bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaaa My moonlight ne güzel geçmişe gitmişsin ben gidemiyorum çok geride ayy ne günlerdi hamilelik çok özledim ya Allah isteyen herkeze nasip etsin :)
Kız bak sana kolay yolunu söyleyim. 1 sayfaya gidiyorsun. Orada doğumdan sonra birdaha yazmayan arkadaşlara profiline giriyon. Ordan mesajlarına:)))) ordan doğum zamanındaki mesajlara bu kadar kolay işte. Yoksa tek tek okadar gitmek çok zor

Aa evet hemen bakiyim sağol canım :)))

Aaaa böyle birseyi ilk kez duydum Nasıl da cahilim yaa bende tek tek nerden bulunuyor diyorum:)

Topiğin süpriz yumurtası doğduğu gün. Ogün ambulansla hastaneye gidene kadar yazmıştın. Doğum haberini dört gözle beklemiştik. Her anı gözümün önüne geldi.
urashaa nın oğlan bi türlü doğmamıştır en son sezeryan olmuştu o günde annesi anneannesinin cenazesine gitmişti:/ yaren92 1 Kasım diye tutturmuştu kimse o gün doğum yapmasın diye totem tutmuştu:))))) because of you da doğumda yukardaki ayna gibi ışıklara bakıp ameliyatı izleyip kendini kaybetmişti :))) ondan sonraki doğumlar herkes oraya bakmak istemişti hey gidi günler ilk bebek equita nındı. Ikra meyra akşama doğru doğuma gitmişti aniden. En son rint mi cnntrm mi dopurmuştu?

Kocam gibi ela istiyordum hep kocama benzesin istedim ama tıpatıp ben:)
Herkes kendine benzesin ister sende kocanı mı istedin:))) çok tatlı işte beğenmiyorsan bana gönder hazır oğlan benimkine arkadaş olur. Birini kıvanç birini kenan yaparız büyüyünce sen bir daha doğur sipariş ver bu sefer

Vay anam vay kafalarımı nerelere vurayim ben.senin su andaki kilon benim hedefimdem daha az. boyum benim de 1.61 ama hedef kilo 68 koyduk

Vay anam vay kafalarımı nerelere vurayim ben.senin su andaki kilon benim hedefimdem daha az. boyum benim de 1.61 ama hedef kilo 68 koyduk

Evet oğlan kocama kız bana benzesin istedim:) inşallah vakti gelince bı evladım daha olur kısmet :) ayyyy yokk kaç yılda buldum ben onu kimselere vermemmm:):)

Ayy ben de dikiş atılırken lambanın kenarından izlemiştim ahhh because of you ahhhh :)))
En son cnntrm doğurmuştu. Ben 40+1de 29 Kasımda doğurdum. Onun 30 kasımdı. Yaaaaa çok komikti. Doğumdan çıktım yazıyorum annem kızım al şu çocuğu bir emzir diyor ben ayyy anne çok yorgunum kızlara bir haber vereyim hele diyorum

Kızlar benim 4 cm acikligim var ve kasilmalarim çıktı bugün doğuma alicaklar beni nolur bana dua edin

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun dua edicem geride kalanlar için

Selam kızlar sizi sessiz sakin takip ediyorum, buralardayım ama cücüklerden fırsat bulamıyorum sohbetinize katılmaya
Mehmetim de büyüdü ama biraz tembelce gidiyoruz. Ayın 18inde 8 ayımız bitecek inşallah henüz emeklemiyo ama arada poposunu üstünde zıplayarak ilerlemeye çalışıyo. Yürüteçle de yengeç stili her yeri dolaşıyo
Aranızda olmayı özledim. Fırsat buldukça yazmaya da çalışıcam. Öpüldünüz

Doğdu kızlar bebeğimiz :)

Yazmak için etiketlenmeyi mi bekledin Balmey adını da değiştirmişsin çok uzak kaldın. Artık aktif bi şekilde katılımını bekliyoruz. Bebişi öp bizim için.

Evet kizlar geldim sonunda.benim tahlilime göre verdi diyet listesini.ilk basta 3 hafta insulin direncini kirmak icin diyet yaptim.sonra normale döndü.aksam en gec 21.00de bir porsiyon meyve ve 1 bardak sut vardı... 3 ana ogun 3 ara ogun.tam bugday ekmegi yada cavdar ekmegi olacak kesin.ayrıntılı yaz derseniz yazayim ukalalık olmazsa

Yazmak için etiketlenmeyi mi bekledin Balmey adını da değiştirmişsin çok uzak kaldın. Artık aktif bi şekilde katılımını bekliyoruz. Bebişi öp bizim için.
Hazır hatırlanmışken yazayım dedim Farkındayım çok uzak kaldım ama kopmadım topicten. Sen de öp oğlumun adaşını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…