- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #90.661
Kız bak sana kolay yolunu söyleyim. 1 sayfaya gidiyorsun. Orada doğumdan sonra birdaha yazmayan arkadaşlara profiline giriyon. Ordan mesajlarına:)))) ordan doğum zamanındaki mesajlara bu kadar kolay işte. Yoksa tek tek okadar gitmek çok zorYaaaMy moonlight ne güzel geçmişe gitmişsin ben gidemiyorum çok geride ayy ne günlerdi hamilelik çok özledim ya Allah isteyen herkeze nasip etsin :)
Aa evet hemen bakiyim sağol canım :)))Kız bak sana kolay yolunu söyleyim. 1 sayfaya gidiyorsun. Orada doğumdan sonra birdaha yazmayan arkadaşlara profiline giriyon. Ordan mesajlarına:)))) ordan doğum zamanındaki mesajlara bu kadar kolay işte. Yoksa tek tek okadar gitmek çok zor
Aaaa böyle birseyi ilk kez duydum Nasıl da cahilim yaa bende tek tek nerden bulunuyor diyorum:)Kız bak sana kolay yolunu söyleyim. 1 sayfaya gidiyorsun. Orada doğumdan sonra birdaha yazmayan arkadaşlara profiline giriyon. Ordan mesajlarına:)))) ordan doğum zamanındaki mesajlara bu kadar kolay işte. Yoksa tek tek okadar gitmek çok zor
Kocam gibi ela istiyordum hep kocama benzesin istedim ama tıpatıp ben:)Bizimki elaönce gök yeşildi şimdi ela oldu ama senin oğlan böyle pek tatlı annesi mavi bulmuşsun daha ne istiyon.
Topiğin süpriz yumurtası doğduğu gün. Ogün ambulansla hastaneye gidene kadar yazmıştın. Doğum haberini dört gözle beklemiştik. Her anı gözümün önüne geldi.Mesajlarinizin hepsini okuycam insallah kendimi toparladigimda.
Dun sabah 6 bucukta kalktim bir daha uyuyamadim simdi gozlerimi kapatiyorum ama uyuyamiyorum.
Dun oglen 2 de yemistim yemek ve 2 saat once su icmeye basladim.daha yemek yok gaz cikartana kadar
Hep sanci agri aclik uykusuzluk derken cok halsiz dustum.hic halim yok artik.
Bu dogumum cok zor oldu ameliyat zamani ve sonrasi.az once bir kac adim zor attim.ben kendimi.toparlarim nasipse bu onemli degil.
Kizimi hala gidip goremedim.kuvozde solunum sıkintisi cekiyor biraz zayif olmasi onun cabuk yorulmasina sebep veriyor ve haliyle solunumuda zorlasiyor.bugun mama ve sut vermeyeceklermis.yarin basliyacaklarmis.yarin da solunumunda ufak bi duzelme olmazsa cigerlerine bi ilac yapilcakmis nasil oluyor bilmiyorum.insallah yavrum hemen toparlar.
Normalde yarin taburcu olucam ama balikesirden geliyoruz dedim burda kalma imkanimiz varmi dedim.doktor daha iyi olur agrin olursa ignenide yaparim tedavin devam eder dedi.gunluk ek ucretleri odeyip bi kac gun daha burdayiz baska hastalar icin oda sıkintisi olmadikca hastanede yaticam.hem yavruma daha yakin olurum
En guzel tatafida hastanenin hediyesi bebegimin fotograflarini cekip bana vermis olmasi oldu.sadece ameliyathanede fotograflari olabildi tabi
Normalde odamizda da cekilcektik fotograf ama nasip olmadi.simdi onalara bakip bakip ozlem.gideriyorum.insallah cok kisa bir sure icinde kucagimizada almak nasip olur.
Oglum evde endiseli ve uzgun bizi bekliyor kardesim hastami diyor.ayni senin gibi erken dogdugu icin senin gibi biraz kuvozde kalmasi gerekiyor diyorum.boyle anlatmaya calistim.
Simdilik boyle hanimlar.
Benden baska kimsede sorun yok degilmi.
