- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #60.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki benden daha vahimben günüm çok daha die kendimi avutuyorum zaman geçmiyor diyorum
seninki geçti bitti daha gelmiyor çok sevmiş yerini
![]()
Yok Yok benim ki ya tembel ya çok inatçı. her gün oturup güzel güzel konuşuyorum hadi oğlum çok özledik bu gün gel diyorum yok. Hiç takmıyor sipademe kız çocuğa habire tembel tembel diye aaaaaaaaa!! sabırlı o annesi![]()

Benim daha 1 ayım var günler geçmiyor :)Hic endiselenmeyin kizlar gec dollenmeden dolayi bir kac gun gelebilir
Ben bu geceden çok umutluydum ama bu gece de piyangoformidea ya vurdu biz yine kaldık
Sağ ol şekerim çok düşüncelisin ama sen ben seni severimBekle datlım annecimin en büyük boy oklavasını sana gönderiyorum. . Şu an sana daha çok lazım :) )
Zorla hanımefendi çizgisinden kaydiriyorlar insanı canımHoooooooşşşşttt ordan Kibariyenin annesine bağlamasınlar adamı!!
Benim daha 1 ayım var günler geçmiyor :)
Canım valla artik tek beden de olmak demek uykusuzluk demek oturdugun yerden kalkamamak demek nefes alıp verirken zorlanmak demek... hele son günlere bi gel anlarsın. Bir de müthiş bir merak ve özlem var kavuşma arzusu var. ne biliyim karışık ışteaman cok kafaya takmayin cnm tek bedende olmanin zevkisini sürünn ugrascak biseyler bulun kendinizi
![]()
Ayy oglusumun bugün doğmasını çok arzu ederim. Tam Cumhuriyet çocuğu olur kuzucumCumhuriyet Bayramınız kutlu olsun kızlar![]()
Canım valla artik tek beden de olmak demek uykusuzluk demek oturdugun yerden kalkamamak demek nefes alıp verirken zorlanmak demek... hele son günlere bi gel anlarsın. Bir de müthiş bir merak ve özlem var kavuşma arzusu var. ne biliyim karışık ışte![]()
Yapıyorum da doğumlarida gördükçe sabırsızlık başlıyorKendini oyalayacak bir seyler bul bak o zaman nasil hizli geccek
Kend
hayırlısıyla gelsinler de bekleriz zor ama geçiyor işte İnşallah hemencecik pirtlar çıkar çok zorlamaz minnoş annesini
Benimde daha çok :))Ayy evet yarın doğum haberini alırız inş sağlıkla benim daha var günüm yok durdu zaman sanki 14 kasim gel artık
Yapıyorum da doğumlarida gördükçe sabırsızlık başlıyorhayırlısıyla gelsinler de bekleriz zor ama geçiyor işte
![]()
Benimde daha çok :))