bebişine gözünüz aydın.. inşallah çok hayırlı bi evlat olur.. darısı başımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…