• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
22:50 de 3.100 gr olarak aldım kızımı kucağıma. Epidural normal doğum yaptım. Oldukça rahattı. Çok tatlı eşek yaaa. Sütüm pek yok. Gelir inşallah. . Haberleri dinlediniz. .

Gözün aydın canım sende çok tatlısın ;) Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin ;)

Gönderdim ki ben onları  :KK45: annemle ikisini birden postaladım :süslü: ablam var :super: gaz olayı başarılı geçti :oops:
Ohh iyi yapmışsın canım kafan rahatlamıştır. Pırtlatma önerilerin var mı?? Ben de anneme kayısı hoşafı ısmarladım bakalım bu gaz olayından nedense tırstım:KK17:

Dur bakalim tatlim hemen uzulme.aracin olmamasi sizi biraz zorlayabilir ama bebis icin gidilecek illaki kucuk yerlerin sıkıntısı iste.test tekrar edilir bi daha yapilir belki yanlislik olmustur dogruysa da en başından öğrenmeniz cok iyi olmuş ina gore tedbir alırsınız endise etme lutfen.senin gerginligin ona da geçer annesi
Cnm aslinda çok merkezi bi yerde sayilirm ama burda yokmuş :( ozel hastaneleri, kamu hastanelerin hepsini sordum yok :( pendik e yakınim taksi çok yazmaz ama pendik de ki araştırma hastanesi 25 kasım a kadar randevu vermiyor :( izmit merkeze gidecegim ya da derince ye orasida 1 saat sürüyor :(
İlk bebekler doğunca topuktan kan alıyorlar ya iste tsh bakiliyormus o kan ile. 15 gün içinde aramazlarsa problem yoktur dediler topuk kani icin. Doğum yaptigm hastane doğumdan 1 gün sonra yani bundan 15 gün once almisti topuk kanini. Aramadılar demek ki bisey yok sukur. Sağlık ocagida doğumdan 1 hafta sonra almisti onun alali 1 hafta oldu henuz aramadı. 1 hafta daha aramazlarsa sorun yok oluyor ins aramazlar :( dün yine doktor baktı yüksek çıktı. Sonradan mi yükseliyor ki :(

Ohh iyi yapmışsın canım kafan rahatlamıştır. Pırtlatma önerilerin var mı?? Ben de anneme kayısı hoşafı ısmarladım bakalım bu gaz olayından nedense tırstım:KK17:
Gaz olayı benim de canımı sıkıyor. kızımda 2 gün aç gezdim resmen çıkaramadım. sonra serum bağladılar. karnim gurul gurul oldu. anca o zaman olabildi. bu defa yaşamam umarım aynı sorunu

Bu bir doğum hikayesi :kahve:
Bilindiği üzere 1 Kasım sezeryan günümüz. 26. haftadan beri ha geldi ha gelecek derken biz günümüzü tamamladık çok şükür  :KK200: gece her zaman ki gibi kasılmalarım vardınefes kesen türden ama bu sefer daha sık ve ardından idrara çıkma. 2-3 gündür de makatta baskı yapmaya başlamıştı. Sabah eşime günümüz bugün olmasaydı doğum yine de bugün olurdu dedim. Annem kv eşim ablam birlikte geldik hastaneye beni hazırladılar falan nst de sancılar 130larda ama bende sadece o klasik kasılma hissi(100 doğum sancısı desem de kv sende sancı olsa böyle olmazsın ağrıdan diyor :63:). Doğumhaneye 12 de indik ama beni almaları 13ü buldu. ameliyathane de anestezi türü kombineden spinale döndü. orada ki görevli farkı anlattı bende farketmez dedim :işsiz: doktor geldi anestezi doktoru derken iğne yapıldı ama ben uyuşmadım. deneme kesileri yaptılar yok dediler genele dönüyoruz. Bazı hastalarda olurmuş böyle ilacı beklerken uyuşmaya başladı dedim anestezi doktoru başımda bana yapılan işlemleri anlattı dediğiniz gibi his var acı yok. Sonra oğlumun sesi :KK200: temizleyip getirdiler yanıma sıcacık cennet kokulum :KK200: sonra oğlum gitti beni diktiler ve ardından beni çıkardılar ben gelmeden oğlumu odaya vermemişler bebek odasında cam ardından göstermişler  :KK48: annem ve kv nin mememi çekiştirme olayına girmek istemiyorum :olamaz: daha girmek istemediğim bölümleri de var muhteşem dünürler :KK53: eşime yarın bu ikisini getirme dedim :süslü: oğlum emmedi mide bulantısı vardı az önce hemşire yine aldı anne karnında su yuttuğu içinmiş o yüzden midesini yıkamışlar.

