- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #61.801
Bilmiyorum ki kuzum akıntı gün içinde defalarca geliyor ok bazende gidiyorum wc ye bakıyorum iç çamaşırı ıslanmış hayret birşey hepte olmuyor yani arada akıntısız sırf suTerlemekte değil de belki alıntıyla birlikte geliyordur diye düşünüyorum.
Kuzu bebegin basi kadar filan olmus sag bobrek ama iste bu belirsizlik beni öldürcek dese ki cuma alinacak tmm hazirlancam psikolojik olarak ama geri popoma baka baka geri gonderirse bida ayni stres bida ayni sikinti
ilk sütler sarı gelir demişlerdi bize eğitimde daha besleyici olurmuşCanim bi şey sorcam sana süt ne zaman beyaz gelmeye başlar benden azıcık sarı geliyo sürekli makineyle cekmemize rağmen
Arkadaslar 3 gün önce Doğum yaptım, kızımın bezinde pembelik gördüm. Bu nedir? Bilen var mı?
Almayacak diye dusun alırsa da sürpriz olur sana fazla heyecan yapmazsın. hazırlıklar tmm daha nolsun.Yok sukur 3 kilo olmua 49 cm boyu var dun tekrar kalcadan igne yapti celeston ciger gelistirici cuma her ihtimale karsi dedi hazirlikli gel dedi fakat kahvaltini et dedi nst de bebek uyuyuo cunku dedi alirsam zaten ogleden sonra alicam sezaryene dedi ya hic bisey degil de bilmemek korkutuyo hani kesin alicam dese kendimi hazirlarim o psikolojiye ama muamma
Kuzum senin için ve bebeğin için hayırlısı ne ise öyle olsun.bende gece aşırı baş ağrısı ile sabaha karşı uyudum.tansiyonum 3-4 saat boyunca 14-8 çıktı.norma tansiyonum 10-6 olunca saatlerce aşırı ağrı ve mide bulantısı oldu,doktorum büyük tansiyon 14 olunca eğer düşmezse haberim olcak demişti.sabah 13e düştü anca.ölçmeye devam yükselirde anlamazsak gebelik zehirlenmesi olabilir dedi.kısaca kafada düşğnceler düşünceler bitmio.sağlıkla kavuşsak bi meleklerimizeKuzu bende haberler iyi degil pek... bobreklerimin durumunu begenmedi doktor cuma gunu duruma gore zorunlu sezaryen olabiliriz yada bir kac gun daha bekleyebiliriz ama bu gidisle 14 ünden erken olacak dedi suan tam bi muamma dusunmekten uyuyamiyorum...
Hayırlı olsun canımKızlar ben doğum yaptım bugün sabah spinal sezeryan oldu çok kolay geçti zor olan şey ilk ayağa kalkmak karnıma bastırılması ve süt sağarken oturmak. Bebeğimde iyi çok şükür doğduğunda gördüm ama bende gebelik kolestazı olduğu için 1 gün gözetim altında olacakmış şuan yanımda değil ona süt gönderebildim 1 kere çok şükür çok mutluyum ikinci kez ayağa kalkmam daha kolay oldu böyle böyle atlatıcaz inşallah
Canım bende tıkanığım ,grip nezle gitti ama burnum tıkalı ve gece tıkanarak uyanıuorum.doktor ona ragmen dün sezryn tarihini yinededi evrakları falan verdi.ama ben pazartesiye kadar geçmezse seseryan öncesi sölicem nolur nolmaz.Kızlar günaydın ya size bişey sorucam şimdi bende hafiften öksürük var öyle çok ağır grip durumum kalmadı şükür boğazım da bi kaç gün çok acımıştı o da gitti. . Bu durum sezeryana engel olur mu dersiniz iki gün sonra? ?
Benim de burnum akmaya devam ediyor. Doktorumla paylaşmamıştım hasta olduğumu. Bu hafta söyleyeyim bende bakalım. Çünkü bu burun akıntısı geçecek gibi değilCanım bende tıkanığım ,grip nezle gitti ama burnum tıkalı ve gece tıkanarak uyanıuorum.doktor ona ragmen dün sezryn tarihini yinededi evrakları falan verdi.ama ben pazartesiye kadar geçmezse seseryan öncesi sölicem nolur nolmaz.
Hayırlısı olsun canım. Çatı darlığında normal doğum çok zor oluyor.Kontrolden çıktık biz. 2800 kilomuz boyumuz da 48 cm. Çatı muayenesi de oldum. Kanalım dar ve gerideymiş o yüzden normal Doğum yalan oldu. 15 Kasım'a gün verdi
Ben sorun olcağını sanmıyorum ,çnkü doktor burun etleri geniz etleri artık son haftalarda iyice şişiyo bu problem genelde hamilelerde var dedi.bide bana burun spreyi verdi rahatlamam için.sende iste istersen doktorundan bide ben odama nem buhar makinesi çalıştırıyorum.kaloriferler kurutuyo çnkü boğazımı.geçmiş olsun yawrm sanadaBenim de burnum akmaya devam ediyor. Doktorumla paylaşmamıştım hasta olduğumu. Bu hafta söyleyeyim bende bakalım. Çünkü bu burun akıntısı geçecek gibi değil
Ebe de doktorum da riske atmaya gerek Yok dediler tamam dedim ben de ki en başından beri doktorum hep normal görünüyor diyordu. Bu arada 9-13 Kasım arası şakım doğurayım deme yurt dışımda kongrede olcam o zaman gelemem dediHayırlısı olsun canım. Çatı darlığında normal doğum çok zor oluyor.
Buarada gribin nasil oldu canim iyice misin?Kuzu bebegin basi kadar filan olmus sag bobrek ama iste bu belirsizlik beni öldürcek dese ki cuma alinacak tmm hazirlancam psikolojik olarak ama geri popoma baka baka geri gonderirse bida ayni stres bida ayni sikinti
Canim o makineleri sık sık dezenfekte etmek gerwkirmis haftada bir sanirim icinde bakteri ve kuf uruyormus aksi halde bizim icin sorun degil ama bebisler icin sonra sorun olabilirmis haftada bir yika canim onlariBen sorun olcağını sanmıyorum ,çnkü doktor burun etleri geniz etleri artık son haftalarda iyice şişiyo bu problem genelde hamilelerde var dedi.bide bana burun spreyi verdi rahatlamam için.sende iste istersen doktorundan bide ben odama nem buhar makinesi çalıştırıyorum.kaloriferler kurutuyo çnkü boğazımı.geçmiş olsun yawrm sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?