bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Normal doğum yaptım 12 sene geçti hatırlamıyorum :)))
Aklımda kalan benim sabah suyum boşaldı birden ağrı sancı hiçbir şey yoktu 3 cm acilmayla saatlerce gezdim evi kendimi temizledim duş aldım yok ne ağrı ne açılma en sonunda akşam suni sancı verildi ve başladı sancı tabi bende su kalmamıştı artık. Sancı genelde belde ve kasıkta çok fazlaydı bel ağrısı özellikle felaket ti açılma olmayınca kesi atıldı hissetmedim bebek doğduğu anda bende yeniden doğmuş gibiydim ağrı sancı hiçbir şey kalmadı kuş gibiydim. Dikiş atılırken de hiçbir şey hissetmedim çok iyi geçti doğumdan sonra yürüyerek güle oynaya çıktım eve gelincede çok rahattim ağrı sancı hiçbir şey yoktu karnimi sımsıkı sardim daracık kot bady giyip misafirlerle ilgilendim
Normal doğum sonrası rahatlık gibisi yok

Normal doğum yaptım 12 sene geçti hatırlamıyorum :)))
Aklımda kalan benim sabah suyum boşaldı birden ağrı sancı hiçbir şey yoktu 3 cm acilmayla saatlerce gezdim evi kendimi temizledim duş aldım yok ne ağrı ne açılma en sonunda akşam suni sancı verildi ve başladı sancı tabi bende su kalmamıştı artık. Sancı genelde belde ve kasıkta çok fazlaydı bel ağrısı özellikle felaket ti açılma olmayınca kesi atıldı hissetmedim bebek doğduğu anda bende yeniden doğmuş gibiydim ağrı sancı hiçbir şey kalmadı kuş gibiydim. Dikiş atılırken de hiçbir şey hissetmedim çok iyi geçti doğumdan sonra yürüyerek güle oynaya çıktım eve gelincede çok rahattim ağrı sancı hiçbir şey yoktu karnimi sımsıkı sardim daracık kot bady giyip misafirlerle ilgilendim
Normal doğum sonrası rahatlık gibisi yok

Normal yaptım.hiçbir sancı yok.foşşşş diye su geldi.pijamamın paçalarından aktı.suni sancıyla doğırdum.bakalım bu sefer nasıl olacak.sancım gelse anlamam sanırım.her zaman sancı olmaz benim ki bir örnek

merhaba tatli anneler ve anne adaylari
M merve.b gozun aydin canim saglikla büyüt

Sezeryan olan anneler gazınızı nasıl çıkardınız genelde problem oluyormus özel olarak yiyip içtiğiniz bişey oldumu?
Kafeinli seyler icmen hem anestezi hem de gaz icin oneriliyor. Ben nescafe icmistim tabi bol bol su icip yuruyus yapmak gerekiyor
Off ya halen salya sumuk gribim duzelemezsem genel anestezi yapicaklarmis acil 15 gune toparlanmam gerekiyo
Ay ben de cok fena gribim. Doktora yarin gorunucem sorun olur mu diye dertleniyorum
Ben her isimi yapiyorum. Bir tek dip kose temizlik yapmiyorum. Supurge cekip gunluk 2 3 cesit yemek pisiriyorum. Bogazina duskun bi koca ve cocuk olunca isler bitmiyor. Hele o camasir utu olayindan biktim artik

Iyi yapmissin insallah dogumunda guzel gecer
slm kizlar bugün sabah 8de suyum geldi 9 da hastaneye geldik 13.30da kızım normal doğumla dünyaya geldi çok guzel bir duyguydü cok sukur Rabbime darisi bekleyen arkadaslara
Gozun aydin canim. Sut icin yemek yemek kilo yapar bol bol. Onun yerine surahi surahi su ic, hosaf kaynat. Incir hosafi , dereotu bol sut yapar. Ben dogumdan sonra verdigim kilolari sut olsun diye yemekten geri almistim.Hic geregi yok inan ki

Ben gribim oglum hasta. Bebek gelecek ama evde bol mikrop olacak bebegime bulasirsa naparim Allah korusun

Ben hastaneye kolonya ve cikolata goturecegim. Birkac ziyaretcim olacak, iki gun kalacagim zaten. Anason ve corekotu kaynatip icmke gaz cikarmaya iyi geliyormus onlari da goturucem. Suslu terlikler, cikolatasi kolonyasi, atistirmaliklar, bebek ve anne cantasi derken uc dort canta olacak

yarin kontrolum var son kez bakalim ne kadar olmus ufaklik. benim gibi 1 kasimda dogum yapacaklar parmak kaldirsin. Son 4 gun resmen

kızlar nasılsınız?çok fazla giremedim temizlikle uğraşıyoruz.Halılar,duvarlar derken baya yoruldum.bi yatak odası kaldı dip bucak temizlenecek.Galiba dun kendi mi çok yordum acaip kasiklarim ağrıyor ve akintim çok fazla 3 4 kere çamaşır değiştirmek zorunda kaldım.İyice agirlastim bu hafta yatsam yatamiyirum kalksam kalkamıyorum of hayırlısıyla vaktinde doğsa artik minikler

Kızlar arkadsm da nisamelek senin dediğin gibi suyu geldikten sonra evi toparlamış dua alms falan 1.5 Saat iş Yapma sonra 1 Saat de hastane yolu.suyu geldikten 2.5 Saat sonra falan hastanedyms ve 6cm açılması varmış.Bana da heycan Yapma Sakin ol Hemen gelmiick oyalan Hatta diodu.
Ama Son kontrolde doktorum özellikle uyardı.Eğer suyun gelirse asla oyalanmiosn Hemen geliosn dedi.bazıları duş alio falan 1 Saat sonra gelio asla geç kalma dedi.
Bebeğimin yüzünün önünde göbek kordonu görünüodu ultrasonda.suyun geldgnde göbek kordonuyla bebeğin kafası birlikte gelmeye başlarsa bebek oksijensz kalablr dedi.ondan hemen gelmen lazım dedi.
Bizim bebeğin ve kordonun duruşundan dolayı demiştir Belki ama dikkat etmek lazım.daha önce duymamstm.sizinle paylaşmak istedim Allah korusun

Cnm bnm de belden fln hic agrim yok geceleri iğne batar gibi bnm de vajinadan ağrı oluyor senin 3 numara gibi bnm sancılar da.ama gündüz hc bsyim yok

Bende bendee :) duygularıma ay pardon sorularıma tercüman olmuşsun

Sancıyı hissetmek ağrı eşiğiyle ilgili bir durum. Mesela teyzem sunni sancı verilmesine rağmen hiç ağrı sızı hissetmeden doğum yapmış. Benim akşam 18.00'de suyum geldi. Evden çıkana kadar 1 saati geçti zaten acele etmedik hastane yakın diye. Gece 23.00 civarı sancılarım başladı adet sancısı gibi ama aralıklı geliyordu. Şiddetlenmeye başladıkça odada yürüdüm sancı geldikçe çömeliyordum iyi geliyordu. Sancılar yavaş yavaş şiddetlendi. Şiddetlendikçe sancı aralarındaki süre de azalıyordu. Ama her durumda iki sancı arasında dinlenecek nefes alacak fırsat oluyor. En son 1 saate yakın çok şiddetli sancım oldu bebek doğmadan önce. E o kadar da olsun yani :) Doğum kesisini de dikişi de hissetmiyorsunuz. Ben dikişten dolayı hiç acı çekmedim anlamadan iyileşti. Ama tabi ki her doğum kendine özel. Herkesin farklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…