• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
because of you because of you yazdı mı. başka doğum yapan var mı? biz bugün eve geldik o yüzden yoğun geçiyor sürecimiz bakamadım. cevap yazamadığım arkadaşlar kusuruma bakmayın fırsatım olmadı inşallah dönüş yapıcam tekrar
Yazmadı meraklardayız canım yaz bize bebişle aranızdaki gelişmeleri merak ederiz :cool:

YA pskolojim bozuk ağlama krizlerim var benimseyemiyorum bebeği çok fenalardayım aslında bilmiyorm iyiyim diyemem hufff sıkıntılıyım kaygılıyım bisürü şey ya heves kaçtı eşim annem ablam destekk oluyo sürekli ama geçmiyo içimdeki sıkntı geçer gibi oluyo geri geliyo doğuncada böyle olmaktan korkuyorum sonradan oldum böyle 10 gündür faln kaldım öyle işte nolcaksa dua ediyorum hep dilimdedirde nebiliyim :KK43:((""
Normal canim o arada bende de oluyor kaygi endise ister istemez oluyor:110: destek verenlerinin olmasi guzel birsey dogurduktan sonra cabuk atlatmani saglar canim:KK200::nazar: Ama dogurduktan sora kaygilarin buyuk bir kismindan kurtuluyormussun oyle diyorlar tabi yasayip da gorecegiz umarim iyi birer anne oluruz bebislerimize canim:KK37:

@My moonlight @sadece biri urashaa urashaa My angel and I My angel and I mneeee mneeee sedalinka13 sedalinka13 Ikra meyra Ikra meyra @seyda61 @vildan_drs gonulll gonulll @ayseankara @Esaskiz43 @Ada ve deniz @deliha86 @emnis Persefon Persefon yaren92 yaren92 kuzucuklar ya kafasını gözünü yidiklerim çok teşekkür ederim inceliğiniz güzel dilekleriniz için :anneadayı: inşallah ben de kavuşuyorum balığıma yarın sizin de dualarınızla.. şimdi yatıp uyumaya çalışıcam vakit geçsin diye 3 tepsi kurabiye yaptım :kk77: hepiniz çok kıymetlisiniz benim için o kadar çok şey paylaştık ki burda zannetmeyin ki bu bi veda konuşması because of you nun soruları bitmez doğum endişeleri biter kakası gazı kusmuğu başlar:KK48: yarın güzel bi gün olsun inşallah.. iyi geceler :KK200::KK200:
Eneeeem bebisi gordu bizi unuttu:KK48:
Canim nasil gecti nasil oldun iyi misin bebis nasil anlat uygun olunca :KK36:

@hebelee Ohh miss srnde kavuştun yavruna ne güzel . Darısı biz bekleyenlere olur inşallah . Bu arada muhtemel tarihlerimiz ayiymis , bakalım benim minik kuş ne zaman gelicek :ıslık:

Çok şükür canım ya insan uzun süre bekleyince bu anı cennet bahçesi gibi geliyor :KK200: tabi bi yerden sonra yorgunluk baş gösterince nolur bilemem :KK48:
Sabır etcen canım başka çare yok ay ne güzel ya kavustun yavruna Allah ayırmasın darısı başımıza inşallah :dua:

Yazmadı meraklardayız canım yaz bize bebişle aranızdaki gelişmeleri merak ederiz :cool:

Yazarsa o etiketleyemez onun mesajıyla etiketleyin beni emi :KK58: genel olarak durumumuzu özet geçeyim. Hastane sürecimiz iyi geçti. cumartesi çocuk doktoru ve kendi doktoruma kontrole gideceğim. tiroid için de kan vereceğiz bende olduğu için. EKG çekilecek ayrıntılı usg de ekojen çıkmıştı. önümüzde ki bi kaç gün doktor gel giti. bu arada doğum katından çok memnun kaldık

urashaa urashaa canim bugün sanki hiç görmedik seni buralarda , yoksa yoksa:KK46:

Yok be tatlım :( yarın yatıyoruz işte durum aynı :( ne sancı var ne gelen giden. bugün benim için kötü bir gündü ananemi kaybettik, apartopar annemi izmire yolladık, ben gidemedim. Üzüntü stres, cok düşünmemek üzülmemek için (oğluma bişi olucak korkusuyla) kendimi oyaladım giremedim :(
Umarım yarın herşey yolunda geçer kavuşurum oğluşuma.

Yazarsa o etiketleyemez onun mesajıyla etiketleyin beni emi :KK58: genel olarak durumumuzu özet geçeyim. Hastane sürecimiz iyi geçti. cumartesi çocuk doktoru ve kendi doktoruma kontrole gideceğim. tiroid için de kan vereceğiz bende olduğu için. EKG çekilecek ayrıntılı usg de ekojen çıkmıştı. önümüzde ki bi kaç gün doktor gel giti. bu arada doğum katından çok memnun kaldık
İnşallah unutmam :işsiz:
iyi çok sevindim adına canım doğum bitiyor ama hastane yolları bitmiyor bir türlü neyse Allah sağlık sıhhat versin iyi haberlerle gelirsin inşallah..

Back
X