- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.641
Yok canım yanlış anlamışsınHastaneden aramışlar eşiniz 8 saat hiç bişi yiyip içmicek diyegüven teşkil etmeyen hareketlerim mi var anlamadım gitti
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım yanlış anlamışsınHastaneden aramışlar eşiniz 8 saat hiç bişi yiyip içmicek diyegüven teşkil etmeyen hareketlerim mi var anlamadım gitti
![]()
Hayırlı olsun kuzum. Rabbim sağ salim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Kızlar 12.30 gini doğum oldu ağrılarım smdi gcti şükür iyiym oglusum da iyi.doktor miyomu alamadı ameliyatin zor geçti dedi bi daha sezeryan olursan işin çok zor dedi kısmet sağ salim aldık ya kucagımıza darısı sizlere insallah
Hayırlı olsun canım maşallah kuzuna Rabbim analı babalı büyütsünHayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins
Hay Allah ya deli sanacaklar biziBegumBB canım doktoruma bu çıtlama meselesini sordum.doktor 22yıllık doktorum ama ilk defa duydum dedi ve güldü.video ya alabilirsen al merak ettim dedi.ama bebek suyun içinde rahim içinde , oyüzden bebekten değildir duyulmaz kemik çıtlaması olsa dedi.endişelencek bir durum oldugunu sanmıyorum rahat ol dedi.yani benim doktorda duymamış öle bişe daha önce.hiç şaşırmadım :)

Valla benim doktorum beni deli sandı bile :)Hay Allah ya deli sanacaklar bizi![]()
Valla benim doktorum beni deli sandı bile :)
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah..Kızlar ben doğum yaptım bugün sabah spinal sezeryan oldu çok kolay geçti zor olan şey ilk ayağa kalkmak karnıma bastırılması ve süt sağarken oturmak. Bebeğimde iyi çok şükür doğduğunda gördüm ama bende gebelik kolestazı olduğu için 1 gün gözetim altında olacakmış şuan yanımda değil ona süt gönderebildim 1 kere çok şükür çok mutluyum ikinci kez ayağa kalkmam daha kolay oldu böyle böyle atlatıcaz inşallah
Amin canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Topikdeki diğer arkadaşlarda sağ salim kurtulsun inşallahGözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah..
Gözün aydın canım iyi olmanıza sevindimKızlar ben doğum yaptım bugün sabah spinal sezeryan oldu çok kolay geçti zor olan şey ilk ayağa kalkmak karnıma bastırılması ve süt sağarken oturmak. Bebeğimde iyi çok şükür doğduğunda gördüm ama bende gebelik kolestazı olduğu için 1 gün gözetim altında olacakmış şuan yanımda değil ona süt gönderebildim 1 kere çok şükür çok mutluyum ikinci kez ayağa kalkmam daha kolay oldu böyle böyle atlatıcaz inşallah
Kızlar ben doğum yaptım bugün sabah spinal sezeryan oldu çok kolay geçti zor olan şey ilk ayağa kalkmak karnıma bastırılması ve süt sağarken oturmak. Bebeğimde iyi çok şükür doğduğunda gördüm ama bende gebelik kolestazı olduğu için 1 gün gözetim altında olacakmış şuan yanımda değil ona süt gönderebildim 1 kere çok şükür çok mutluyum ikinci kez ayağa kalkmam daha kolay oldu böyle böyle atlatıcaz inşallah
Allah analı babalı guzel gunlere büyütsün.Hayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins
Maşallah. Allah analı babalı büyütsünMerhaba kızlar bende bugün sezaryen la Bebeğimi kucağıma aldım genel anestezi çok şükür iyiyiz.bebis 600gram fazla doğacak sürpriz yaptı 4300masallah
Allah analI babalı büyütsün. maşallah. Yarın daha da iyi olursuKızlar ben doğum yaptım bugün sabah spinal sezeryan oldu çok kolay geçti zor olan şey ilk ayağa kalkmak karnıma bastırılması ve süt sağarken oturmak. Bebeğimde iyi çok şükür doğduğunda gördüm ama bende gebelik kolestazı olduğu için 1 gün gözetim altında olacakmış şuan yanımda değil ona süt gönderebildim 1 kere çok şükür çok mutluyum ikinci kez ayağa kalkmam daha kolay oldu böyle böyle atlatıcaz inşallah