- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #60.961
aaaayyyy bugünü sayma olucağı günü de sayma kaldı mı sana 2 gün@ayseankara senin de bu hesapla son 1 günün ayşemmmm
![]()
Bu hesaptan sonra Senin de 4 gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaayyyy bugünü sayma olucağı günü de sayma kaldı mı sana 2 gün@ayseankara senin de bu hesapla son 1 günün ayşemmmm
![]()
ay hadı bakalim sira hangimızdeyse saglikla gelsin yavrularimiz@formidea gece demisti pembe akintim var sancim var diye daha ses yok dogum yapmistir heralde ama henuz hber vermedi![]()
kıııızzz senin çatı muayenen mi yapıldııııııay çok geri kalmışım çooookk..
benimde pazartesi![]()
ins benimde rahat gecer canim :))Rahat bırak kendini. bünye ve bakan kişinin etkisi var ama sen kasma. Benim 2 muayene de rahat geçti![]()
Doktor bu dönemde çok sık olur dedi yani ilaç versem yine yeniler dedi ama ben sabah dayanamadım travokort sürdüm sonra banyo yaptım çok tahriş oldu... sirkeli su sürekli yapıyorum ama fayda etmiyorAynen bende oye oldum geçen hafta. Çok kaşındım. mantar diye korktum. sirkeli suyla yıkadım günde birkaç kere. nispeten azaldı
Oh senin çok rahatmış ben hamile kıyafeti kullanmıyorum sadece pantalonlar aldım üstlerim oluyor ama hiç yakışmıyor koca göbekle aynalara küstüm resmenBenim o derdim yok ya.3 kiyafetim var hamilelikte giydigim.don dolas ayni seyleri giyiyorum![]()
Damar yolundan seruma ilaç koyarak veriyorlar.kızlar bu sunı sanci nasi bisi ya ıgne mi ilacmı serum mu .suni sanci dıyınce aklima karnıma elektrikli kablo sarcaklar gbi gelio![]()
Hehe koptummm delüüüükızlar bu sunı sanci nasi bisi ya ıgne mi ilacmı serum mu .suni sanci dıyınce aklima karnıma elektrikli kablo sarcaklar gbi gelio![]()
Bu hesaptan sonra Senin de 4 gün![]()
alıştın o zaman artıkOoo bebişim 36. ve 38. Hafta da yapıldı ![]()
Benim kaç var bu hesapla bacım![]()
gözün sevem bi hesap et
![]()

İlk okula ne zaman vermeyi düşünüyon sen kuzum malum artık senin doktorun baz aldığı tarih![]()
alıştın o zaman artık![]()
ohooo coh var bana daha desene
![]()
hayırlısıyla bi bakmışız doğurdum yazmışınEvet canım sezaryene çevirdi. Salı günki nst de sancım yoktu ama bebeğin nabzı kendi yükselip normaşe dönüyordu. Doktorum çarpıntısı var belki kordonu da o an bacağının arasına sıkışmış olabilir bu da bebeğin nabzını yükseltir dedi. Dünkü nst de sancıda çıktı ve her sancı anında nabzı 170lerdeydi. Sancılarım da 50 60 bir kere de 90dı. Sancı anında yükselmemesi gerekiyormuş bebeğin nabzının.balmey canım Sezeryana çevirmiş sanırım doktorun.Benim de bebek nstde kendi hareket edince çok yükseliyor nabzı. Sancı değil ama kendi hareketinde kend kendine 180 bile gördüğüm oldu....
Senin durum sancı ile alakali sanırım.
Ben aynısını yaşıyorum canım.
kız ananda sana benzio dmekki komik hahah :))))yaaaa bu annem yeminle felaket tellalı benim başımda yaaa masanın üzerine vazo bakıyoruz annem bi kahkaha patlattı neye benziyo bu dedi ben de herşeyi düşünüyorum neye benziyo acaba bu diye sana benziyo sanaaaaaa dedi ya kadın bana![]()
tüüüüüüüüüüü bi de anne olucaksın cani kadın dedim
seni cezalandırıyorum git ve dolmanı kendin sar dedim sarmazsan sarma hem sen dinlen ben sararım dedi gülmeye devam ederek çıktı gitti odadan.. beni bu halimle başbaşa bıraktı gitti
![]()
Dr sonrası bizim evde yine soğuk rüzgarlar esti. dr 41e kadar bekleriz 41de suni sancı veririz ama suni sanciyla doğum 24 saati bulabiliyor dedi. zorunlu sezaryen olması için suni sancı alıp 6 saat sancı çekmem gerekiyormuş devlet ancak o zaman sezaryeni karsiliyormus.
EŞimde suni sanciyla bir denersin dedi bende deneyemem 41e kadar beklerim geldi geldi gelmedi direk ameliyata alsın dedim. Bu dünyada ki tek hamile sen değilsin abartma dedi banaBenim sarteller attı sinirden oturdum ağladım . dr da uyuz bi şey son anda doktorum gitti hiç isinamadim bu kadına da. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Acaba başka bir hastaneye mi gitsem. Off
![]()

Evet canım sezaryene çevirdi. Salı günki nst de sancım yoktu ama bebeğin nabzı kendi yükselip normaşe dönüyordu. Doktorum çarpıntısı var belki kordonu da o an bacağının arasına sıkışmış olabilir bu da bebeğin nabzını yükseltir dedi. Dünkü nst de sancıda çıktı ve her sancı anında nabzı 170lerdeydi. Sancılarım da 50 60 bir kere de 90dı. Sancı anında yükselmemesi gerekiyormuş bebeğin nabzının.
Senin doktorun ne diyor bununla ilgili canım?