- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #7.521
Durumu şöyle ifade edeyim ozaman dudaklarım kurumuş yara olmuştu gözlerim şişti kızarmış yüzüm krem gibiydi faranjitten sesim kalınlaştı ayakta duramıyorum. Kadın doğumcu beni görür görmez kulak burun boğaza yönlendirdi sonra bebeğe baktı. En iyisi kullanmak galiba. İğnelik olmadan. Doktordan iyisinimi bilcez demi ama.Antibiyotik esas kulanirken önemli olan bırakmamak. Tabi normal şartlarda böyle.
Birakman konusunu bilemiyorum canım. Dediğim gibi hastalığını durumunu vs bilmiyorum. Ben de farenjit, sinuzit ,grip birlikte geçirdim. Sonradan biraz kulağa etki etti ama uzun sürmedi. Cesaret edip almadim ilacı .
Bebegin korunduğu özel mucizevi vücut sistemleri var. Allah korur onu diye düşündüm. Mikrobun bile zarari, kimyasaldan azdır gibime geliyor. Cok cok şiddetli hale gelsem ben de pes ederdim ama dayanabilecegim.sınırı nadiren aştı hastalık o yüzden ilaç kullanmayi uygun buldum. Bi de ilaçla da bir hafta ağır geçiriyordum, şimdi ilacsiz da bir hafta ağır geçirdim. Antibiyotiklere artık etki etmiyor dedikleri kadar var bence . Sen de kendi vücudunu dayanma sınırını inceleyip doğru kararı verirsin diye düşünüyorum. Bi de şu var inatçı bi oksuruk varsa, bebeğe zarar verebilecek boyutta bir oksurukse ilaçla yumusatmak daha doğru.
Benm içinde farketmio cnm ama.erkek hissediorm gibi gibi.neden dersen çok komik olcak ama.Herkes kız olcak gibi gelio dio fakat kayinvalidem ve görümcem Kesin kız olcak demedi deme Bilmem ne diolar.öyle olunca bende biraz bilevleniorm.herşeyi onlar bilir Bilmem ne.öyle olunca inşallah diorm Allah m erkek nasip et de otursunlar yerlerineçin takvimi erkek dio diorm %90 dogruyms yalan kız olcak ben hissediorm dio.yaww bi de hayrlsi de.Allah bilir de farketmez de.ondan sinirmdn "=QUOTE ]
Ay çok güldüm
inşallah oğlun olur ozaman
Allah yardımcın olsun canım ...Günaydın.... Birazdan doktora gidicem kanamam var. Dua edin lütfen
Canım Allah yardımcın olsun.. Bi arkadaşım aynı senin gibiydi doktoru bi ilaç vermiş şimdi daha iyiyim demişti. Doktoruna bi danis istersen bunun için bi ilaç var onu verir..gunaydın arkadaslar... cok kotuyum cok bulantılarım o kadar sıddetlı kı su ıcsem cıkarıyorum dun sabahtan berı mıdemde hıcbısey durmadı. en fazla bı dk sonra cıkarıyorum. mıde bulantısı hapıymıs krakermıs sarı leblebıymıs yesıl elmaymıs...... hıcbısı ama hıcbısı fayda etmıy. napcam bılmıyorum
Canım inşallah ihtiyacın kalnaz ama iyi bi doktorda yaptır.. Kürtaj çok önemli. . Benim rahmimse yapisiklik oluştu 1.5 yıl hamile kalamadim ve histereskopi olmak zorunda kaldım.. hangi doktor daha uzmansa kesinlikle ona git ..Kizlar hatirliyosaniz gecen haftadoktor bana bos gebelik demisti bugun farkli bi doktora daha gidecegim yarin da baska bi doktora gidecegim simdi ben kurtaji düşünüyorum daha once kurtaj olan arkadaslar hatirlatmak istemiyorum bunu ama yardiminiza ihtiyacim var bugun gidecegim doktor devlet hastanesinde yarin gidecegim ozel muayenehane de kurtaji nerde yaptirmaliyim sizce ? Ozel hastane hi tane var balikesir de orayi da sevmedigim icin gitmek istemiyorum
Benm içinde farketmio cnm ama.erkek hissediorm gibi gibi.neden dersen çok komik olcak ama.Herkes kız olcak gibi gelio dio fakat kayinvalidem ve görümcem Kesin kız olcak demedi deme Bilmem ne diolar.öyle olunca bende biraz bilevleniorm.herşeyi onlar bilir Bilmem ne.öyle olunca inşallah diorm Allah m erkek nasip et de otursunlar yerlerineçin takvimi erkek dio diorm %90 dogruyms yalan kız olcak ben hissediorm dio.yaww bi de hayrlsi de.Allah bilir de farketmez de.ondan sinirmdn
Inşallah cnm.şeker yuklemesi hakkında ne dusunuosn.Geçen gittigimde kadın daha kapidyken 23.haftadsnz şeker yuklemesi yapilcak size Die doktorun yardımcısı kadını götürdü.ben onu da pek istemiyrm ama emin de olamiyrm
Canim bende o yuzden korkuyorum inşallah gerek kalmaz ama yuzde 90 alinacak sadece hastane mi muayenehane mi bilemedim ne yapsam ikisini de goreyim diye bugun birine yarin diğerine gidecegim ama bakalim saol kuzum cevabin icinCanım inşallah ihtiyacın kalnaz ama iyi bi doktorda yaptır.. Kürtaj çok önemli. . Benim rahmimse yapisiklik oluştu 1.5 yıl hamile kalamadim ve histereskopi olmak zorunda kaldım.. hangi doktor daha uzmansa kesinlikle ona git ..
İnşallah canim benim ama ben kotuye hazirladim kendimi iyi olursa da mucizem olacak allah size bebislerinizi bagislasin acisini gostermesin insallahKuzugiller canim insallah kalp atisi duyarsin hic birseye gerek kalmaz rabbim bebegini sana nasip etsin insallah
Durumu şöyle ifade edeyim ozaman dudaklarım kurumuş yara olmuştu gözlerim şişti kızarmış yüzüm krem gibiydi faranjitten sesim kalınlaştı ayakta duramıyorum. Kadın doğumcu beni görür görmez kulak burun boğaza yönlendirdi sonra bebeğe baktı. En iyisi kullanmak galiba. İğnelik olmadan. Doktordan iyisinimi bilcez demi ama.
Gunaydin anne adaylari. Mutlu musmutlu sorunsuz bir hafta gecirmemiz dilegiyle. Herkes bebegiyle ilgili guzel haberler verir insallah bu hafta.
Hakkında hayırlısı olsun. En kısa zamanda tekrar bebek sahibi olursun inşallahKizlar topige veda ediyorum sizlere kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim.kese buyumedi betahcg artisida durdu.bugun.kurtajsiz duser dedi dr 3 ay denemeyin dedi universiteye arsatirtmak icin gidicem 2. Dusuk .hem hemoroid sorunum var gebelikte cok zorlandim o sorunumu cozmem lazim.Ben uzulmuyorum en azindan dogal yolla hamile kaliyorum Hayirlisi Allahdan.
Arkadaslar doktor benden yaklaşık 15 tane yada.daha fazla test istedi sizden de bu kdr.çok test. İstediler mi.
Canım geçmiş olsun inşallah kürtaja gerek kalmaz. Mucizenin seninledir canım. Duamız seninle elimizden sadece bu geliyor.İnşallah canim benim ama ben kotuye hazirladim kendimi iyi olursa da mucizem olacak allah size bebislerinizi bagislasin acisini gostermesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?