- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #90.621
Benim eşimde nasıl kesecekler nerden kesecekler diyodu bende dedim kurbak keser gibi tekbir getirip keserler heralde dedim adamdan cvp gerçek mi??? Oldu
Canım sezaryen olup da bebeklerinin arası kısa olan çok.Canım bende sezeryan oldum kasımda işin bir de o boyutu var. Gerçekten zor bir durum bakacak kimsem olsa vallahi hiç aklıma getirmem büyürler birlikte ama kimsemiz Yok psikolojik olarak bile hazır değilim düzenlemedim Doğumdan sonra
Kızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Geçen ggün ben de kendime bakmıştım hehe :)şimdi sırayla bulabildiğim kadar sizin doğumdan sonra ilk msjlarınızı hatırlatırım. Nasıl geçti 8 ay kadar canan oldular
Kızlar oğluşumu aldım hayırlısıyla kucağıma
Teyzeleri saat 1 gibi oğluşumuz dünyaya geldi :) odamızda internet pek çekmiyor o yüzden ses edemiyoruz, evimize geçince yazarız inşallah :) 2600gr 48cm normal doğumla kuş kadar bi bebeğimiz oldu :)) Allah hepinizi sağlıkla meleklerine kavuştursun, en az sıkıntıyla bi çırpıda gelsinler inşallah :)
Kizllaaaaaarrrrrrr, Masal ima kavustumm, sezeryan oldum14.45te dogdu kizim Inanilmaz duygular yasadim, yasiyorum Sutum geldi ama ucu cikmadi, gogus ucu aldik.
Evet güzel günlerdi. Topiğin sinerjisi de güzeldi ama. Zaman hızlı geçti o yüzden:)Geçen ggün ben de kendime bakmıştım hehe :)
Güzel nostalji oluyor :)
ay ne tatlı dün gbı aklimda bu yorumun :)şimdi sırayla bulabildiğim kadar sizin doğumdan sonra ilk msjlarınızı hatırlatırım. Nasıl geçti 8 ay kadar canan oldular
Kızlar sağ kolunda serum var zar zor yazıyorum. Kapı süsü fln asilinca bebek elbisesi istenince içime sevinç mutluluk doldu valla rahatladım çok mutluyum:)
Kızlar 12.30 gini doğum oldu ağrılarım smdi gcti şükür iyiym oglusum da iyi.doktor miyomu alamadı ameliyatin zor geçti dedi bi daha sezeryan olursan işin çok zor dedi kısmet sağ salim aldık ya kucagımıza darısı sizlere insallah
Hayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins
Kızlar ben doğum yaptım bugün sabah spinal sezeryan oldu çok kolay geçti zor olan şey ilk ayağa kalkmak karnıma bastırılması ve süt sağarken oturmak. Bebeğimde iyi çok şükür doğduğunda gördüm ama bende gebelik kolestazı olduğu için 1 gün gözetim altında olacakmış şuan yanımda değil ona süt gönderebildim 1 kere çok şükür çok mutluyum ikinci kez ayağa kalkmam daha kolay oldu böyle böyle atlatıcaz inşallah
İstemiyorum ki aldırmak İnan'ın istemiyorum, yarın dr enine boyuna konuşacağım riskli mi bilmiyorum bir kadın filan tutacağım olmadı eğer yine sürünürsem bu gebeliğim de tek düşündüğüm kızım o ne olacak destekleriniz çok sağolun Allah razı olsun
Canim gözlerin son durumu ne? :)Bzmki mavi doğduğundan beri büyüyünce ela olur inşallah.hc sevmem sarisin mavi gözlü erkek
:):) mavi diye biliyorum bulmuşda buluyor @ayseankara ne güzel göz iştee :))Canim gözlerin son durumu ne? :)
Kızlar bizim yatışımız yapıldı 12 de sezeryan. sancılarım 130lara çıktı.
