bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm 10 da yatış olcak 8de evden cikarz ilçedeyiz çünkü. Doktor saat vermedi ameliythanede ne zmn uygunsa dedj. 12den snra bsy yeme dedi bn bayılırım hrhlde o kadr saat nası aç durcam bilmyrm
Ay bende heyecan yaptım hayırlısı olsun aklına yemek yemek gelmez canımm zaten çıkınca hemen yersin.

Cnm 10 da yatış olcak 8de evden cikarz ilçedeyiz çünkü. Doktor saat vermedi ameliythanede ne zmn uygunsa dedj. 12den snra bsy yeme dedi bn bayılırım hrhlde o kadr saat nası aç durcam bilmyrm

Canım benim de yatış 10da ameliyat 12 de anestezi doktoru en az 8 saat aç olacaksın bişi yiyip içmek yok dedi

Ne güzel sana saat vermsler cnm bzm hastane niye vermedi anlamadm.spinalde aç olmak gerekmiyor diye konuşuldu burda sanki bn mi yanlış hatrladim

Canım aç ol ama dediğim gibi en azından yatış saatinden önceki 8 saati hesap et. spinal olsa da bazı durumlarda genele dönebiliyor. Ama dediğim gibi fazla da açlık süresini uzatma ben bi kere bu süreyi uzattım kan şekerim düştü fenalaştım..
Benim gittiğim hastane sistemsel çalışıyor doktorun dediği günü doktor muhasebe ameliyathane 3ü birden karar veriyor.

Aynen canım ben de artık ciddi anlamda zorlanıyorum gece bi uyandım yarı sırt üstü yattığım halde bacağım uyuşmuş kaburgalar zaten isyanda...
Ah canım ya senin durumun benden daha zor bi tane daha cocugun var onunla da ilgilenmek zorundasın Allah yardımcın olsun kuzum

A Askina eskiya Ayşeeemmm yüzyüze tanışsak bu kadar severdim galiba seni canım benim iyi niyetli sakin arkadaşım. . Bugün çok ağlattılar beni hala ağlıyorum.. beni bu en mutlu olacağım günlerde ağlatan insanlara hakkımı da helal etmiyorum artık. . Bi yandan grip öksürük bi yandan bu kadar ağlama bu perşembe bizim doğum yatar galiba. . İnşallah sen yarın minik kuzunu sağlıcakla kucağına alıcaksın . . Sana çok dua edicem. . Bizim yerimize de öp kokla Ahmet Bekirimizi . . İnşallah yavrun yüzünü hep güldürsün. .

Kuzum hayırdır noldu kim üzdü seni kıyamam ya

Çok kötüyüm Zeynep ya ben bıktım ağlamaktan

Ahh kuzum ya insanlıktan çıkartıyorlar 3. şahıslar (2. şahıs bebişlerimiz çünkü eşlerde yeri geliyor çıldırtıyor ) . üzülme desem çok yersiz olacak belki de az çok hepimizin şu dönemlerimizi burnumuzdan getirdiler.. ümidim sonrasının güzel geçmesi yönünde.

@because of you niye hüzünlüsün .kim ağlattı seni canım benim. Ne oldu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…