- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #61.281
Ay benimde geri gelsin hormonlar yoksa kocam duvalara dalcak hahahaYani dimi daha napim bi ara bende öleydim sonra eski halime döndüm hormonlarim maşallah hep yüksekmis :)
Ben şimdiden öleyim benimde haftaya pazartesi nasipse.ama böle mal gibiyim.doğurcak olan ben değil gibi.hislerim kayboldu gibi.normal canım hepsi,bebişler kolumuza gelince ışık hızı ile tüm duygular geri gelcek :)Kızlarr bn yarın dogurcammm hc bsy hissedemiyorm yaa bi değişik oldum
Kızlarr bn yarın dogurcammm hc bsy hissedemiyorm yaa bi değişik oldum
+1Bende de değişik duygusuzluk var. rüyam da görüyorum doğduğunu Allahım diyorum nasıl bi sevgi rüyamda bile hissediyorum o duygunun büyüklüğünü ama nedense bi duygusuzluk var normalde.
Canım ne güzel sonunda yavruna kavuşuyorsun hayırlı güzel haberlerini bekleyeceğizKızlarr bn yarın dogurcammm hc bsy hissedemiyorm yaa bi değişik oldum
Ben şimdiden öleyim benimde haftaya pazartesi nasipse.ama böle mal gibiyim.doğurcak olan ben değil gibi.hislerim kayboldu gibi.normal canım hepsi,bebişler kolumuza gelince ışık hızı ile tüm duygular geri gelcek :)
Hayırlısı ile sağ salim doğur inş tatlım şimdi heyecan dan böylesinKızlarr bn yarın dogurcammm hc bsy hissedemiyorm yaa bi değişik oldum
Aynen sanki başkası doğuracak hakkaten o haldeyim eşime diyorum böyle iyiydi doğurmaSam mi:) çok heyecanlı olacak yaa:)Ben şimdiden öleyim benimde haftaya pazartesi nasipse.ama böle mal gibiyim.doğurcak olan ben değil gibi.hislerim kayboldu gibi.normal canım hepsi,bebişler kolumuza gelince ışık hızı ile tüm duygular geri gelcek :)
Aynen ya çok duygusuzum sinir oldum kndime.ameliyat endisesinden sanırım. Ama görünce geçecek hepsi insallahBende de değişik duygusuzluk var. rüyam da görüyorum doğduğunu Allahım diyorum nasıl bi sevgi rüyamda bile hissediyorum o duygunun büyüklüğünü ama nedense bi duygusuzluk var normalde.
İnsalla cnım her şey yolunda gider inşallah ameliyattan mi korkuyrm diyorm ama değil sanki.onu dusunuyorm daha çok sağlıklı olsun insallah diyeCanım ne güzel sonunda yavruna kavuşuyorsun hayırlı güzel haberlerini bekleyeceğiz
İnşallah cnm heyecan da yok gibi garip bi endişe var sanki ne olduğunu da bilemiyormHayırlısı ile sağ salim doğur inş tatlım şimdi heyecan dan böylesin
Ama yarın bu saatleri düşün...Aynen sanki başkası doğuracak hakkaten o haldeyim eşime diyorum böyle iyiydi doğurmaSam mi:) çok heyecanlı olacak yaa:)
Ay canım bende 2 aydır korku heyecan var sonlara doğru giderek artıyor..gününü bilmeyip normal doğumu beklemek de aşırı stresli.Birde senin ilk bebişin olacak Hayırlısı olsun canımİnsalla cnım her şey yolunda gider inşallah ameliyattan mi korkuyrm diyorm ama değil sanki.onu dusunuyorm daha çok sağlıklı olsun insallah diye
Sıcak su denicem bu gece canım sağol. Pipiyide doktora özellikle söylicem gerçi böbrek usg var zaten ama olsun Pipiyide baksınlar. İnşallah enfeksiyon yapışıklık yoktur. Çünkü eşim sünnetten vazgeçti öyle bişey olursa mecbur yaptırcaz artık.Çişini
Çişini tazyikli yapması lazım demişti bize üroloji doktoru hep onu kontrol etmiştim bende ..yapış yapışmış meğer oğlumun pipisi sünnet sonra fışkırta fışkırta yapmıştı..çok küçük ama idrar yaparken zorlanma yanma filan yapar enfeksiyon varsa ...genede iyice baksınlar pipisine ..zeytin yağıyla karnına yuvarlak masajlar yap ,sıcak su torbası kullan mutlaka kendini de onunda sıcak tutman lazım erkek Bebek zor oluyor 2 ay uğraştırmıştı beni oğlum
Maşallah aylık olmuşsunuz bizde sabah 2 haftalık olucaz inşallah. Seninki erken doğdu ona rağmen kilo alışı güzel bence canım inşallah daha fazla çıkar yarın kilosu. Benimki hiç mıkırdanmıyor bile cıyakk cıyakk bağırıyor gece. Sallayınca susuyor sallanma ayarlı. Ama biz özellikle alıştırmadık herşeyi denedik sadece sallayınca sakinleşti mecbur kaldık sallamaya. Meme alırken de önce zor alıyor bağırıyor itekliyor ama tutunca sağlam tutuyor.Erkek cocuklari biraz zorluyor anneyi 4_5ay kolik gecmemisti bizim.
Gogus ucun ins biran once duzelir.ilk agzina aldiginda ozellikle cok acır.
2 gundur gece gunduz uykusunu birbirine karistirdi.iyice dalana kadar mikirdaniyor surekli emzirip gazini cikartiyorum yatagina yatiriyorum orda mikirdana mikirdana uykuya daliyor.bazen bi kac defa daha kucagima alip tekrar yatiriyorum.
Biz bugun 32 gunluguz sarilik biraz var.yarin 1.ay asimizi atilcaz.bakalim kilo artisimiz olmusmu.2 hafta oncesi kilomuz ayniydi dogum kilomuzu 200 gr anca gecmistik.
Evet cnm son gece demstin hc bsy hissetmiyorum diye hatrladım. Bilmiyorm nolcak yaa tek istediğim bir an önce olsunn bitsin :)A Askina eskiyayaren92 canım hatırlarsanız hiç doğuma gitcek gibi değilim hiç bişey hissetmiyorum garip bi haldeyim demiştim. Hastaneye gidip amaliyat elbisesini giyince o duyguya çok güzel giriliyor hele ıngaaaaaaaaa sesi varya ağlatıyor sonra mis kokusu tmm yani ordan sonra odama çıkana kadar kucağıma alacağım dakikaları saydım. İnşallah sizde en güzel duyguları çok kolay ve güzel bi doğumla yaşarsınız
O boşluktalik hissini yasamayan yoktur herhalde korku ile heyecan arası birşeyİnşallah cnm heyecan da yok gibi garip bi endişe var sanki ne olduğunu da bilemiyorm
Ya önlüğü giyip iğneden snra kesilmeyi beklemek cok gerecek hrhlde orayı bi atlatsam gerisi gelecek hrhldeA Askina eskiyayaren92 canım hatırlarsanız hiç doğuma gitcek gibi değilim hiç bişey hissetmiyorum garip bi haldeyim demiştim. Hastaneye gidip amaliyat elbisesini giyince o duyguya çok güzel giriliyor hele ıngaaaaaaaaa sesi varya ağlatıyor sonra mis kokusu tmm yani ordan sonra odama çıkana kadar kucağıma alacağım dakikaları saydım. İnşallah sizde en güzel duyguları çok kolay ve güzel bi doğumla yaşarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?