bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Mas allah. neye dikkat ettin ben de yapayım. yediklerim bana yarıyor sanki

Evet sabah ki yazımdan da anlaşıldığı gibi sancılar belli oluyor. farklılık hissediliyor bünye de. Gece sıklaştı ağrısız kasılmalar idrara çıkışlar arttı. değişik fark ediliyor

Ooo baya sancin var tam vaktinde sezeryan olacaksin.bi yandan sanci cekmek iyi bebegin gelmek istedigi zamanda aliniyor ne guzel sutunde gelir ins hemen.

Ben hissetmiyorum orası ayrı sadece kasılma olarak iyi bişi galiba canım tatlı değil galiba inşallah gelir ya yavrum açlık çekmez

Ay iyi oldu sölediğin bilmiodum , yıkarım her hafta.bazıları işe yaramıyo dio ama ben uyumadan önce makineyi çalıştırmadığım zamanlarda hep boğaz kuruması burun çekme gibi problemler yaşıorum.al bencede cnm

Mas allah. neye dikkat ettin ben de yapayım. yediklerim bana yarıyor sanki
Canim sabahlari cay yerine taze havuc, elma, ayva suyu sıktım. Bir iki gun haricinde kahvaltida 2 ya da 3 yumurta yedim, muz yedim, 2 defa balik yedim, ispanak yedim, kapasitemi zorladim bu hafta. Bebegimin zayif oldugunu soylemisti doktorum, bu hafta gunde 35 gr aldirmayi hedeflemistim ama masallah gunde 60 gr civari almış, darisi basina canim :)

Maşallah canım oğluşuna

Evet sabah ki yazımdan da anlaşıldığı gibi sancılar belli oluyor. farklılık hissediliyor bünye de. Gece sıklaştı ağrısız kasılmalar idrara çıkışlar arttı. değişik fark ediliyor
Bu gece yarım saatte bir tuvaletteydim ve kasığıma bıçaklar girdi çıktı sanki .
Bugün ben de kontrole gidicem. Bakalım nst ne dicek.

Hosgeldin Kasım guzelliklerle gelll hepimizin bebişleri saglikla gelsinnnn normalde bu ayları hiç sevmeyen ben sana tapar oldum be Kasım
Ay bende akrep burcunu hiç sevmezdim,nasipse bebişim akrep olcağı için en sevdiğim burç oldu kocam yengeç bebişim akrep ben başak.beni kıskaçları ile köşelere köşelere sıkıştırcaklar.yerim ben onlarııı

Maşallah canım oğluşuna

Yok ya iyi olmuş evdeki burç uyumu. Ben yengecim kızım basak. oğlum da akrep olsun diye 2 gün öne alsam diyorum doğumu. yay erkegi ile hiç anlasamam

Slm kızlar nasılsınız herşey yolunda mı sayfalar çık uzun süreli gidemiyorum okuyamuyorum doğum yapanlar var mı ben de hayirlusiyla cuma günü akşam saat 7 de doğum yapicam sezeryan olucak spinal olacakmış eşim yanımda kalicak kinsem yok annem vefat etti 3 yıl önce özel hastanede yapicam sadece ilk gece zorluk çeker miyim bebeğim maması altının değiştirilmesi falan nasıl olur acaba hemşire yardım eder mi çok tedirginim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…