• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bizimde öyleydi iste bide hemen olmadı 5. Ayimda hamile kalabildim adamı bunalttim artık :KK48: en son tamam dedim rahat ol artık ara verelim çocuk fikrine dedim o ayda sadece bir kere yanaştım adama oda yumurtlama zamanı ya tutarsa dıe tuttu :KK48: tek iliskiyle oldu bebis :)) o ay içerisinde kaç kere yanastiysa adamı geri çevirmiştim yazık :halay:

Benimde ilk ay tam yumutlama haftam misafir geldi o ay tutmadı kinci ay hamile kaldım bende ilişki durumumuzda geçen hafta jubilemizi yaptık artık yeter doğum zamanım geldi artık :)

Sizde yine olmuş biz sadece beraber yatıyoruz uyku arkadaşım :KK30: istek falan kalmadı adam yazık korkudan konusunu açmayı bırak sarilmaya korkuyor :KK70:

:-) o degilde bn ya bebisten sonra eski duzenimiz olmazsa diye tirsiyorum sanki yeni gerdege giriyoz gibi olcak uzun zamn sonra cekingenlik fln :KK22:

Bitanem annemin anlattığı doğum sancısına benziyo sanki bu ama başı henüz galiba. . Süre tut düzene binmeye başlarsa hastaneye yola çıkın bence. . Ben de senin durumundayım ilçedeyim aynı korkular bende de var
Ağrım geçmedi. Ayağa kalkınca rahatliyorum ama o zaman da karnım taş gibi oluyor. Birazdan yola çıkıyoruz. Hayırlısı artık...

:) neyse kuzucum bizi bekletmedi çok zaten korkuyordum hep ya olmazsa vs vs diye diye herifin yedik beynini 4 aylık evliyken Hamis kaldım :)
Çok şükür :)) erken olmuş senin biraz ama iyi yapmış sin bebekle hayat daha güzel. Sağlıkla gelip buyusunler inşallah :dua:

Ah canım ah ,o sıkıntılar her gün fazlalaşıyor.ben şuan oturdugum yerde lap die kalıom.annem var Allahtan her işimi yapıo.bi doğursakta rahat nefes alsak...
Aynen ya gün günden daha zorlaşıyor sanırım artık vakti geldi Doğumun misafir gittiğim evde bile nereye nasıl oturacağımı şaşırdım ancak ev paklıyor bizi...
Kizlar flas flas flas:halay:
Benim küçük adamım sabirsiz cikti.Dün normal dogmaya kalkti.Daha önce sanci cekmedigim için sncimin olduğunu uzun sure anlayamadim. Aciklik 1,5 cm ve sancilar tavanken hastaneye gittim.gece acil sezaryene alindim.ekim annesi oldum birden :anneadayı:
Spinal sezaryen oldum.anestezi gecince biraz agrim oldu ama ilk ameliyatima gore cok daha iyiyim.Oğlum 3200 gr dogdu.minik adamimla hepinizi öpüyorum
Hadi gözün aydın ne güzel işte beklet eden gelmiş kuzu

O zaman sen kilonalmadin fazla gobek cikmadi ne güzel.12 kilo aldim ve hepsi gobekte nerdeyse ikiz ucuz gibi karnim
Öyle aslında 6 kilo aldım ilk oğlumda 9 almıştım bu biraz az oldu sanki ama daha vakit var alırım herhalde...bu hastaneye iğne yaptırmaya gittim yüzüstü yat dedi bende yatamıyorum dedim kadın ters ters baktı tam kalkarken göbeğimi fark etti aaa sen hamilemisin diyor evet hemde 9 aylık dedim yani daha mı anlaşılmIyor

Canlar karnımdaki kasılma şu an 5 dk bire indi ama ağrılı bir sancim Yok. Sadece karnım sağda şişiyor ve nefes alıp vermekte zorlaniyorum. hastaneyi aradık nöbetçi dr 5 dk ya kadar sezaryen ameliyata girecekmiş o yüzden biraz daha evde durayim dedim. Ayy ağrısız sancı olunca sanki yalancı sancı gibi geliyor doğumu konduramiyorum hiç :KK70:

Ne güzel canım ağrısız sızısız alırsın inşallah kucağına :)

Sabaha kadar takip dedi doktorum.nst de düzenli bir sancı çıkmadı. Ben çıksam Olmaz mı dedim. Bebeğin hareketleri yavaşlarsa su gelirse yada sancılar sık şiddetli olursa gidicem. Benim hala belime ağrı giriyor ya hayırlısı bakalım sabah a ne olur

Yat dinlen canım uyumaya çalış bugün değilse bile 1-2 güne gelecek bebiş heralde. Güzelce dinlen enerjiye ihtiyacın olacak ;)

M mhtp_mmn canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Back
X