bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ahh Ahh bitanem çocuk kalpli kız oldu mu sana mahallenin hunili delisi :) ) ya dün ağlıyorum bi yandan kafamın içinde bi şarkı dönüyo izdivaçta gerizekalının birini oynattıkları bi şarkı var "maaaaarrkaa kaliteeee" diye bildiğin o dönüyo kafamın içinde. . Hiç iyi diil ruh halim  atlatıcam inşallah en azından eşim yanımda onların hakkından geliyo. . Yani geliyo galiba :) )

K
Kız sen de üzülüp durma 3 günün kaldı keyfine bak azıcık tamam mı gelsinler naparlarsa yapsinlar takma sen kimseyi

Kesinlikle doğru söylüyosun canım böyle insanlar için ne ağlıcaksın ne de taviz vereceksin ikisini de yapıyorum ne yazık ki :/ yok yok tam dayaklığım :)
Hayaletlermiş gibi davran keza ben öyle yapıcam. Gerekirse oğlum ve kızımla odada birlikte takılıcam.oğluma derim getir annem etkinliklerini makasını yapıştırıcını . . Hele kp gelirse kayışın koptuğu andır
Eşim kaçacak yer bulsun. Yokmuş gibi davranmak en güzel cevap. Söylediklerini sanki hiç duymamış gibi yap. Akıl vermeye kalkarsa tartışma sakın. Sanki o sesi hiç duymamış gibi bildiğini yap.kafana göre takıl. Öyle yapmazsak ruh sağlığımızı koruyamayız. Yine zararı bize. Onların kıçı bile duymaz. Ben ilk lohusalığımı bunlarla zehir ettim ve zehir ettiler. 2. De düşmem o tuzaklara . Sen çok zekisin yazdıklarından anlıyorum .süreci kavgasız ve psikolojini koruyarak atlatacağına eminim. Eşin de gelenleri temizlik ve yemek boyutunda tutmaya çalışsın. İleri gitmelerine müsaade etmesin. Benim kocam dilsiz uşak olduğu için benim işim çok zor. Ama eşin konuşabiliyorsa bunu kullan

Yatısın yapılmayacak mıydı senin bu aksam ne geziyon bırda gitsene hastaneye :)
Yok canım o ben değilim karıştırdın galiba benim Doğuma daha var sen de beklemedesin dimi ilk Doğumda bende normali bekledim bilirim çok streslidir o bekleyiş hele 40. Hafta dolunca bir gör ama merak etme eninde sonunda çıkacak oradsn

Gözün aydın canım Allah annalı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canım o çocuk kalbine dünyaya gelecek evladının herkesten çok ihtiyacı var sakın onu kaybetme... olay ne ne oldu bilmiyorum ama üstesinden gelmeye çalış ağlayıp üzülerek değil bak o en son çare biliyorum çok hassas dönemdeyiz ama bir mucize var bedeninde herşeyden habersiz sadece sana muhtaç, senin muhtaç olduğun tek şeyse ihtiyaçlarını giderip sana yardımcı olacak annen ve hertürlü olumsuzlukları bertaraf edip senin yüzünün gülmesi için elinden gelenin fazlasını yapmak zorunda olunda olan bir eş... bu böyle değişmez kural bunu eşine hatırlat yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim de malum cezai ehliyetim yok dersin... hadi gülsün yüzün ki aynı bedende iki can olduğun son günlerin keyfini sür..

Zeyno hersey o kadar aynı ki seninle......akıntı artışı ağrılar hersey aynı. .. Yarın 1 Kasım topicde 1 Kasım doğumu olan arkadaşlar doğurdu. ... 1 Kasım da ne hikmet varsa yarın ikimiz Aysel hanima arka arkaya girdiğimizde ikimizi de doğum masasına yatırmaz ise şaşarim.el ele tutuşur ikiniriz artik

Canım sen de haklısın. Ama umursama yok say ilgilenme rahatsız olduğunu belli et. Gerekirse çekil kabuğuna anlasınlar. Kaynanan anlamasa da yanında getirdiği sivrizekalıkar anlar belki de toparlanır giderler. Allah gönlüne göre versin kuzum.

