- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.121
Peki kasılmanın kasılma mı bebek hareketi mi oldugunu nasıl anlıycaz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlar karnımdaki kasılma şu an 5 dk bire indi ama ağrılı bir sancim Yok. Sadece karnım sağda şişiyor ve nefes alıp vermekte zorlaniyorum. hastaneyi aradık nöbetçi dr 5 dk ya kadar sezaryen ameliyata girecekmiş o yüzden biraz daha evde durayim dedim. Ayy ağrısız sancı olunca sanki yalancı sancı gibi geliyor doğumu konduramiyorum hiç![]()
Bitanem annemin anlattığı doğum sancısına benziyo sanki bu ama başı henüz galiba. . Süre tut düzene binmeye başlarsa hastaneye yola çıkın bence. . Ben de senin durumundayım ilçedeyim aynı korkular bende de varKızlar sırtımın alt kısmına belime dogru bi ağrı girdi. Ayrica sağ boşlugumdan karnima vuran bi ağrı var. Dogum sancısıyla alakali olabilir mi? Hastaneme 60 km uzak olunca dogumun başladığından haberim olmayacak diye çok korkuyorum
Canım bebek hareket etmiyor o an sadece karında inanılmaz bir sertlik ve bir yana toplanma oluyor nefes alıp vermek zorlaşıyor o ara. karnım düzelince bebek vuruyor içerdenPeki kasılmanın kasılma mı bebek hareketi mi oldugunu nasıl anlıycaz?
Hadi Hakkınızda hayırlısı canımSlm kızlar. 2 cm açıklık varmış.bir de nst çekelim dediler. Şimdi ne nst deyim. Bekliyoruz sonucu
Canım kasılmaların bebek hareketleriyle bi benzerliği yok ki. Doğum kasılmaları adet sancısı gibi başlıyor sonra Allah ne verdiysePeki kasılmanın kasılma mı bebek hareketi mi oldugunu nasıl anlıycaz?

Ay ağrısız sancısız bi avazda inşAllahhCanlar karnımdaki kasılma şu an 5 dk bire indi ama ağrılı bir sancim Yok. Sadece karnım sağda şişiyor ve nefes alıp vermekte zorlaniyorum. hastaneyi aradık nöbetçi dr 5 dk ya kadar sezaryen ameliyata girecekmiş o yüzden biraz daha evde durayim dedim. Ayy ağrısız sancı olunca sanki yalancı sancı gibi geliyor doğumu konduramiyorum hiç![]()

Hadi hayırlısı bakalım canım. Rabbim bir avazda kurtarsın.Canlar karnımdaki kasılma şu an 5 dk bire indi ama ağrılı bir sancim Yok. Sadece karnım sağda şişiyor ve nefes alıp vermekte zorlaniyorum. hastaneyi aradık nöbetçi dr 5 dk ya kadar sezaryen ameliyata girecekmiş o yüzden biraz daha evde durayim dedim. Ayy ağrısız sancı olunca sanki yalancı sancı gibi geliyor doğumu konduramiyorum hiç![]()
Kardeşimde bana damızlık gibi oldun diyip duruyo 83.5 kiloda ben varım :) ama harbi ayı gibi yedim içtim öle böle deil napalım veririz kiloları elbetBugün annemlere geldim. Son günlerimi keyifli geçireyim hem de dinleneyim diyeaz once yatmaya hazırlandım. Kızımın suluğu da salonda kalmış onu almaya gittin. Annemin beni atlet pijamayla gördüğündeki tepkisi "bu sumo ne dolanıyo buralarda."
Ben de sen kendine bak hıh dedim. Nolmuş 80kilo olduysam
![]()

Canım kasılmaların bebek hareketleriyle bi benzerliği yok ki. Doğum kasılmaları adet sancısı gibi başlıyor sonra Allah ne verdiyse![]()
Püff veririz vermesine de aynalara küstüm yaa. Bi 3-4 ay daha böyle kalırım ben heralde. Kızımda da 80kilo ile doğuma gitmiştim. Doğurdum bir gün sonra eve geldim 78 kiloydum. Var sen düşün benim o an ki halimi canımKardeşimde bana damızlık gibi oldun diyip duruyo 83.5 kiloda ben varım :) ama harbi ayı gibi yedim içtim öle böle deil napalım veririz kiloları elbet![]()

Aman napalım insan çıkarıoZ karnımızdan kolay mı,yemezsek enerji olmaz,nasıl bakcaz çocuklara..ben kimsei sallamıom..zamanla şekle şemale gireriz yine.küsme aynalara falan.Püff veririz vermesine de aynalara küstüm yaa. Bi 3-4 ay daha böyle kalırım ben heralde. Kızımda da 80kilo ile doğuma gitmiştim. Doğurdum bir gün sonra eve geldim 78 kiloydum. Var sen düşün benim o an ki halimi canım![]()
Amin canim.bebisin nasil.emisiyormusunuz.Çok teşekkür ederim canım benım. 5. Haftamdan, 40 a kadar takip ettim burayı. Allah hepimizin meleklerini korusun.
Senin bebis kaç kilo doğdu ki çok az vermiş sin doğum sonrası.Püff veririz vermesine de aynalara küstüm yaa. Bi 3-4 ay daha böyle kalırım ben heralde. Kızımda da 80kilo ile doğuma gitmiştim. Doğurdum bir gün sonra eve geldim 78 kiloydum. Var sen düşün benim o an ki halimi canım![]()
Son 1 aya kadar normal devam ediyorduk ama artık azalttık. Ayrıca ben doğumu kolaylaştırdığına da inanmıyorum canım.Kızlar ilişki durumunuz nasıl ??ben hamile kaldigimdan beri hiç olmadı. 1-2 hafta sonra başlamak istiyorum doğumu kolaylaştırmak için ama cekiniyorum artık uzun zaman olduğundan bi tuhaf hissediyorum
![]()
Bakalım ona yar olacak mı 1 kasim:)@yaren92 1kasıma nasıl bir göz koyduysa kim kalmadı![]()