Evet sabah ki yazımdan da anlaşıldığı gibi sancılar belli oluyor. farklılık hissediliyor bünye de. Gece sıklaştı ağrısız kasılmalar idrara çıkışlar arttı. değişik fark ediliyor
Kızlar açıklık 4 cm olmuş . Nst ni de görelim yatış yapabilirim dedi. Geliyor sanırım kızın dedi. Şükür kilo da almış. 3 kg olmuş . Bakalım büyük gün bugün mü
Doğuruyorum
Suni sancı bağlandı. Daha pek fazla sancım yok. Sancı gelince de epidural takılacak. Beklemedeyim. Dua edin kızlar Eki Görüntüle 1906014
Kv telefona laf ettiği için şuan yazamıyorumoğlumla çok şükür iyiyiz spinal oldum. 13:14 de oldu. sancılarım artmaya başlamıştı artık oğlum 1 kasıma her türlü göz koymuş görüşürüz yine
Şu an 7 cm açıklık ama epidural bağlı ağrımı pek hissetmiyorum canım. Suni yi daha yeni bağladılar süreç hızlansın diye
Selam canım şükür sizlere yazabiliyorum.Çok fazla telefon trafiği yaşadım.Yarın sabah saat 11 de Sezeryan oluyorum.Bebeğin suyu çok azalmış.Risk atmak istemedik.Ayrıca açılmam 1 cmde kalmış normal deneyecek durum pek kalmadı. .....yarın 38+4 de 2 kasımda annemin dogumgununde evladım dünyaya gelecek inşallah. Benim için çok anlamlı bir gün olan 2 Kasım daha da anlam kazanacak.
Evet canım benim İpek. Sağolasın . . Seni de bir nefeste kurtarsın Allah . . .
İnşallah çok güzel geçecek cnm smdi oğluma bakmaya doyamiyorm.altın saçlı mavi gözlü minik pasam:) dün kndimë kızdım pek ilgilenemedim ama bugün bütün ağrılar bitti güzel güzel ilgilendim:)
Kizlar prensesim dogdu 10.30 da) darisi sizlerin basina opuyorummmm
Canım arkadaşlarım kusura bakmayın kendime yeni yeni geliyorum.Bebek doğum kanalında olduğu için zor bir Sezeryan geçirdim anca toparladım kendimi.Şükürler olsun Rabbim e oğlum da ben de iyiyiz.
Kizlar buarada gonciim dogumdan cikmis saglikla almis kucagina yavrusunu ikisi de iyilermisSukurler olsun @urashaa
Kızlar bende bugün saatl 4.20 de Doğum yaptım. Erkek denilen çocuk kız doğdu çok mutluyum 3600 gr 51 cm cici kızım sağlıklı Allah hepinize nasib etsin
KIzlar 8gun önce sezeryanla Doğum yaptım sütüm 3gun gelmedi mama verdik ve kızım alıştı emmiyo ucuyla oynuyo sadece mamayı kaşıkla verdım 1gun emzirdim ağlattım ama yok emmiyor ve 2saatte bi uyanıp mama istiyor süt sağma makinası aldım bugün sağıp verdim ama doymadı gene mama ya devam edıyorum napcam bilmiyorum sütümde az gerçekten bunalıma girmek üzereyim
Kızlar selam.
