• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar 12.30 gini doğum oldu ağrılarım smdi gcti şükür iyiym oglusum da iyi.doktor miyomu alamadı ameliyatin zor geçti dedi bi daha sezeryan olursan işin çok zor dedi kısmet sağ salim aldık ya kucagımıza darısı sizlere insallah
Hayırlı olsun kuzum. Rabbim sağ salim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. ;)

Hayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins
Hayırlı olsun canım maşallah kuzuna Rabbim analı babalı büyütsün ;)

BegumBB BegumBB canım doktoruma bu çıtlama meselesini sordum.doktor 22yıllık doktorum ama ilk defa duydum dedi ve güldü.video ya alabilirsen al merak ettim dedi.ama bebek suyun içinde rahim içinde , oyüzden bebekten değildir duyulmaz kemik çıtlaması olsa dedi.endişelencek bir durum oldugunu sanmıyorum rahat ol dedi.yani benim doktorda duymamış öle bişe daha önce.hiç şaşırmadım :)
Hay Allah ya deli sanacaklar bizi:KK53::KK53::skandal:

Kızlar ben doğum yaptım bugün sabah spinal sezeryan oldu çok kolay geçti zor olan şey ilk ayağa kalkmak karnıma bastırılması ve süt sağarken oturmak. Bebeğimde iyi çok şükür doğduğunda gördüm ama bende gebelik kolestazı olduğu için 1 gün gözetim altında olacakmış şuan yanımda değil ona süt gönderebildim 1 kere çok şükür çok mutluyum ikinci kez ayağa kalkmam daha kolay oldu böyle böyle atlatıcaz inşallah

Kızlar ben doğum yaptım bugün sabah spinal sezeryan oldu çok kolay geçti zor olan şey ilk ayağa kalkmak karnıma bastırılması ve süt sağarken oturmak. Bebeğimde iyi çok şükür doğduğunda gördüm ama bende gebelik kolestazı olduğu için 1 gün gözetim altında olacakmış şuan yanımda değil ona süt gönderebildim 1 kere çok şükür çok mutluyum ikinci kez ayağa kalkmam daha kolay oldu böyle böyle atlatıcaz inşallah
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah..

Gözün aydın canım iyi olmanıza sevindim :KK200:

Canım gözünüz aydın daha da iyi olacaksın gün gün rabbim hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Hayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins
Allah analı babalı guzel gunlere büyütsün.
Bende de göğüs ucu yoktu. silikon uçla emzirdim. ama pes etme belki güçlüdür hiç gerek kalmaz silikona. sütünü sağmaya çalış gelir daha da. YouTube da emzirme asistanı diye videolar var. inceciki bir boru ile mama ya da sut takviyesi yapıyor anneyi emerken. sütü arttırıyor. Çok mantıklı geldi bana.

Allah analI babalı büyütsün. maşallah. Yarın daha da iyi olursu

Back
X