bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ya bende nasıl bir kemik yapisi varsa en son 66 dedi.zaten kendimi 67de iyi hissediyorum ben daha azi yakışmıyordu yüzüm çirkinlesiyordu.aslında boyuma gore fazla gibi de olsun... Fazlalik kilom 32ydi 11 kilo verdim kaldi 21

Yaz yaz ayrıntılı yaz idolümsün birde A Askina eskiya var tabi

Yaz cnm yaz çok iyi olur:)

Ya bende nasıl bir kemik yapisi varsa en son 66 dedi.zaten kendimi 67de iyi hissediyorum ben daha azi yakışmıyordu yüzüm çirkinlesiyordu.aslında boyuma gore fazla gibi de olsun... Fazlalik kilom 32ydi 11 kilo verdim kaldi 21
evet bencede kemik yapın uuzn gibi duruyor 1.60 olmana şaşırdım bende :)) 70 bile çok güzel olacak sana :)

My pure love son dogum yapan 5 aralikta dogum yapti adini seyid koydu link adi buydu galiba ... :)

hasbeee resmen şu an intikam alıyorum. Gece uyutmadı beni uyutmuyorum onu. Ya neden 2 saat boyunca ağlar bir bebe??? Diş mi acaba??? Başka derdi yok çünkü. Kurulu saat gibi 2 saat bitince sustu. Benimki de 7 buçuk ay koliği sanırım

My pure love 5 aralikta dogum yapti adini seyid koydu link adi buydu galiba ... :)
Aaa... Dün tekrar baktım ama my pure love un doğumunu bulamadım o da benden sonraydı çünkü. Aralık Allah'ım ne çok beklemiş.
Beni de listeye ekler misin?
29 Kasım saat 6.39
3,655 gr 51 cm
Erkek isim "Ediz"
41. haftada doğdu :))
Sat 22 şubat 2016

Dogum yapanlara eklim canim digeri formatli cok ugrastiriyor olurmu cnm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…