Herkes kendine benzesin ister sende kocanı mı istedin:))) çok tatlı işte beğenmiyorsan bana gönderKocam gibi ela istiyordum hep kocama benzesin istedim ama tıpatıp ben:)
Vay anam vay kafalarımı nerelere vurayim ben.senin su andaki kilon benim hedefimdem daha az.aynen canım senin dediğin gibi yapıcaz. Depoda eşyalar koktu mu kırıldı mı çalındı mı derdi olacaktı. Ankara fikrine oğluma ben rahat rahat bakacağım için alıştım biran önce işi bırakayım diyorum. Annemle babam ara ara ağlama nöbetine giriyorlarmuhtemelen gidip üstünden biraz zaman geçmedikçe tam alışamayacaklar kilo konusunda tam net kilomu bilmiyorum ama 66 67 arasıyım 10 kg vermem lazım ama şimdilik 5 kg olsa bile çok iyi olur. boyum kısa 1.60 ım o yüzden anca beni toparlar o kilo
Vay anam vay kafalarımı nerelere vurayim ben.senin su andaki kilon benim hedefimdem daha az.aynen canım senin dediğin gibi yapıcaz. Depoda eşyalar koktu mu kırıldı mı çalındı mı derdi olacaktı. Ankara fikrine oğluma ben rahat rahat bakacağım için alıştım biran önce işi bırakayım diyorum. Annemle babam ara ara ağlama nöbetine giriyorlarmuhtemelen gidip üstünden biraz zaman geçmedikçe tam alışamayacaklar kilo konusunda tam net kilomu bilmiyorum ama 66 67 arasıyım 10 kg vermem lazım ama şimdilik 5 kg olsa bile çok iyi olur. boyum kısa 1.60 ım o yüzden anca beni toparlar o kilo
Evet oğlan kocama kız bana benzesin istedim:) inşallah vakti gelince bı evladım daha olur kısmet :) ayyyy yokk kaç yılda buldum ben onu kimselere vermemmm:):)Herkes kendine benzesin ister sende kocanı mı istedin:))) çok tatlı işte beğenmiyorsan bana gönderhazır oğlan benimkine arkadaş olur. Birini kıvanç birini kenan yaparız büyüyünce sen bir daha doğur sipariş ver bu sefer
O zaman yeşil olur o canım :) hafi yine iyisini :)))Halen mavii azıcık yeşile kayar gibi oldu :):) inşallah ela olur:)
Ayy ben de dikiş atılırken lambanın kenarından izlemiştim ahhhTopiğin süpriz yumurtası doğduğu gün. Ogün ambulansla hastaneye gidene kadar yazmıştın. Doğum haberini dört gözle beklemiştik. Her anı gözümün önüne geldi.
urashaa nın oğlan bi türlü doğmamıştır en son sezeryan olmuştu o günde annesi anneannesinin cenazesine gitmişti:/ yaren92 1 Kasım diye tutturmuştu kimse o gün doğum yapmasın diye totem tutmuştu:))))) because of you da doğumda yukardaki ayna gibi ışıklara bakıp ameliyatı izleyip kendini kaybetmişti :))) ondan sonraki doğumlar herkes oraya bakmak istemişti hey gidi günler ilk bebek equita nındı. Ikra meyra akşama doğru doğuma gitmişti aniden. En son rint mi cnntrm mi dopurmuştu?
Evet canim ya karışıklık olmus demistim mevhibe ikraya da değiştirmedik sorun değil diye. Oglusum var benim tosun gibi masallah adi da yekta.görünce ben de şaşırmıştım baya
Kızlar benim 4 cm acikligim var ve kasilmalarim çıktı bugün doğuma alicaklar beni nolur bana dua edin
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun dua edicem geride kalanlar için
Kızlar hepinizden Allah razı olsun ben doğum yaptım, 4 55 de normal doğumla dogurdum yavrumu, odama çıktım ama bebişim gelemedi henüz dış dünyaya adapte olamamış nefes alış verişi çok hızlı oksijen veriliyor onun dışında ben gayet iyiyim müsait olunca neler yaşadım anlaticam sizlere
Kızlar geride kalanlar epidural normal yaptım kesinlikle size tavsiye ediyorum , 4 5 cm acikligim varken anestezi uzmanı yaptı ve sancılarım sip diye kesildi alttan yapılan müdahalelerden hiç birşey anlamadım o derece güzel bi dogumdu Allah hepinizin yardımcısı olsun
