bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Her zman yemiyorum bu aksam yiyeyim dedim ama bi kac tane yerin artik.

Hee aktarda satılıyordur o zaman yas hali çünkü ben hurmaci ya hiç denk gelmedim canım İstanbul da, aktara bi sormam lazım bunu , domates gibi olanın zaten tadı tuzu yok bebis ler yalamak istemez onu

Canım evet bu konuyu daha önce konuşmuştuk ama en son değişiklik olmadı daha biliyorum yani hala hizmet süresinden sayılmıyor tabi söylentiler sayılacağı yönde zaten biz birinci dönemi kapatıyoruz ikinci dönene kadar inşaallah değişir de dediğin gibi olur ve senin için en sağlıklısı da bu gibi duruyor bir an önce çekirdek aile hayatına dönmek yoksa insan sinir hastası oluyor şükür benim kayınvalide gelmeyecek doğuma

Tek yapmaman gereken şey üzülmek :)merak etme artar sağmanı tavsiye ederim

BegumBB erken doğum olmasın diye dua ederken gelsin diye dua eder olmuşsun Allah bir an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin müthiş bir duygu :)

cok sukur iyiyiz canim bende iki kizima yetemiyorum uyuyorlar sukur gazlarini cikarinca sorun yok 2 sate bir uyaniyorlar bazen ikisi bir uyaninca yetisemiyorum mama veriyor esim birine digerini emziriyorum . 40cc mama tuketiyor cok sukur 3.200 oldular teyzesi 9 kasimda asi ve olcumleri var .... ben evde once kendim cikiyorum baskule sonra kizi kucagima aliip benim kizin kilosunu ogreniyirum 3 gunde bir tartiyorum :)) artis oluyor kilolarinda bakalim 9 kasimda dogrumu ogrenecegiz .ama kizlarima bakamiyorum diye agliyorum surekli ikisi bir agladimi icim yaniyor susturamayinca ne yapacagimi bilemiyorum gunduz tekim ..aksam esimle bakiyoruz allahim bebegi olanlara guc kuvet saglik versin insallah bool bool sut lu gunler olsun insallah ...

Hiç alttan muayene olmadanmı geçirdin 9ayı süper yaaa ben aça aça bi hal oldum utanmaz oldum artık:))

Gecmis olsun kuzum denizdede ayni prob. Var bizde dogunca urolojiye goturcez

Ahh kıyamam sana biz bir tanesiyle şaşırıyoruz ne yapacağımızı Allah yardımcın olsun canım bi yardımcın olsa keşke psikolojik olarakta rahat olursun...

Cicek yaptircaz haftaya kuzum

Allah yardimcin olsun canim.yetemiyorum deme yetiyorsun masallah.kilolari gayet oyi canim buyuyorlar.ikisi aglayinca zor olur ama ustesinden geliyorsun yinede.

Kızlarrr selam.
Bugün randevunuz vardı 40+4 üz bugün. Cumaya gün aldık cuma sabah yatışımız olacak. Ateş ısrarla kanala girmiyor sabahtan kahvaltını et gel yat suni vericem kanala girmesi için sancı cekmen lazım dedi doktorumuz. Suni ile kanala girer acılma olursa inşallah normal olacak, yine kanala girmezse duruma göre acil sezeryana alıcaz dedi. Bakalım sonumuz hayır olsun. Git gel yine 4 kasıma bagladık :/

hayırlı olsun canım.. çatalda tavsiyelerimi dinledin inşallah aaa bak bu arada sen de griptin gerçi senin tarihine daha epey var ama dr herhangi bişey söyledi mi iyileşmen lazım yoksa ertelenir falan gibi??

Yok valla hiçbir şey demedi. Bu arada zor atlattım çatı muayenesini kendimi kasmadığım halde o kadar Can'ım yandı ki ömrümden ömür gitti desem yeridir. Kanal girişin mi kanalın mı me çok uzakta dedi soktu da soktu elini. Afedersin popomdan çıkacak sandım eli o derece. Dün bütün gün eli sanki oradaymış gibi hissettim psikolojim bozuldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…