• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Zeyno hersey o kadar aynı ki seninle......akıntı artışı ağrılar hersey aynı. .. Yarın 1 Kasım topicde 1 Kasım doğumu olan arkadaşlar doğurdu. ... 1 Kasım da ne hikmet varsa yarın ikimiz Aysel hanima arka arkaya girdiğimizde ikimizi de doğum masasına yatırmaz ise şaşarim.el ele tutuşur ikiniriz artik:KK19::skandal:

Ben varım ki 1 kasımlı numune :KK70:

Kizlar ben hala yardimci bulamadim...sabah saatleri oyle yogun oluyorum ki anca kahvaltumi yapabildim..bebesim dogunca isim dahada zorlascak

Ohooo, 3. aydan beri benim, mantar mı acaba diye örnek bile alındı, ama değilmiş,gebelikle ilgili olduğu çıktı. Son zamanlarda iyice arttı.( Beklenen durum) Çamaşır dayanmıyor. Endişe etme yani normal bir durum.Yine de doktora sor için rahat etsin.
Benimde ilk aylardan beri var.Bıktım artık, çamaşır yikamaktan.Doktora sormuştum tahlil yapti.enfeksiyon yok merak etme dedi.Doğumda falan nasıl olacak bilmiyorum rezillik resmen:KK9::oha:

Ne tur bir akıntı canım mesela benim sarımtırak akintim oluyor hamileliğin başından beri valla biktim artık bunun için fitil falan da kullan dedi doktorum ama nerdee geçmedi valla iç çamaşırı değiştirmekten yildim
Benimki de sarımtırak bir akıntı.Sürekli çamaşır değiştiriyorum.Sanirim doğum yapana kadar devam edecek ve çok kötü bir durum.

Yagmur8991 Yagmur8991 Kızlarr daha yeni geldim eve ,1.5saat yol yemekti vs anca eve girdim.bebişimiz iyi 3450gram çıktı.7 kasım sezeryan için belge falan doldurduk o gün beklememek için.epidural anestezi olcam nasipse.heyecan korku sevinç mutluluk hepsi biar arada..
Canim masallah seninde 14 kasim sanirim normal dogum vaktin benimkide ayni bebisinin kilosu cok guzel benim minnakim geri kalmisti en son gecen hafta 2600 du bakalim yarin gidicem .sezeryan olmayi sen mi istedin burayi yeni gordum o yuzden baya geriyim olanlar hakkinda :)

Back
X