• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Doktorum izin verir cumaya kadar beklerse cuma dogurayım diyorum kızlar :KK70: geldi geldi gelmezse sezercik diyorum. Fazka riske etmenin manası yok sonuçta. Siz ne dersiniz?

Senin bünye çok sevdi oğlanı bırakmıyor :KK48: bi çok Kasım annesi Kasım görünümlü Ekim annesi oldu sen Ekim görünümlü Kasım annesi olucin galiba sayılı saatler kaldı Kasıma :KK16: doktorun suni sancı denicek mi? gelmeye niyeti yoksa riske atmanın anlamı da yok canım zaten gününde doldu. doktorunla son bi konuşup kararı verirsiniz artık :KK51:

Merhaba canlar nasilsiniz ikizler firsat vermiyor fazla giremiyorum sizlerden haber alamiyorum ..uyuduklari zamanda ben yorgun oluyorum vucudum cok yoruldu 24 gunluk olduk cok sukur doguran varmi ilk listemize ekleyim doguran annelerimizi ...hayirli dogumlar nasip etsin rabbim insallah.. ecmain
Canım bebişler iyidir umarım. Ben bile yoruluyorum sen iyi dayanıyorsun maşallah ben ikiz olsa dayanamazdım diyorum geceleri. İnşalah yardım eden biri vardır. Aşınız da yaklaşmış sarılığınız nasıl oldu? Bu arada beni listeye 37+4 yazmışsın 37+5 yazarmısın müsait olunca. Önemli bişey değil ama taktım işte tuhaf bi şekilde:deli: ruh halim pek iyi değil bu aralar:işsiz:

Yagmur8991 Yagmur8991 Kızlarr daha yeni geldim eve ,1.5saat yol yemekti vs anca eve girdim.bebişimiz iyi 3450gram çıktı.7 kasım sezeryan için belge falan doldurduk o gün beklememek için.epidural anestezi olcam nasipse.heyecan korku sevinç mutluluk hepsi biar arada..
Maşallah canım bebis büyümüş günde alınmış Allah kurtarsin kuzum az kaldı doğuma :)

Benimki de sarımtırak bir akıntı.Sürekli çamaşır değiştiriyorum.Sanirim doğum yapana kadar devam edecek ve çok kötü bir durum.
Berbat birşey bugünlerde sıvı olarak baya çoğaldı iç çamaşırı yetistiremiyorum doktor günlük ped te kullanma dedi napicam bilmem

Senin bünye çok sevdi oğlanı bırakmıyor :KK48: bi çok Kasım annesi Kasım görünümlü Ekim annesi oldu sen Ekim görünümlü Kasım annesi olucin galiba sayılı saatler kaldı Kasıma :KK16: doktorun suni sancı denicek mi? gelmeye niyeti yoksa riske atmanın anlamı da yok canım zaten gününde doldu. doktorunla son bi konuşup kararı verirsiniz artık :KK51:

doktorum denemeyi düşünmüyo ama zorlıcam ben suniyi :) bakalım artık.. hakikaten ekim görünümlü kasım anasıyım aldatmadım topici :D

Canım bebişler iyidir umarım. Ben bile yoruluyorum sen iyi dayanıyorsun maşallah ben ikiz olsa dayanamazdım diyorum geceleri. İnşalah yardım eden biri vardır. Aşınız da yaklaşmış sarılığınız nasıl oldu? Bu arada beni listeye 37+4 yazmışsın 37+5 yazarmısın müsait olunca. Önemli bişey değil ama taktım işte tuhaf bi şekilde:deli: ruh halim pek iyi değil bu aralar:işsiz:
Canim senin normal dogummuydu

Kizlar bisey sorcam dogumun ertesi gunu odaya cocuk doktoru geldi kontrol etti hersey normal dedi 6 gun sonra kontrole gel dedi. Gittik yine bi sikinti cikmadi hersey normal dedi. Olctu tartti fln sikinti yokmus. Sonra da eve geri donduk. Yine su gun gel bugun gel fln bisey demedi. Bidaha gun verilmio mu artik sizde de oyle mi oldu. Topuk kani asi fln isitme testi fln oldu zaten. Asi gunu zaten aile hekimi cagirio. Cocuk doktoruna ihtiyac halinde mi gitcez yani artik
Canım bize 28 günden önce gelin dedi. Çocuk doktoru. Kontrol için ve kalça usg için. Bu hafta da böbrek usg miz var. İlk 28 gün ücretsiz bütün kontrol ve tetkikler diye kalça usg 26_27 de gel dedi galiba. Sonrada ayda bir kontroller olacakmış 3. Ay rota aşısı yapılacakmış. Ayrıca sağlık ocağıda gün veriyor aşı ve kontrol için.

