• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
:-)aman cok kafaya takmayin cnm tek bedende olmanin zevkisini sürünn ugrascak biseyler bulun kendinizi :KK66:
Canım valla artik tek beden de olmak demek uykusuzluk demek oturdugun yerden kalkamamak demek nefes alıp verirken zorlanmak demek... hele son günlere bi gel anlarsın. Bir de müthiş bir merak ve özlem var kavuşma arzusu var. ne biliyim karışık ışte :KK61:

Canım valla artik tek beden de olmak demek uykusuzluk demek oturdugun yerden kalkamamak demek nefes alıp verirken zorlanmak demek... hele son günlere bi gel anlarsın. Bir de müthiş bir merak ve özlem var kavuşma arzusu var. ne biliyim karışık ışte :KK61:

o_OSende haklisin kuzumm en cokta uyku konusunda seni anliyorumm bnde bikac kez rahatsiz oldum cok zor sinir bozucu bisey uykun olup uyuyamamak rabbim tez vakitte kucaginiza almanizi nasip etsin saglicakla ins 36 olduk bizde bu gun :anneadayı::KK15:

Bende vaktinde gelsin acele etmesin diye medet umuyorum isletimi daha bi yoluna sokmak icin..

Is yerine gelen hanimlar benden daha heycanlilar gunleri onlar sayiyor artik...

Yapıyorum da doğumlarida gördükçe sabırsızlık başlıyor :işsiz: hayırlısıyla gelsinler de bekleriz zor ama geçiyor işte :anneadayı:

Back
X