Lactamilin süt çayı vardı onu içtim sezeryandan çıkışta içinde rezene de var . Bol su içtim rezene çayı da almıştım ama onu daha içmedim. beklenenden erken geldi gaz :KK48: ama yine de yürü dediler gazın çıksa da birikir dediler. Şimdi ki hedef sütü getirebilmek ilk gelmişti ama o kadarmış mama yiyoruz

Kuzum seninde gözün aydın kavustun yusuf keremine Allah sağlık sıhhat versin :KK200: canım sunu merak ediyorum kafası nasıldı bebisin dediği gibi buyukmu doğdu ?

Canım büyük dediği çatı boyu için büyüktü. Hafta olarak önde çıkıyordu ama öyle fark olmuyor boyuyla orantılı olunca. :anne:

Canım büyük dediği çatı boyu için büyüktü. Hafta olarak önde çıkıyordu ama öyle fark olmuyor boyuyla orantılı olunca. :anne:
Anladım canım bakalım bi umut bizimkini bekliyorum nasil birşey benim kuzum:KK51:dogum hikayen çok güzel bu arada sorunsuz geçmiş Allah gönlüne göre verdi maşallah size :nazar:

Bilindiği üzere 1 Kasım sezeryan günümüz. 26. haftadan beri ha geldi ha gelecek derken biz günümüzü tamamladık çok şükür  :KK200: gece her zaman ki gibi kasılmalarım vardınefes kesen türden ama bu sefer daha sık ve ardından idrara çıkma. 2-3 gündür de makatta baskı yapmaya başlamıştı. Sabah eşime günümüz bugün olmasaydı doğum yine de bugün olurdu dedim. Annem kv eşim ablam birlikte geldik hastaneye beni hazırladılar falan nst de sancılar 130larda ama bende sadece o klasik kasılma hissi(100 doğum sancısı desem de kv sende sancı olsa böyle olmazsın ağrıdan diyor :63:). Doğumhaneye 12 de indik ama beni almaları 13ü buldu. ameliyathane de anestezi türü kombineden spinale döndü. orada ki görevli farkı anlattı bende farketmez dedim :işsiz: doktor geldi anestezi doktoru derken iğne yapıldı ama ben uyuşmadım. deneme kesileri yaptılar yok dediler genele dönüyoruz. Bazı hastalarda olurmuş böyle ilacı beklerken uyuşmaya başladı dedim anestezi doktoru başımda bana yapılan işlemleri anlattı dediğiniz gibi his var acı yok. Sonra oğlumun sesi :KK200: temizleyip getirdiler yanıma sıcacık cennet kokulum :KK200: sonra oğlum gitti beni diktiler ve ardından beni çıkardılar ben gelmeden oğlumu odaya vermemişler bebek odasında cam ardından göstermişler  :KK48: annem ve kv nin mememi çekiştirme olayına girmek istemiyorum :olamaz: daha girmek istemediğim bölümleri de var muhteşem dünürler :KK53: eşime yarın bu ikisini getirme dedim :süslü: oğlum emmedi mide bulantısı vardı az önce hemşire yine aldı anne karnında su yuttuğu içinmiş o yüzden midesini yıkamışlar.

Lactamilin süt çayı vardı onu içtim sezeryandan çıkışta içinde rezene de var . Bol su içtim rezene çayı da almıştım ama onu daha içmedim. beklenenden erken geldi gaz :KK48: ama yine de yürü dediler gazın çıksa da birikir dediler. Şimdi ki hedef sütü getirebilmek ilk gelmişti ama o kadarmış mama yiyoruz

Anam ben bu mesajın üstünden geçecektim daha tamamlamamıştım :KK16:

Sen doktoruna guven canim.herkesin ameliyati agri esigi vs farklidir.acı hissetmiyorsun nede olsa.ha spinal he epidural rahat ol canim ameliyatta da zamanin nasil gectiginide anlamiycaksin ameliyathanede 40 dk kaliniyor iceride ama sanki 5 dk gibi gelcek sna yavruna kavusma anina beklerken.
Saol kuzum Allah razı olsun , bi şekilde atlatıcaz Allahın izniyle öle yada böle...yerime öp mis bebişinii:KK200::nazar:

Kızlar sabah 6.30 da suyum geldi. 7.30da hastanedeydim. Muayenede bebegin basi 1 parmak yukaridaydi. Bebek de düz bir pozisyonda duruyormus. Hala da degisiklik yok. Böyle devam ederse sezeryana alacaklar. Dualarinizi bekliyorum
Oyyyy Rabbim kolaylık versinn...

Kızlar sabah 6.30 da suyum geldi. 7.30da hastanedeydim. Muayenede bebegin basi 1 parmak yukaridaydi. Bebek de düz bir pozisyonda duruyormus. Hala da degisiklik yok. Böyle devam ederse sezeryana alacaklar. Dualarinizi bekliyorum
Allah yardimcin olsun canim.annesini uzmeden gelsin bebisin.

Allah analı babalı büyütsün

Allah yardımcın olsun canım sağ salim kavuş inş meleğinle

Back
X