Evet kızlarrr sabahtan her zamanki cuma kontrolume geldim, nst de düzensiz kasılmalar çıktı yine, doktorum çatı muayene yaptı ve 4 cm acilmissin hemen yatiyorsun dedi ben peşin peşin soyledim epidural yapın Bana diye tamam dedi ve yatısim yapıldı saat 10. 55 gibi sonra tekrar çatı muayene yaptı ebe ve alttan bir ilaç verdi suni sancıymis canımı çok yaktılar uyusturmadan once gelen el soktu giden el soktu, saat 1 buçuk gibi ben tutuşmaya başladım ebe gelir saat başı açılma kontrol eder suyum da patlatıldı , sancilar tavan yapti , sürekli nst ye bağladilar bende felaket adet sancıları dakikada 1 giriyor yurumemi istiyorlar yuruyemiyorum o derece sancim coktu dayanamıyorum artık anestezi doktoru gelsin diye kac kişiyi durttum bilmiyorum sansimada adamin en yoğun günü bugün çıktı, sancilar içinde lavman yapıldı ardından tuvalet ihtiyacimi gordukten sonra 3 gibi doktor geldi epiduralimi taktı ve ben 10 dk sonra rahatladım uykum bile geldi belden aşağım uyustu sonra doğumhane ye alindim 4 gibi çatal sandalyesinde her turlu doğumu tetiklemek icin elinden geleni yaptı ebeler el sokmalar karına bastırma aşamaları ikinmaktan canım çıktı dedim ben bu çocuğu cikaramiycam çünkü çok uğraştılar iki kişi karnıma çıktı hadi hadi devam diye nefesim kesildi o sırada uyusuklugumda geçmeye başladı son bir ikinma gayreti ile bebeğim doğdu yanı nerden baksaniz 1 saat ikinma ile uğraştık benim gibi ikinma özürlü bir insan iyi normal doğum yaptı , gelin gorunki şuan gayet iyiyim iyikide pes etmedim alttan epeyi kesim oldu ama uyuşukluk sayesinde ziyani olmadı son olarak plasentami atarken son bir gayret gösterdim ve o kadar rahatladım ki şimdi sırt ustu yatiyorum bebişim yanımda mışıl mışıl uyuyor Allahıma bin şükür sutumde maşallah bebeğe yetiyor işte böyle kızlar bebis 3,285 gr doğdu hiçte doktorun dediği gibi 3 buçuğu geçmedi gerçekten yanılma payı var
olsun canim hedefı zaten cok uçuk koymamak lazim snra insan bunaliyor.sen emin adimlarla ılerliyosun masallah :))Vay anam vay kafalarımı nerelere vurayim ben.senin su andaki kilon benim hedefimdem daha az.boyum benim de 1.61 ama hedef kilo 68 koyduk
Doğdu kızlar bebeğimiz :)
Iyi aksamlar kizlar cok sukur iyiyiz biraz agrilarim devam ediyor dun kizlarim saat 2 de eve getirdik kuzularim mis gibi rabbim sizlerede bu duyguyu saglikla yasatsin insallah cuma gunu randevum vardi saat 3 de ultrasonda sag tarafimdaki meyranin 4 cm suyu azaldigi icin acil yatis yapildi saat 22=20 de sipinal dogum yaptim kizlarimin ilk seslerini ilk aglayislarini duymak cok guzeldi ama erken geldikleri icinde korkuyordum 35+4 de dogum olunca dua ettim kizlarim cok sukur 3 gunluk kuvez sonunda evimize geldik dun gece uykusuz her geceye imzamizi atmis olduk :))) onlar benim canlarim cok tatlilar umarim sizlerde cok iyisiniz buradan 5 gun ayri kaldim sizleri seviyorum 8 aylik maceramiz i sizlerle paylastim hakkinizi helal edin canlar .... saglikla kavusun minnoslarimiza ...ecmain
Yazmak için etiketlenmeyi mi bekledin Balmey adını da değiştirmişsin çok uzak kaldın. Artık aktif bi şekilde katılımını bekliyoruz. Bebişi öp bizim için.Selam kızlarsizi sessiz sakin takip ediyorum, buralardayım ama cücüklerden fırsat bulamıyorum sohbetinize katılmaya
Mehmetim de büyüdü ama biraz tembelce gidiyoruz. Ayın 18inde 8 ayımız bitecek inşallahhenüz emeklemiyo ama arada poposunu üstünde zıplayarak ilerlemeye çalışıyo. Yürüteçle de yengeç stili her yeri dolaşıyo
Aranızda olmayı özledim. Fırsat buldukça yazmaya da çalışıcam. Öpüldünüz
Aynen haklısın canım misal benim ilk hedefim yetmişli sayıları görmekolsun canim hedefı zaten cok uçuk koymamak lazim snra insan bunaliyor.sen emin adimlarla ılerliyosun masallah :))
Hazır hatırlanmışken yazayım dedimYazmak için etiketlenmeyi mi bekledin Balmey adını da değiştirmişsin çok uzak kaldın. Artık aktif bi şekilde katılımını bekliyoruz. Bebişi öp bizim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?