Berbat birşey bugünlerde sıvı olarak baya çoğaldı iç çamaşırı yetistiremiyorum doktor günlük ped te kullanma dedi napicam bilmem
Günlük ped bende kullanmamaya çalışıyorum.Sadece dışarı çıkarken mecbur koyuyorum.Çünkü çamaşırdan geçtim pantolonuma çıkıyor ve rezil ediyor beni.

Kızlar gerçekten aramızda uçurumlar oldu çoğunluk neredeyse bir aylık olacak biz daha gün sayıyoruz... iyi bişey değil sona kalmak... ben daha hazırlıkları tamamlayamadım bu gün lavanta kesesi yapıyorum dikme işlemi bitti şükür akşama doldurcam içini bir de gücüm yeterse kapı süsü tamamdır daha da bişey yapmam herhalde son hafta da dondurucuya atılacakları yaparım

Yagmur8991 Yagmur8991 Kızlarr daha yeni geldim eve ,1.5saat yol yemekti vs anca eve girdim.bebişimiz iyi 3450gram çıktı.7 kasım sezeryan için belge falan doldurduk o gün beklememek için.epidural anestezi olcam nasipse.heyecan korku sevinç mutluluk hepsi biar arada..
Hayırlısı olsun inşallah canım epidurali doktorun mu önerdi? Hemen çıkarmasınlar bari katateri 24 saat dursun.

Valla öyle :) hamileyken bile daha dikkatliydim şimdi saldım ipin ucunu kaçtı :)
Bebeğimi kucağıma almama 9gün kaldı diyor ben kucağıma alalı 25gün oldu :) çok şükür bin şükür rüya gibi geçti gitti bitti hamilelik hastalıklar endişeler korkular şimdi farklı korkular tatlı telaşlar bol bol sevgi var aşk var aşığım ben oğluma hep duyardımda bu kadar seveceğimi aklım almazdı doğruymuş şimdi hayata bakışım açım çok daha farklı bambaşka biri oldum ben şimdi büyüdüm Çınar'ımdan önce çocukmuşum bomboş yaşıyormuşum gerçek aşk yokmuş hayatımda kocamı bile daha çok seviyorum artık :) çok şükür bin şükür rabbim isteyen herkese en sağlıklısından en hayırlısından evlat nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın kimse evlat acısıyla sınanmasın :)
Çok duygusalım bu ara çooookkk birikmiş içimde duygular :)

Bebeğimi kucağıma almama 9gün kaldı diyor ben kucağıma alalı 25gün oldu :) çok şükür bin şükür rüya gibi geçti gitti bitti hamilelik hastalıklar endişeler korkular şimdi farklı korkular tatlı telaşlar bol bol sevgi var aşk var aşığım ben oğluma hep duyardımda bu kadar seveceğimi aklım almazdı doğruymuş şimdi hayata bakışım açım çok daha farklı bambaşka biri oldum ben şimdi büyüdüm Çınar'ımdan önce çocukmuşum bomboş yaşıyormuşum gerçek aşk yokmuş hayatımda kocamı bile daha çok seviyorum artık :) çok şükür bin şükür rabbim isteyen herkese en sağlıklısından en hayırlısından evlat nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın kimse evlat acısıyla sınanmasın :)
Çok duygusalım bu ara çooookkk birikmiş içimde duygular :)
Masallah size.zaman ne cabuk geciyor degilmi 1 aylik olmus sayilirsiniz.bebegin nasil gazi varmi canim.
Bebegine hayirli saglikli uzun omurler.yuzunuz hep gulsun insallah.

Benimde takvime gore 20 gun var ama dogali 33 gun olduk.asimizi atildik bugun.kilo alimi simdilik cok az insallah 1 ay sonra 1 kilo almis oluruz.

Back
X