bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Terlemekte değil de belki alıntıyla birlikte geliyordur diye düşünüyorum.
Bilmiyorum ki kuzum akıntı gün içinde defalarca geliyor ok bazende gidiyorum wc ye bakıyorum iç çamaşırı ıslanmış hayret birşey hepte olmuyor yani arada akıntısız sırf su

Kuzu bebegin basi kadar filan olmus sag bobrek ama iste bu belirsizlik beni öldürcek dese ki cuma alinacak tmm hazirlancam psikolojik olarak ama geri popoma baka baka geri gonderirse bida ayni stres bida ayni sikinti

Geçmiş olsun sühü senin bu doktorda az degil :/ geçen hafta hastanede yattın nasıl farketmedi ki usg de niye bakmazlar anlamıyorum belki bu kadar büyümemişti o zaman bişey yapılabilirdi. Cuma dogarsa eşinin dogum gününe denk gelmiş olacak degil mi? İyi yönünden bak işin.. zaten riskli dönemde degilsin bitti gitti. Almazsa da ki bence almayıp bekleyecek 14 ünü deniz paşa biraz daha büyümüş olur..

Arkadaslar 3 gün önce Doğum yaptım, kızımın bezinde pembelik gördüm. Bu nedir? Bilen var mı?

Oncelikle allah analı babalı buyutsun gözünüz aydın. Bu konuyla ilgili 2 seçenek var ya artan östrojen hormonu etkisiyle gelen bir çeşit adet kanaması gibi dusun bu düşük bir ihtimal tabi ama diğeri eğer bebegin sarilik başlangıcı olduysa süt henüz gelmediyse susuz kalıp dehidrasyona uğruyor yeterli sıvı alamadığı için idrari pembelesiyor lütfen ihmal etmeyip bir Dr a görün ha korkma korkulacak bişey degil en fazla mama takviyesi yapılır toparliyorlar ama susuz kaldinda zaman kaybetmemek fayda var Güle güle büyüt bebegini

Almayacak diye dusun alırsa da sürpriz olur sana fazla heyecan yapmazsın. hazırlıklar tmm daha nolsun.

Kuzum senin için ve bebeğin için hayırlısı ne ise öyle olsun.bende gece aşırı baş ağrısı ile sabaha karşı uyudum.tansiyonum 3-4 saat boyunca 14-8 çıktı.norma tansiyonum 10-6 olunca saatlerce aşırı ağrı ve mide bulantısı oldu,doktorum büyük tansiyon 14 olunca eğer düşmezse haberim olcak demişti.sabah 13e düştü anca.ölçmeye devam yükselirde anlamazsak gebelik zehirlenmesi olabilir dedi.kısaca kafada düşğnceler düşünceler bitmio.sağlıkla kavuşsak bi meleklerimize

Hayırlı olsun canım

Canım bende tıkanığım ,grip nezle gitti ama burnum tıkalı ve gece tıkanarak uyanıuorum.doktor ona ragmen dün sezryn tarihini yinededi evrakları falan verdi.ama ben pazartesiye kadar geçmezse seseryan öncesi sölicem nolur nolmaz.

Benim de burnum akmaya devam ediyor. Doktorumla paylaşmamıştım hasta olduğumu. Bu hafta söyleyeyim bende bakalım. Çünkü bu burun akıntısı geçecek gibi değil

Kontrolden çıktık biz. 2800 kilomuz boyumuz da 48 cm. Çatı muayenesi de oldum. Kanalım dar ve gerideymiş o yüzden normal Doğum yalan oldu. 15 Kasım'a gün verdi
Hayırlısı olsun canım. Çatı darlığında normal doğum çok zor oluyor.

Benim de burnum akmaya devam ediyor. Doktorumla paylaşmamıştım hasta olduğumu. Bu hafta söyleyeyim bende bakalım. Çünkü bu burun akıntısı geçecek gibi değil
Ben sorun olcağını sanmıyorum ,çnkü doktor burun etleri geniz etleri artık son haftalarda iyice şişiyo bu problem genelde hamilelerde var dedi.bide bana burun spreyi verdi rahatlamam için.sende iste istersen doktorundan bide ben odama nem buhar makinesi çalıştırıyorum.kaloriferler kurutuyo çnkü boğazımı.geçmiş olsun yawrm sanada

Hayırlısı olsun canım. Çatı darlığında normal doğum çok zor oluyor.
Ebe de doktorum da riske atmaya gerek Yok dediler tamam dedim ben de ki en başından beri doktorum hep normal görünüyor diyordu. Bu arada 9-13 Kasım arası şakım doğurayım deme yurt dışımda kongrede olcam o zaman gelemem dedi Sağlıkla doğsun Rüzgar da başka birşey istemiyorum en azından günüm belli oldu

merhabalar....bir sorum olacak..çalışır raporumu edirneden aldım...çalışamaz raporumu istanbuldan alabilir miyim ?yardımcı olursanız çok sevinirim

Canim o makineleri sık sık dezenfekte etmek gerwkirmis haftada bir sanirim icinde bakteri ve kuf uruyormus aksi halde bizim icin sorun degil ama bebisler icin sonra sorun olabilirmis haftada bir yika canim onlari kisin cok iyi birsey aslinda isiticilarla da odalar iyice kuruyor evi nemlendiriyor ben de aliyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…