Bu bir doğum hikayesi

Bilindiği üzere 1 Kasım sezeryan günümüz. 26. haftadan beri ha geldi ha gelecek derken biz günümüzü tamamladık çok şükür 

gece her zaman ki gibi kasılmalarım vardınefes kesen türden ama bu sefer daha sık ve ardından idrara çıkma. 2-3 gündür de makatta baskı yapmaya başlamıştı. Sabah eşime günümüz bugün olmasaydı doğum yine de bugün olurdu dedim. Annem kv eşim ablam birlikte geldik hastaneye beni hazırladılar falan nst de sancılar 130larda ama bende sadece o klasik kasılma hissi(100 doğum sancısı desem de kv sende sancı olsa böyle olmazsın ağrıdan diyor

). Doğumhaneye 12 de indik ama beni almaları 13ü buldu. ameliyathane de anestezi türü kombineden spinale döndü. orada ki görevli farkı anlattı bende farketmez dedim

doktor geldi anestezi doktoru derken iğne yapıldı ama ben uyuşmadım. deneme kesileri yaptılar yok dediler genele dönüyoruz. Bazı hastalarda olurmuş böyle ilacı beklerken uyuşmaya başladı dedim anestezi doktoru başımda bana yapılan işlemleri anlattı dediğiniz gibi his var acı yok. Sonra oğlumun sesi

temizleyip getirdiler yanıma sıcacık cennet kokulum

sonra oğlum gitti beni diktiler ve ardından beni çıkardılar ben gelmeden oğlumu odaya vermemişler bebek odasında cam ardından göstermişler 

annem ve kv nin mememi çekiştirme olayına girmek istemiyorum

daha girmek istemediğim bölümleri de var muhteşem dünürler

eşime yarın bu ikisini getirme dedim

oğlum emmedi mide bulantısı vardı az önce hemşire yine aldı anne karnında su yuttuğu içinmiş o yüzden midesini yıkamışlar.
Lactamilin süt çayı vardı onu içtim sezeryandan çıkışta içinde rezene de var . Bol su içtim rezene çayı da almıştım ama onu daha içmedim. beklenenden erken geldi gaz

ama yine de yürü dediler gazın çıksa da birikir dediler. Şimdi ki hedef sütü getirebilmek ilk gelmişti ama o kadarmış mama yiyoruz