• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ya bütün gece uyumadım,
Bu nezle mahvetti beni.
Limon mandalina portakal yemekten şiştim.
Minostte kar etmedi.
Tuzlu su çekiom burnuma ama yok.
1haftaya geçer dimii sezeryana hasta girmek istemiomm :(

Kuaför müüüü o kadar özledim ki gideyim boyamı yaptırayım bakım yaptırayım manikürüm pedikürüm cilt bakımım off off. Doğumdan sonra ilk fırsatta koşa koşa kuaföre gidicem boyaya falan. Tırnaklarıma da zırt pırt ojeyle uğraşamam o zaman diye kalıcı oje ya da protez tırnak düşünüyorum yoksa kafayı yicem artık az kaldı :işsiz:

Aynen canım nasıl özledim kendime bakim yaptırmayı ama az kaldı ilk önceliğim say boyası pamuk nine olduk yahu :)

Ayy bu evi süpürmek işkence yahu 9 aylık oldum hala ben yapıyorum koca yogun çalışınca evde herşey bana bakıyor dahada bitmedi ara verdim düşünün bi evi süpürmek banyo lavabo beni böyle etti şöyle bi prenses gibi olamadık beya çevremde olelerine imreniyorum vallahi :KK43:

o halde en etkili olucak olandan sıralama yapıyorum bizim hastanede çay kahve makinelerinden vardı her katta ben yanıma kahve almaktan vazgeçtim o yüzden.. en etkilisi sade filtre olur sonra sade granül kahve 3 ü bir arada en light olanı olur çünkü hem süt tozu hem şeker var ama yine de My moonlight My moonlight cım işe yarıyo dediyse yarıyodur uleeeeyyyynnn :KK70: ben niye coştum gaza geldim ki şimdi allah allah :olamaz:
Sade kahveleri içerseniz bebişler uyumaz + kafein süt üretimini yavaşlatır zaten. Benim doktor 3 ü bir arada bile içirmedi. Kafanı yukarda tutmaya bak dedi. Yoksa acı türk kahveside olur granülde filtre kahve de. Önemli olan kafein..

Sade kahveleri içerseniz bebişler uyumaz + kafein süt üretimini yavaşlatır zaten. Benim doktor 3 ü bir arada bile içirmedi. Kafanı yukarda tutmaya bak dedi. Yoksa acı türk kahveside olur granülde filtre kahve de. Önemli olan kafein..

Bizim oğlan bize çekerse kuru kahveyi öyle yesem de uyur :KK70: biz uyku arasında kalkıp türk kahvesi içip uyuyan insanlarız :KK70: gerçi bu ara uykusuzum o ayrı :olamaz:
Dün gece süt gelir gelmez olayı için mama alsam mi diye düşündüm google de gezdim durdum rüyamda geliyordu :KK36:

allahııımmm takma kirpikler maşalaaaarrr :KK48: kendimi çok süprüntü hissettim :KK70:
Ben birgün önce gece duş alıp fön çektim amaliyattan çıkınca taç taktım saldım saçları pek tatlıydım:KK70: fotolarda güzel çıkmışım yani:) makyaj yapmadım ama çok kan kaybedince yüzüm bembeyaz billur gibi kalmış doğal pudra:temizlik::KK70::KK70::KK70:

Bizim oğlan bize çekerse kuru kahveyi öyle yesem de uyur :KK70: biz uyku arasında kalkıp türk kahvesi içip uyuyan insanlarız :KK70: gerçi bu ara uykusuzum o ayrı :olamaz:
Dün gece süt gelir gelmez olayı için mama alsam mi diye düşündüm google de gezdim durdum rüyamda geliyordu :KK36:
Valla benimki tam ters kahve içmediğim halde uyumuyor. Çok gazlı bu oğlan kızda böyle olmamıştım çok yorgunum kızlar uyuyabildiğiniz kadar uyuyun. Keşke uykusuz gecelerinde benim oğlanı sana versem 1_2 saat de ben kestirsem razıyım. 7 kg gitti 10 günde ve çok halsizim :(

Aynen canım nasıl özledim kendime bakim yaptırmayı ama az kaldı ilk önceliğim say boyası pamuk nine olduk yahu :)
Evet evet benim de ilk işim boya sonra da tırnak ve oje işine girişicem. Bir de istediklerimizi de alıp giyemiyoruz ya Şimdi göbişlerden kendimi mutlu etmek için Doğum sonrası alışverişi yapıyorum ben stok yapıyorum kendime yoksa gerçekten çıldıriciiiiim :KK76:

Ayy bu evi süpürmek işkence yahu 9 aylık oldum hala ben yapıyorum koca yogun çalışınca evde herşey bana bakıyor dahada bitmedi ara verdim düşünün bi evi süpürmek banyo lavabo beni böyle etti şöyle bi prenses gibi olamadık beya çevremde olelerine imreniyorum vallahi :KK43:

Sen bizim halimizi görsen... Rüzgarın odasını boyayacak eşim diye eşyaları koridora bizim odaya döktük her yer her yerde eşim antrenör antrenmanlardan boyayı bile bitiremedi 1 hafta oldu. Ben kör kütük hastayım yattığım yerden kalkamıyorum hayatımda olmadığım kadar hastayım 1 haftadır ev süpürülmedi haliyle her yer toz çıldırmama az kaldı! Kadın alalım diyorum eşime ne gerek var biz yaparız diyo ama icraate gelince adam ortada yok!