Biz dogduk :) sabah yatısımız yağıldı suni sancı aldık sancılar oturdu ama acılma olmadı. 15:30 gibi sezeryana alındık (epidural diye konusmustuk ama anestezistim dünya tatlısı bir bayan kombine yapalım rahat et dedi.)çünkü Ateş kanala girmiyordu,acılma olmuyordu yarın tekrar deneyebilirsik ana Ateşin günün geçirmesi bizi korkuttu. Her neyse 16:16 da Ateşim 3536 gram 52 cm olarak dogdu. İkimizde iyiyiz çok şükür. Dogum anıbda hepinizi tek tek düşündüm dua ettim tüm doguracaklara. Allah vakitlice hepimize nasip etsin ana olmayı. Biraz toparlanayım detaylarıyla yazarım tekrar
Kızlar selamlarsizi çok çok özledim inanın.. ya arkadaş insan görmediği kişileri bu kadar mı benimsermiş vallahi şaştım. . Şu an beyaz kuzum babasının senfonik horultusu eşliğinde uyuyo şükürler olsun:) ) doğum güzel geçti aşırı derecede sakindim he bacılar ben de korktum kendimden zati şoka mı girdim nedir bilmiyorum valla tek düşündüğüm şu saatler geçsin ve bir an önce yavruma kavuşayım oldu.. Neyse küçük abim eşi ve kvsi İstanbul'dan geldiler bi de eşimle annem vardı hastanede.. Neyse işlemler başladı önüme "abiye" esprisiyle seda sayan önlüğünü koydu hemşirenin biri odaya abimin eşiyle geçtim utanma duygumun haşa olduğu saatler olduğu içün ben sütyeni sen arkanı dön de çıkarayım falan dedim hatta nerden bilirdim ki birazdan abimin eşi ve hatta kvsi benim bi topa sahip olmayı beceremeyip çil yavrusu gibi dağılan meme uçlarımı en ince ayrıntısına kadar incelicekler Memelerime otopsi yapılsa bu kadar incelenir ve çekiştirilirdi neyse ameliyata geri dönüyorum. . Öncelikle o sedyeyle bi yere gitme olayı ne ilginç dünyayafarklı bi açıdan baktım anacım ilk girişte beni çocuğun biri karşıladı yavrucak çok samimiydi. . Korkma abla burası da bi nevi ev gibi falan dedi. . Ya dötümden büyük tavan lambalarıyla ne evi yavrum demek istedim ama demedim dişlerimi sıkıp güldüm eşim medeni karpuz havasında ya da görmemişin oğlu olmuş da diyebiliriz her önüne gelene bahşiş dağıtmış bunun en güzel yanı ameliyathanedeki hemşire kızın benim istediğim bi kaç Poza karşılık uzun metraj film çekmesi oldu bi de bana habire istek parçamı sormaları vallahi baydı arkadaş o kadar sakin görünürken tansiyonum olmuş 8/14 daha bana diyolar ki ne çalam kazancı bedri çalın anam ya sabır. . Nilüfer geldi o an aklıma saolsunlar onlar da bana haram geceleri çaldılar son derece manidar benim anestezi uzmanı karı kesin manyaktı tüm operasyon boyunca eşinin ailesine anne baba demesini kıskanmasını anlattı benim zavallı Dr a benim Dr un bi ara kafasını benim tarafa geçirip şaşkın bakışlarla anam biz bu çocuğa ters mi demiştik sorusu karşısında bocaladım hay allah bi geç bakiiim şu tarafa bi de ben bakiiiimm kız demek istedim salak bana neyi soruyosun çocuk önünde rahim bağırsak hepsi senin önünde neyse benim balık tekrar ters dönmüş meğer. . Bu durumda bana rahat bastıramadılar ve benim organlar kaldı mı anam ssana yayık ayranı gibi dağınık sonra da ben tepede bi lamba vardı ona bakma gafletinde bulundum. . Lan derinden inceleyince bi baktım katman katman bişeyler var orda hipnoza mı girdim naptım bilmem baktım da baktım mal gibi o lambaya meğer o gördüğüm benim rahimmiş Anaaamnm bi değişik oldum bi şekil oldum bacılar benim mide başladı bulanmaya allahım kafamı yana çevirdim de kusmadım neyse ki canlar emzirme lohusalık cennetine giriş bir konularına daha sonra gireyim benim balığım uyandı. . Haaa bu arada şu salak usg ölçülerine vallahi inanmayın canlar ben kafa büyük bacaklar kısacık b alien bekliyodum çok normal dünyalar tatlısı bi yavrum oldu 3kilo 50cm boyunda hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için iyi ki varsınız. . Allah bu mutluluğu bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin bunu. . Çooookk başka bi duyguymuş gerçekten size emanet muhtaç bi canlı var. . İnşallah o emanetlere yetebiliriz öpüldünüz hepiniz   gözüm üzerinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?