Hamile halimizle bizden daha hamile.daha alıngan daha hassas takılan tipler de var.Ben arkadaşım ile ayni anda hamile kalmıştık 2 hafta vardı aramızda. Kan uyuşmazlığı sebebi ile kuzusu melek oldu.Sonra tekrar hamile kaldı o da aynı şekilde melek oldu.şimdi tekrar hamile... şükürler olsun.Bana soru sorar ben de cevaplarım.Ha bi de ben cevap verirken çok detay anlatan bir tipim.
Tüm hamileliğim boyunca 4 yada 5 kez öf kapatalım gebelik mevzuşunu moralim bozuluyor dedi.Yaşadığı zor bir süreç olduğu için konuyu açan o olmasına rağmen hep peki dedim sustum.
Artık en son dayanamadım yeter dedim sorma o zaman soran sen cevap veren ben sus diyen sen Susan ben.Aç kapa Artema musluk değilim dedim.Zor anlar geçiriyorsun ama ben de psikolojik olarak hassas bir dönemdeyim ve hep.alttan alıyorum dedim.Bana küstü.whtsup fln engelledi.İşin komik olayı ne biliyor musun eşi de eşimi engellemiş..... yani değişik bir durum.....üzüldüm ama beni uzebilecek insanların benim hayatımda yeri yok.Hele ben hamile iken beni üzme özgüvenine sahipse insanlar....

yok cok haklısın canım.. Benimkiler de delirtiyor beni biliyorsun.. Anlatamıyorsun derdini oyuzden en guzeli rahat olmak sanırım Bak benimkiler kustu bize eşim de bana senin yuzunden ailemle aram açıldı dedi. Aslında eşim bana hak veriyordu bu konuda ama ailesinin kusmesine de uzuldu ben de anlamalarını isterdim küsmeleri yerine ama olayı anlatayım da şaşır bak Bizim apartmanda güvenlik var normalde biri geldiğinde aşağıdan su geldi diye uyarması lazım hadi yapmıyor diyelim ozaman apartman kapısı kilitlenir ben yukarıdan kim o demeliyim normali budur.. Evde uygunsuz olabiliyorum bazan neden çunku hemoroidim var oturma banyolarım oluyor dusa giriyorum bel agrılarımdan çıplak olabiliyorum bazan gogus uclarımı kremliyorum evde sudyensiz geziyorum eşime o şekilde kapı acıorum kapının arkasına saklanıp ya da sadece sudyenle gobegımı yaglıyorum evde oyle gezıyorum neyse kısacası uygunsuz oluyorum... Yarın bebek olunca daha da uygunsuz zamanlarım olacak.. Eşim bunu bu şekilde izah etti ailesine bizim guvenlik haber vermiyor 100 defa uyardık babam da gelse aşağıdan haber verin dedik oyuzden siz gelirken haber verin, eşim de hazırlansın dedi.. Başıma geldi cunku eşim bakkala inmişti kv. çat kapıuda belirdi ben de tam dusa giriyordum o şekilde eşme kapıyı aralıım dedim anahtarsız inmiş diye bir baktım kv. kapıda ayy girmeyin ben uygun değilim giyinip açsam kapıyı demek zorunda kaldım utana sıkıla bunu kayınpedere nasıl yapıım illa utandıracaklar insanı Bunu dedi diye tavırlar içeriindeler ters tepkiler veriyorlar 1 2 haftadır.. Kimsede gorulmemiş şeymiş insanlar kapıya gelirmiş.. Allah bilir arka planda benim için terbiyesiz de diyorlardır.. Az çok kestirebiliyorum dediklerini cunku... Hayır şeytan diyor ki iyi gelsin kayın peder kapıma bende açayım uygunsuz uygunsuz kendisi utansıın tabi utanabilirlerse artık!!!! o zaman da bana terbiyesiz derler yine hiçbir türlü yaranamıyorsun canım oyuzden rahat olmak lazımBırak gelsinler seninkiler de sende olacaklar ne de olsa sen rahat rahat takıl evde hizmet filan da etme surekli ben lohusayım bebeği emziricem altını değiştircem 2 saat uyudum uyucaz bebekle de umursama kimseyi yani bbunlar normal şeyler cunku 2 saatte bir bebek emzireceksin geceleri uyuyamayacaksın uykusuz olacaksın gun ıcınde ayy bu da iş yapmıyor derlerse ozaman keske bebek buyudugunde daha vakitlice gelseydiniz yeni dogum yapınca insan bişey yapamıyor ozaman gelseydiniz emin olun sizi daha duzgun agırlardım deyiverirsin kibar kibar

Yazık yaa üzüldüğümüzle kalıyoruz onlara bişey olmuyor nede olsa hep haklılar

Ben de osteocare alıyorum canım (magnezyum kalsiyum karısımı kasılma engelleyici)iki tane hem de gunde Ama banamısın demiyor Benim doktor kullanmaya devam yoksa kasılmaların baslar dedi bakalım kacıncı haftada bıraktıracak Valla bırakmamıs halimiz buysa bırakınca ki kısmını dusunmek istemiyorum

Gozunuz aydin cnm Allah anali babali buyutsun

ayy deme erken gelmesin bebişlerAğzım durmuyor valla illla bişey yicem hiçbişey yemiyorsam parmakları kemirmeye başlıyorum cok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…