• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen bende oye oldum geçen hafta. Çok kaşındım. mantar diye korktum. sirkeli suyla yıkadım günde birkaç kere. nispeten azaldı
Doktor bu dönemde çok sık olur dedi yani ilaç versem yine yeniler dedi ama ben sabah dayanamadım travokort sürdüm sonra banyo yaptım çok tahriş oldu... sirkeli su sürekli yapıyorum ama fayda etmiyor

Benim o derdim yok ya.3 kiyafetim var hamilelikte giydigim.don dolas ayni seyleri giyiyorum:halay:
Oh senin çok rahatmış ben hamile kıyafeti kullanmıyorum sadece pantalonlar aldım üstlerim oluyor ama hiç yakışmıyor koca göbekle aynalara küstüm resmen

3_1250756.jpg
yaaaa bu annem yeminle felaket tellalı benim başımda yaaa masanın üzerine vazo bakıyoruz annem bi kahkaha patlattı neye benziyo bu dedi ben de herşeyi düşünüyorum neye benziyo acaba bu diye sana benziyo sanaaaaaa dedi ya kadın bana :KK12: tüüüüüüüüüüü bi de anne olucaksın cani kadın dedim :63: seni cezalandırıyorum git ve dolmanı kendin sar dedim sarmazsan sarma hem sen dinlen ben sararım dedi gülmeye devam ederek çıktı gitti odadan.. beni bu halimle başbaşa bıraktı gitti :KK61:

balmey balmey canım Sezeryana çevirmiş sanırım doktorun.Benim de bebek nstde kendi hareket edince çok yükseliyor nabzı. Sancı değil ama kendi hareketinde kend kendine 180 bile gördüğüm oldu....
Senin durum sancı ile alakali sanırım.

Ben aynısını yaşıyorum canım.
Evet canım sezaryene çevirdi. Salı günki nst de sancım yoktu ama bebeğin nabzı kendi yükselip normaşe dönüyordu. Doktorum çarpıntısı var belki kordonu da o an bacağının arasına sıkışmış olabilir bu da bebeğin nabzını yükseltir dedi. Dünkü nst de sancıda çıktı ve her sancı anında nabzı 170lerdeydi. Sancılarım da 50 60 bir kere de 90dı. Sancı anında yükselmemesi gerekiyormuş bebeğin nabzının.
Senin doktorun ne diyor bununla ilgili canım?

3_1250756.jpg
yaaaa bu annem yeminle felaket tellalı benim başımda yaaa masanın üzerine vazo bakıyoruz annem bi kahkaha patlattı neye benziyo bu dedi ben de herşeyi düşünüyorum neye benziyo acaba bu diye sana benziyo sanaaaaaa dedi ya kadın bana :KK12: tüüüüüüüüüüü bi de anne olucaksın cani kadın dedim :63: seni cezalandırıyorum git ve dolmanı kendin sar dedim sarmazsan sarma hem sen dinlen ben sararım dedi gülmeye devam ederek çıktı gitti odadan.. beni bu halimle başbaşa bıraktı gitti :KK61:
kız ananda sana benzio dmekki komik hahah :))))

Dr sonrası bizim evde yine soğuk rüzgarlar esti. dr 41e kadar bekleriz 41de suni sancı veririz ama suni sanciyla doğum 24 saati bulabiliyor dedi. zorunlu sezaryen olması için suni sancı alıp 6 saat sancı çekmem gerekiyormuş devlet ancak o zaman sezaryeni karsiliyormus.
EŞimde suni sanciyla bir denersin dedi bende deneyemem 41e kadar beklerim geldi geldi gelmedi direk ameliyata alsın dedim. Bu dünyada ki tek hamile sen değilsin abartma dedi bana:KK62: Benim sarteller attı sinirden oturdum ağladım . dr da uyuz bi şey son anda doktorum gitti hiç isinamadim bu kadına da. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Acaba başka bir hastaneye mi gitsem. Off:KK42:

Bi plesanta gelişli, çatı dar ne biliyim bi neden yazması o doğumu zaten zorunlu sezeryan göstermesine yeter doktorun.. Zaten zorunlu harici yasak bi şekilde bişiler yazıp ayarlayan o şekilde ayarlıyor. Tabi bazı hastaneler hâlâ zorunlu ve keyfi sezeryan diye ayrı fiyat sunuyor :işsiz:

Evet canım sezaryene çevirdi. Salı günki nst de sancım yoktu ama bebeğin nabzı kendi yükselip normaşe dönüyordu. Doktorum çarpıntısı var belki kordonu da o an bacağının arasına sıkışmış olabilir bu da bebeğin nabzını yükseltir dedi. Dünkü nst de sancıda çıktı ve her sancı anında nabzı 170lerdeydi. Sancılarım da 50 60 bir kere de 90dı. Sancı anında yükselmemesi gerekiyormuş bebeğin nabzının.
Senin doktorun ne diyor bununla ilgili canım?

Canım ya sen deyince bende baktım nst kağıtlarına benim her nst de sancı endeksli olarak kalp atışı da yükselmiş. Doktor buna normal demişti mesela son nst de sancım 80lere çıkmış o sıra kalp atışı da 170lere çıkmış. normal sancısız zamanda normal seyrinde çıkmış.. Tabi senin önceki hafta sancı yokkende öyle olmuş o ayrı da

Back
X