Canım ya sen deyince bende baktım nst kağıtlarına benim her nst de sancı endeksli olarak kalp atışı da yükselmiş. Doktor buna normal demişti mesela son nst de sancım 80lere çıkmış o sıra kalp atışı da 170lere çıkmış. normal sancısız zamanda normal seyrinde çıkmış.. Tabi senin önceki hafta sancı yokkende öyle olmuş o ayrı da
Evet canım 3 gün arayla nstye girmiş oldum ve hep nabzı yüksek çıkıyor bebeğin. Benim sancılar düşükken 160-70 lere çıkıyor nabzı. Gerçek doğum sancılarında çok zorlanır bebek dedi doktor da nstyi görünce.

Valla benimki tam ters kahve içmediğim halde uyumuyor. Çok gazlı bu oğlan kızda böyle olmamıştım çok yorgunum kızlar uyuyabildiğiniz kadar uyuyun. Keşke uykusuz gecelerinde benim oğlanı sana versem 1_2 saat de ben kestirsem razıyım. 7 kg gitti 10 günde ve çok halsizim :KK43:

Oyy kuzum ya elimde değil uyuyamıyorum seve seve bakarım sabaha kadar zaten ayakta geçiyor zaman.. erkeklerde oluyor galiba bu gaz sorunu yeğenim doğunca ablamda kalmıştım ne damla ne bişi 2-3 ay olana kadar fayda etmedi tabi bu da çok yoruyor insanı. yorgunluk + uykusuzluk fena yapar. uyurken bile sallanan bi bebekti sallamak gazı olan bebekler için iyi diyorlar.

Bende bişe yok , arada rahim ağrısı gibi hafif ağrılar olup geçio.ama nezleden başım çatlıyo
Gecmis olsun bol bol portakal mandalina ye suyu cok ic bas agrisina iyi gelir . ben bu yil hasta olmadim cok sukur .ay bi bende var galiba bu agri bide akintim oluyo baya sabhlari normal mi acaba

Evet evet benim de ilk işim boya sonra da tırnak ve oje işine girişicem. Bir de istediklerimizi de alıp giyemiyoruz ya Şimdi göbişlerden kendimi mutlu etmek için Doğum sonrası alışverişi yapıyorum ben stok yapıyorum kendime yoksa gerçekten çıldıriciiiiim :KK76:

Hahaaa aynen forma gibi ayı şeyleri gitmekten çok bunaldık biraz kilo vereyim bende alışverişe vuracam kendimi yetti yahu

Evet canım 3 gün arayla nstye girmiş oldum ve hep nabzı yüksek çıkıyor bebeğin. Benim sancılar düşükken 160-70 lere çıkıyor nabzı. Gerçek doğum sancılarında çok zorlanır bebek dedi doktor da nstyi görünce.

Anladım canım en iyisi o zaman sezeryan bebeğin kalbini yormanın anlamı yok. ki doğum sancılarında 100leri geçecek

Ya bütün gece uyumadım,
Bu nezle mahvetti beni.
Limon mandalina portakal yemekten şiştim.
Minostte kar etmedi.
Tuzlu su çekiom burnuma ama yok.
1haftaya geçer dimii sezeryana hasta girmek istemiomm :KK43:
Canım ben 1haftadır hastayım. Burum hala akıyor. Atlatamadım bir türlü :(

Oyy kuzum ya elimde değil uyuyamıyorum seve seve bakarım sabaha kadar zaten ayakta geçiyor zaman.. erkeklerde oluyor galiba bu gaz sorunu yeğenim doğunca ablamda kalmıştım ne damla ne bişi 2-3 ay olana kadar fayda etmedi tabi bu da çok yoruyor insanı. yorgunluk + uykusuzluk fena yapar. uyurken bile sallanan bi bebekti sallamak gazı olan bebekler için iyi diyorlar.
Kızımı emzirirken yatağına koyardım uyurdu hafif gazlansa damla ve karnına masaj yapardım geçerdi. Bunda damlada fayda etmedi. Emziriyorum bitince ağlıyor ayağımda sallıyorum gözüm hafif dalıyor ayağım durunca başlıyor bağırmaya çok yoruldum. Eşim tatilken emzirip ona bırakıyorum o bakıyor sağolsun ama hafta içi komple bende. Ben pert :(

Kızımı emzirirken yatağına koyardım uyurdu hafif gazlansa damla ve karnına masaj yapardım geçerdi. Bunda damlada fayda etmedi. Emziriyorum bitince ağlıyor ayağımda sallıyorum gözüm hafif dalıyor ayağım durunca başlıyor bağırmaya çok yoruldum. Eşim tatilken emzirip ona bırakıyorum o bakıyor sağolsun ama hafta içi komple bende. Ben pert :KK43:

Zor canım ya. hamileliğin yorgunluğu, ameliyatın yorgunluğu derken tek oğlan da değil kızın da var. Allah yardımcın olsun. bugünlerde geçer elbette işte geçene kadar giden senden gider.

Back
X