- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #60.021
Allaha şükür canım iyi geçti. 2800 gr olmuş bebeğim. 36. Haftadayım bu hafta kendisi gelsin diye beklicez gelmezse salı günü yine kontrol dedi. Salıdan sonra alabilirim gibi konuştu. Beklemedeyim halaaaacanım bugün yazdın mı kontrolün nasıl geçti?? yolundadır inşallah herşey..
canısı 1 sa açıkta memişler femen kızları gibi napıcaz öyledogum oncesi kesinlikle e vitamini kullanmak cok faydalı kızlar. zaten e vitaminin faydalarına bakarsanız deri iyileştirici oldugunu nivea sos ya da Neutrogena norvec formullerine bakarsanız deri iyileştirici onarıcı özelikleri olan kremlerin içinde muhakkakk e vitamini görürsünüz.. Gün aşırı sürüp 1 saat açık bırakıp emmesini bekleyin sonra südyen giyin doğuma kadar hazırlayın uçları
maşallah kuzuya.. plasenta yaşlanması var diyodun dimi o yüzden daha erken alınıyo?? gerçi maşallah haftası erken sayılmaz artık inşallah sağlıkla kavuş bebişine..Allaha şükür canım iyi geçti. 2800 gr olmuş bebeğim. 36. Haftadayım bu hafta kendisi gelsin diye beklicez gelmezse salı günü yine kontrol dedi. Salıdan sonra alabilirim gibi konuştu. Beklemedeyim halaaaa
Gaz cikartana kadar sadec sıvı tuketiyorsun.ilk defa ben cok zorlandim.sezeryanin ertesi gunu cikarttim 2 defa lavman yapildi ondan sonra azcik rahatladim.kayisi suyu hosaf vs ictim yuruyus yaptim karnima saat yonunde masaj yaptim baskada birssy yapmadim galibaSezeryan olan anneler gazınızı nasıl çıkardınız genelde problem oluyormus özel olarak yiyip içtiğiniz bişey oldumu?
Canım troid hormonu dusukmus tabi bunu bilemedik kan testi yapılmayinca bu hormon çok önemliymiş gelişim geriliği yapıyormuş malesef benim yegenimde otizmli bu hormon eksikliğine iyce ilerledi belki bu kadar yoğun olmayacakti geriliği o test yapılsaydınasıl yani tüm ömrünü etkilediler tatlım noluyo ki alınmayınca
hadi yaCanım troid hormonu dusukmus tabi bunu bilemedik kan testi yapılmayinca bu hormon çok önemliymiş gelişim geriliği yapıyormuş malesef benim yegenimde otizmli bu hormon eksikliğine iyce ilerledi belki bu kadar yoğun olmayacakti geriliği o test yapılsaydı
Kesinlikle çıkarkuzu moral vermek gibi olmasın da sizin o evden 3 sezonluk dizi çıkar
lavman mııııııııııııııııııııııııııııGaz cikartana kadar sadec sıvı tuketiyorsun.ilk defa ben cok zorlandim.sezeryanin ertesi gunu cikarttim 2 defa lavman yapildi ondan sonra azcik rahatladim.kayisi suyu hosaf vs ictim yuruyus yaptim karnima saat yonunde masaj yaptim baskada birssy yapmadim galiba
aşkitommm seni o üzenlerin because of you üstüneohhhh iyi geldi dimi bırak hiç dert etme yurtdışında 41.42 haftaya kadar bekliyolarmış ya çok şaşırmıştım ama olabiliyo demek ki.. ayrıca geç döllenme durumları da etkiler hakkaten @vildan_drs söylemişti sanırım benimki de geç döllenme de ordaan biliyorum
hmmmm bayılırım orijinal fikirlereKesinlikle çıkardizi çıkmadan ana haber bültenlerindende izleyebilirsiniz Cani gelin kayınvalidesi ve kayınvalidesininde kayınvalidesini bebek bezleriyle dolu kutularla çöp torbasına koyarak ortalıktan kaldırdı
lavman mıııııııııııııııııııııııııııılanet olsun ddostum kurtuluş yok mu ya bu lavmandan
Evet canım plesanta yaşlanması var geçen hafta baya ilerlemiş demişti. Sağolsun annem eşim babam hiç bir iş yaptırmadılar. Bugün dahada ilerleme yok dedi ama haftaya kadar hareketlerine dikkat etçem yine.maşallah kuzuya.. plasenta yaşlanması var diyodun dimi o yüzden daha erken alınıyo?? gerçi maşallah haftası erken sayılmaz artık inşallah sağlıkla kavuş bebişine..
Tabi ole cnm herşey allahtan ama biz yine önlemimizi alalım ins sağlıcakla alacaz hepimizhadi yaçok üzüldüm.. aslında tabii ki olucağın önüne geçilmiyo ama biz yine de dikkat edelim canım iyi oldu uyardığın
hemşire bi arkadaşım sata göre 10gün öncesi 10 gün sonrası tamamen normal kabul ediliyo demişti.. kaldı ki ateş bey adı gibi ani alevlenicek bence.. sana bir gece ansızın gelebilirim isimli parçayı armağan edicekOhh miss agzına saglık bidenemm
Bekliyoruk bakalım :)) balıktan önce mi gelicek sonra mı
şimdi bu kadar hehehehhe bana giren çıkan olmıcakkk kiiii diye zevzek zevzek ortalarda dolanmamdan sonra bu bana reva mıYok yavru kuş ama lavman korkulacak bişi diilmiş bugün cok realistik bi ablmla konustum ne olsa pat pat söyler :) hissetmiyosun bilem didi :)
begüüüüüüümmm koptum dedikten hemen sonra offf ishal kervanına katılmış bulunmaktayım yazmışsın bebeğimHahahhahahaha koptummmmm burda ama yaaaaa
Bn de ameliyt sirasında hissetmeyim snrasi bi şekilde geciyor o yuzden pek ısrar etmicem ama sorucam yine de sana da haber veririmAma o acil gitti ya aklıma gelmedi bile yazmıştı sanki ...valla ne diyim bilemiyorum şimdi ben spinali gördüm bana zordu ama sonrası için konuşuyorum ameliyat anında hiç birşey hissetmiyorsun zaten ...banada doktor anestezi uzmanıyla görüş dedi ..şimdi kombine olan arkadaşlar sonrasında da çok memnun kalmışlar ya o yüzden sıcak baktım yoksa fikrim yok gerçekten
canım maşallah bebişine gözünüz aydın.. inşallah çok hayırlı bi evlat olur.. darısı başımıza..Merhaba güzel anneler oğluşum dünyaya geldi çok şükür.3200 gr ve 48 cm.spinal sezeryan oldum, herşey o kadar çabuk oldu ki bebek 5 dk sonra doğdu. 15-20 dk sonra da benim işim bitti.spinal sezeryandan çok korkuyordum inanın hiç ağrı yok , şu anda da yok sadece kum torbası ve bastırmak canımı acıttı, o kadar da olacak artık, oğluşum çok minik emzirmeye çalışıyoruz süt yok bebiş de hep uyuyor zaten, mama verecez birazdan.darısı sizleri inşallah.dualarım hepinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?