- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #60.421
Normal doğum yaptım 12 sene geçti hatırlamıyorum :)))Normal doğum yapan arkadaşlar keşke bize biraz ayrıntıları anlatsa.
Mesela ağrı yavaş yavaş mi başlıyor yoksa birden mi bastırıyor?
Doğum sancısı olduğunu anlamak için kaç dk da bir gelmesi gerekiyor?
Doğum sancısı belden girer öne doğru dağılır diyorlar herkesin ilk belden mi başlıyor ağrısı?
Kesi hissediliyor mu?
Bebek çıktıktan sonra dikiş kısmı çok can yakıyor mu?
Ayy çok şey merak ediyorum ben ya
Normal doğum yaptım 12 sene geçti hatırlamıyorum :)))Normal doğum yapan arkadaşlar keşke bize biraz ayrıntıları anlatsa.
Doğum sancısı belden girer öne doğru dağılır diyorlar herkesin ilk belden mi başlıyor ağrısı?
Kesi hissediliyor mu?
Maşallah yavruna canım kilosu boyu da çok iyi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahCiktik kontrolümüzden.oglusum 3.250 mus 51 cm boyumuzhaftaya son kontrol ve 9 kasim ameliyat günümüz bi aksilik olmazsa ay bi heyecan basti son 12 günümüz insallah
Normal yaptım.hiçbir sancı yok.foşşşş diye su geldi.pijamamın paçalarından aktı.suni sancıyla doğırdum.bakalım bu sefer nasıl olacak.sancım gelse anlamam sanırım.her zaman sancı olmaz benim ki bir örnekNormal doğum yapan arkadaşlar keşke bize biraz ayrıntıları anlatsa.
Kesi hissediliyor mu?
Iyyim şükür canım sen nasılsınGünaydıniyimisin tatlım
Kafeinli seyler icmen hem anestezi hem de gaz icin oneriliyor. Ben nescafe icmistim tabi bol bol su icip yuruyus yapmak gerekiyorSezeryan olan anneler gazınızı nasıl çıkardınız genelde problem oluyormus özel olarak yiyip içtiğiniz bişey oldumu?
Ay ben de cok fena gribim. Doktora yarin gorunucem sorun olur mu diye dertleniyorumOff ya halen salya sumuk gribim duzelemezsem genel anestezi yapicaklarmis acil 15 gune toparlanmam gerekiyo
Ben her isimi yapiyorum. Bir tek dip kose temizlik yapmiyorum. Supurge cekip gunluk 2 3 cesit yemek pisiriyorum. Bogazina duskun bi koca ve cocuk olunca isler bitmiyor. Hele o camasir utu olayindan biktim artikKızlar merak ettiğim bi şey var evde yemek ve ağır olmayan ev işleri yapıyo musunuz benim eşim halen akşama şu yemeği yap filan diyo çamaşırlar bulaşık evi toplama gibi şeyleri günlük yapıyorum önceden olduğu gibi zaten aç mısın tok musun diye soran da yok kayınvalidem patates haşlayıp gönderecekmiş eşime öyle demiş dalga geçiyo galiba sizde benimle aynı durumda mısınız çok merak ettim
Iyyim şükür canım sen nasılsın
Iyi yapmissin insallah dogumunda guzel gecerCanım ben de öyle düşündüm ve bu gün başka bir doktora gittim şükür memnun kaldım iyi geçti kontrol sadece sancı çıktı 70 lerde iyi ki gitmişim dedim günde üç kere magnezyum kullan dedi b12 çok düşük çıkmış iğne verdi en önemlisi de annenin psikolojisi önemli dedi yanı işime sindi ve doğumunu yaptırırım dedi bizde bu doktorda devam etme kararı aldık
Gozun aydin canim. Sut icin yemek yemek kilo yapar bol bol. Onun yerine surahi surahi su ic, hosaf kaynat. Incir hosafi , dereotu bol sut yapar. Ben dogumdan sonra verdigim kilolari sut olsun diye yemekten geri almistim.Hic geregi yok inan kislm kizlar bugün sabah 8de suyum geldi 9 da hastaneye geldik 13.30da kızım normal doğumla dünyaya geldi çok guzel bir duyguydü cok sukur Rabbime darisi bekleyen arkadaslara
Hadi hayırlısı inşallah canım. Naptın anesteziyi falan sordun mu bilgi alsaydın doktorundan.Ciktik kontrolümüzden.oglusum 3.250 mus 51 cm boyumuzhaftaya son kontrol ve 9 kasim ameliyat günümüz bi aksilik olmazsa ay bi heyecan basti son 12 günümüz insallah
Anlatmam mıııSen bana böyle püf noktaları anlat emi brnim güzel cici tatlı arkidaşım
Bende buralardayim 22 kasıma kadar cnm günümüzü aldık 22 kasım sabah 8 e erken geliyorum demezse kizimizKasım gelmeden doğumlar oldu maşallah.
Topik durgunlasti kasım sonuna doğru kimse kalmiycak galiba ben ve birkaç kişi ancak kalır :))
Normal doğum yapan arkadaşlar keşke bize biraz ayrıntıları anlatsa.
Kesi hissediliyor mu?
Normal doğum yaptım 12 sene geçti hatırlamıyorum :)))
Aklımda kalan benim sabah suyum boşaldı birden ağrı sancı hiçbir şey yoktu 3 cm acilmayla saatlerce gezdim evi kendimi temizledim duş aldım yok ne ağrı ne açılma en sonunda akşam suni sancı verildi ve başladı sancı tabi bende su kalmamıştı artık. Sancı genelde belde ve kasıkta çok fazlaydı bel ağrısı özellikle felaket tiaçılma olmayınca kesi atıldı hissetmedim bebek doğduğu anda bende yeniden doğmuş gibiydim ağrı sancı hiçbir şey kalmadı kuş gibiydim. Dikiş atılırken de hiçbir şey hissetmedim çok iyi geçti doğumdan sonra yürüyerek güle oynaya çıktım eve gelincede çok rahattim ağrı sancı hiçbir şey yoktu karnimi sımsıkı sardim daracık kot bady giyip misafirlerle ilgilendim
Normal doğum sonrası rahatlık gibisi yok
Cnm bnm de belden fln hic agrim yok geceleri iğne batar gibi bnm de vajinadan ağrı oluyor senin 3 numara gibi bnm sancılar da.ama gündüz hc bsyim yokSanci kisimlarina degineyim.kimine birden bastirir kimine yavas yavas gelir.en son hamileligimde gece tuvalete kalkctikca sanci hissettim gunduz 15 dk da bir sanci girmye basladi.daha sonra o sure kisaliyor.oglumdayken saniyelerle sanci giriyordu artik ama acilmam yoktu o zmn.aradan bi kac saniye geciyoru sanci geliyordu en siddetli zamani o zamn.
Sanci belden yayilir lafi son hamileligimde yalan oldu her kesin her hamileligi farkli farkli oldugu ici sanci da farkli olabiliyormus.benim vajinama igne batmasi gibi bicak saplanir tarzda sancim olmustu.
Dogum anı bende yoookkk.
Burdan sonra sezeryana dalis yapabilirim...
Normal doğum yapan arkadaşlar keşke bize biraz ayrıntıları anlatsa.
Kesi hissediliyor mu?
Bende bendee :) duygularıma ay pardon sorularıma tercüman olmuşsun
Hayırlı uğurlu sağlıkla gelsinler inşallah :))Bende buralardayim 22 kasıma kadar cnm günümüzü aldık 22 kasım sabah 8 e erken geliyorum demezse kizimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?