- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.581
Canım benim bebişde böbrek genişlemesi var oyüzden.Bana hic demedi bobrek usg si fln. Sadece 1 aylik olunca kalca usg sini soyledi @gonulll cnm sen gittin mi bobrek usg si icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim bebişde böbrek genişlemesi var oyüzden.Bana hic demedi bobrek usg si fln. Sadece 1 aylik olunca kalca usg sini soyledi @gonulll cnm sen gittin mi bobrek usg si icin
Hiç sormak istemiyorum alttan bakıyor diye 1 hafta önce baktı kanala İnmemiş dedi.cuma gidicem tekrara bakalımBen alıyorum valla canım 1 haftada 2 kilo almısım en sonya o baskı bende de var ama gittiğinde sor bakalım canım servikal mesafen ne kadarmıs? 1.5 cm gibi kısalmıssa iyice dogum zaten yakın demektir.
iyice stres yapıyorumBu akıntı yetmez gibi bide bu ara sanırım amniyon sıvısı sızıyor gibi hissediyorum canım mesela iç çamaşırlarim durduk yere nasıl nemlenir ee idrar da kacirmiyorum valla bi haller var bende Allahtan cuma günü kontrolum var gidince soyliyim barı doktoraGünlük ped bende kullanmamaya çalışıyorum.Sadece dışarı çıkarken mecbur koyuyorum.Çünkü çamaşırdan geçtim pantolonuma çıkıyor ve rezil ediyor beni.
İnşallah olmazsın canım. Ben kombine olmuştum.Sen kombine seZeryan olmuştn dimi yanlış hatırlamıyorsam? Bakalım doktoru dinliyorum inş pişman olmam :)
Gecmis olsun canim simdi nasil bebegin.dikislerle ilgili bisey sorcaktimda normal dgum yapmis olsaydinSezeryan canım. Erken oldu biraz ama bebekte böbrek genişlemesi vardı suyu azalmıştı
Ohh maşallah paşaya misler gibi kokmuştur evinizKızlar biz bugün tahinledik tuzlandık göbeğimiz 10. Gün düştü bu arada. Mis gibi banyo yaptık teni yumuşaktı zaten şimdi yumuşacık olduk pamuk gibi:)) çok güzel uyuyor şuan bende rahat rahat yazıyorum size :)))
Tahin ve tuzu bir tasta karıştırdık annemle sonra bebişi soyduk heryerine sürdük:)) sonra 15_20 dk kundakladık ben emzirdim sonra yıkadık:))) ağlamadı kuzucum aksine gerine gerine rahatladı banyo yaparken:))) bundan önce kısa yıkıyorduk göbek düşmedi diye bugün tam olarak paklandı paşacan :)))
O nemlilik bende hep var ama doktorum normal suyu diyor her seferinde. bizimde cuma kontrolümüz var canımBu akıntı yetmez gibi bide bu ara sanırım amniyon sıvısı sızıyor gibi hissediyorum canım mesela iç çamaşırlarim durduk yere nasıl nemlenir ee idrar da kacirmiyorum valla bi haller var bende Allahtan cuma günü kontrolum var gidince soyliyim barı doktora
Heyecanlanman çok normal kuzum yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin hayirlisi ile çok güzel gecicek doğumun minik yavruna sağ salim kavuscaksin inşallah:))Amin canım benim.9ay geçti şu 6 gün geçmicek gibi :) bi an önce gelsin istiyorum ,kasılmam çıktı bugün 2 tane yüksek ama doktor önemsemedi olacak gayet normal dedi...ay bak yine heyecan oldum anlatırken![]()
Canım tahini yağından dolayı sürdük susam yağı ya o faydalı tenine zeytin yağı ilede tuzlarız biz farketmez o. Benimki de sevdi banyoyu :)Tuzu duymustum ama tahini duymamistim.
Gule gule kirlensin pasacik.agladimi yavrucak yikanirken.benimki cok sevdi suyu yikadikca yikayasim geldi.
O bende de oluyor ıslanıyor baya, akıntı haricinde.İdrar kaçırma da yok dediğin gibi.Ama hiç böyle düşünmemiştim.Yinede zannetmiyorum amniyon sıvısı sızdığınıBu akıntı yetmez gibi bide bu ara sanırım amniyon sıvısı sızıyor gibi hissediyorum canım mesela iç çamaşırlarim durduk yere nasıl nemlenir ee idrar da kacirmiyorum valla bi haller var bende Allahtan cuma günü kontrolum var gidince soyliyim barı doktora
Çok şükür canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah..Kızlar 12.30 gini doğum oldu ağrılarım smdi gcti şükür iyiym oglusum da iyi.doktor miyomu alamadı ameliyatin zor geçti dedi bi daha sezeryan olursan işin çok zor dedi kısmet sağ salim aldık ya kucagımıza darısı sizlere insallah
Maşallah oğluna hayırlı ömür versin Allah canım. Kokla doya doya paşanı. Sanada geçmiş olsun. Nasıldı senin için doğum?Kızlar 12.30 gini doğum oldu ağrılarım smdi gcti şükür iyiym oglusum da iyi.doktor miyomu alamadı ameliyatin zor geçti dedi bi daha sezeryan olursan işin çok zor dedi kısmet sağ salim aldık ya kucagımıza darısı sizlere insallah
Bana da hep suyu iyi dedi bu nemlilikte daha 2 3 gündür başladı zati bunu telden sormak istemiyorum doktoruma cumayada az kaldı zaten hayirli haberlerlerle döneriz inşallah canımO nemlilik bende hep var ama doktorum normal suyu diyor her seferinde. bizimde cuma kontrolümüz var canım
Şuan iyiyiz canım. Normal doğum az bizim topikte:)Gecmis olsun canim simdi nasil bebegin.dikislerle ilgili bisey sorcaktimda normal dgum yapmis olsaydin
Koktu canım valla. İnşallah sizin de kokacak yakındaOhh maşallah paşaya misler gibi kokmuştur eviniz
Terliyoruz mu acabaO bende de oluyor ıslanıyor baya, akıntı haricinde.İdrar kaçırma da yok dediğin gibi.Ama hiç böyle düşünmemiştim.Yinede zannetmiyorum amniyon sıvısı sızdığını
kafamda deli sorular günler yaklaştıkça değişik değişik hallere girmeye başladık normaldir herhaldeHeyecanlanman çok normal kuzum yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin hayirlisi ile çok güzel gecicek doğumun minik yavruna sağ salim kavuscaksin inşallah:))