bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım sezaryen olup da bebeklerinin arası kısa olan çok.
Benim de olsa aldırmam şahsen
Doktorunla konuş riskli derse yapacak bişey yok zaten

Kızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
şimdi sırayla bulabildiğim kadar sizin doğumdan sonra ilk msjlarınızı hatırlatırım. Nasıl geçti 8 ay kadar canan oldular

Kızlar oğluşumu aldım hayırlısıyla kucağıma

Kizllaaaaaarrrrrrr, Masal ima kavustumm, sezeryan oldum 14.45te dogdu kizim Inanilmaz duygular yasadim, yasiyorum Sutum geldi ama ucu cikmadi, gogus ucu aldik.

İstemiyorum ki aldırmak İnan'ın istemiyorum, yarın dr enine boyuna konuşacağım riskli mi bilmiyorum bir kadın filan tutacağım olmadı eğer yine sürünürsem bu gebeliğim de tek düşündüğüm kızım o ne olacak destekleriniz çok sağolun Allah razı olsun

Kızlar sağ kolunda serum var zar zor yazıyorum. Kapı süsü fln asilinca bebek elbisesi istenince içime sevinç mutluluk doldu valla rahatladım çok mutluyum:)

Canım emin ol bizde sana destek oluyoruz. Yanlış bi karar vermeni istemiyoruz. Maalesef olumsuz bi karar verirsen çok pişman olursun o yüzden pişman olmanı istemiyoruz. Sezeryan sonrası daha kısa sürede hamile kalanlar var. İkisi de senin evladın biri kucağında biri karnında ikisininde bi farkı yok. Hakkında hayırlı olan ne ise o olsun.

Kızlar bizim yatışımız yapıldı 12 de sezeryan. sancılarım 130lara çıktı.

Evet sabah ki yazımdan da anlaşıldığı gibi sancılar belli oluyor. farklılık hissediliyor bünye de. Gece sıklaştı ağrısız kasılmalar idrara çıkışlar arttı. değişik fark ediliyor

Kızlar açıklık 4 cm olmuş . Nst ni de görelim yatış yapabilirim dedi. Geliyor sanırım kızın dedi. Şükür kilo da almış. 3 kg olmuş . Bakalım büyük gün bugün mü

Suni sancı bağlandı. Daha pek fazla sancım yok. Sancı gelince de epidural takılacak. Beklemedeyim. Dua edin kızlar Eki Görüntüle 1906014

Şu an 7 cm açıklık ama epidural bağlı ağrımı pek hissetmiyorum canım. Suni yi daha yeni bağladılar süreç hızlansın diye

Evet canım benim İpek. Sağolasın . . Seni de bir nefeste kurtarsın Allah . . .

Kizlar prensesim dogdu 10.30 da ) darisi sizlerin basina opuyorummmm

Canım arkadaşlarım kusura bakmayın kendime yeni yeni geliyorum.Bebek doğum kanalında olduğu için zor bir Sezeryan geçirdim anca toparladım kendimi.Şükürler olsun Rabbim e oğlum da ben de iyiyiz.

Kizlar buarada gonciim dogumdan cikmis saglikla almis kucagina yavrusunu ikisi de iyilermis Sukurler olsun @urashaa

Kızlar bende bugün saatl 4.20 de Doğum yaptım. Erkek denilen çocuk kız doğdu çok mutluyum 3600 gr 51 cm cici kızım sağlıklı Allah hepinize nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…